Ne mogu mi neki iz SDP-a preko medija poručivati što smijem raditi

Naslovnica Forum Komentari članaka Ne mogu mi neki iz SDP-a preko medija poručivati što smijem raditi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Milanovic se konacno probudio. Aleluja!!
Konacno je shvatio da Linic ima svoj paralelni sistem vlasti, pojedinaca, svojih prijatelja, koje protezira, a sve ostale poreznim nametima tlaci do neizdrzivosti.
Milanovic je sam kriv sto nije reagirao ranije, vec je dopustio da Linic, koristeci medijsku masineriju koja ovisi o njemu, sebe promovira kao jedinoga koji nesto radi, a za sve greske Vlade javnosti je uspjesno ponudio Milanovica kao krivca.
No, bolje ikad nego ikad. Valjda ce sad netko pobrojati sve Liniceve prijatelje kojima je oprastao silne dugove na teret drzavnog proracuna, a pobrojati sve obicne poduzetnike, obrtnike i ljude kojima se napio krvi i ovrsio im i zadnje kune sa racuna i doveo ih do ruba gladi i propasti. Takvu maglu jos nitko nije tako uspjesno i tako dugo Hrvatima prodavao. No, Hrvati su politicki nezreo narod i zasluzuju ovakve populiste i manipulatore da im uzimaju i zadnje novce koje imaju, dok istovremeno na teret proracuna poklanja drzavni novac kako bi oni (citaj Skegro/Spacva) mogli platiti svoje obaveze Lukoilu. Pa to nema nigdje i nikada se nije tako nesto desilo. Pa zar smo mi svi koji placamo poreze budale? I koliko floskula o spasavanju radnih mjesta moze jos podnijeti lopovluka i prevara.
Zamislite da Tudjmanu netko nije dva mjeseca dao odgovor na postavljeno pitanje, vec se izrugivao s njime odgovarajuci mu preko web stranice.
Linic je umislio da je kalif umjesto kalifa (za mladje – to je jedan stari strip iz osamdesetih) ali se ipak preracunao.
Milanovic sad pod hitno mora odstraniti jos nekoliko tipova koji mu rade o glavi (kao napr. Ostojic koji puca od zaljubljenosti u samoga sebe), uvesti disciplinu u Vladu i Predsjednistvo SDP-a i dovesti dva-tri strucnjaka u Vladu koji ce koliko toliko uspjeti popraviti stvari do slijedecih izbora. Predlazem mu za ministra financija Adrovica iz RBA, za ministra zdravstva Gasparovica sa Rebra……

DAG govoriš g.luposti.

Ja ne vidim nijednu prepreku da USKOK ponovo pregleda sve slučajeve.

Već sam nekoliko puta pisao.

mogu tajkuni i krasti, i prati novac, ali kod poreza se vidi da li imaju pokriće ili ne.

Čak sam i pisao da opraštanje dugova ne rješava probleme kod porezne uprave, jer bi morao dokazati da nema on i njegova obitelj nikakvih prihoda, nekretnina i nekih drugih tvrtki.
ali isto tako gdje je taj novac završio koje duguje vjerovnicima.
Računi i trag novca sve pokazuje.

Ja bi volio da je gospodin Milanović pokazao takvu odlučnost kad je preuzeo vlast.

Ali svi se sjećamo gospodina Čačića i WIN-WIN situacije.

tak da se ma

[b]black magic[/b]

@ Dag

ali ću se složiti s tobom da Hrvati koji plaćaju porez su domoljubne bu.dale.

[b]black magic[/b]

New Report

Close