Ne dam 1180 eura za kvadrat na Trešnjevci

Naslovnica Forum Komentari članaka Ne dam 1180 eura za kvadrat na Trešnjevci

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

FAKAT STE TEŠKI NA OBARAČU
pofuk

Gospon pofuk ,

ništa niste razumjeli što nam gospon Birtić želi reči

.

kak nisam skuzio???? pa frajer je svojdobno lupal po asku poput mene…..jedina razlika izmedju njega i mene je kaj on momentalno kupuje stan,juan,pola njujork stok iksčejndja a ja ko tele u šarena vrata buljim u svoj portfelj i sve si mislim….kak sam si lepu dugotrajnu memorijalnu zbirku dionica koje ce mi ostati verovatno u trajnoj kolekciji napravio…….evo ….sutra ujutro sam odlucio nekaj sa minusom prodati jer vise nemrem to promatrati….i sve to cu vec sutra preliti u drugi portfelj baziran na razmisljanjima doticnog novinara jer se zelim sjetiti mladosti kad sam bio brz na okidacu
pofuk

misternoo, 17.04.2011. u 22:38
Navikoh kupovati kompanije čije je P/E cca 15, ali je ROE cca 70.
misternoo, 17.04.2011. u 22:38

Pa koja pamet treba biti da ovako neršto izjaviš?????

pa kad moderatori ne rade svoj posao kak spada
pofuk

Gospon pofuk ,
nemojte prodavati dionice s minusom !
Niste izgubili dok niste prodali !
Tak sam ja čuval dionice INE , čuval i čuval i hop , prodal ih po 4 somića .
Imam još hrpu takvih dionica (iz 2007.) i prodat ću ih tek kad budu u plusu .
Jedino ak nebudem imao za Burek….
A usput , nedam svoje nekretnine ispod cijene 2400 Eura.

.

fala na brizi…ali sam stvarno odlucio nekaj sutra ujutro prodati…..nemrem vise to gledati u portfelju…neznam ni sam zakaj sam to kupovo
pofuk

NAdam se da je pogrješio sa onim o čemu misternoo piše…iskreno…a ostatak teksta…
Bože mili, njega zovu da ga pitaju za savjet,a piše im u kakvim je nebulozama od dionica i koliko je u minusu…i onda ponovo malo o cijenama stanova…pa opetovano o Vodama i Šumama…uglavnom sve po starom…bezidejno i nikakvo štivo…triler čovječe…svi ma rubu sjedala da vide kaj bu odgovorio novinarima, a on mrtav ladan…NIŠTA.
Ali to je samo moje mišljenje sigurno ima nekih kojima se ovo sviđa…molim ih da mi se jave da ih uputim na adresu za samopomoć ili stručnu pomoć

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Ako vam je to skupo imate stana na Trnavi od 109 m četvornih! 750 eura/metru četvornom! 098/9003543

Ovaj čovjek je neuništiv!
http://www.jutarnji.hr/umirovljeni-general-ljubo-cesic-rojs-na-istome-mjestu-sagradio-novu-kucu–opet-je-mora-srusiti/939627/

ovo je za pulitzerovu nagradu

...povijest se ponavlja...

New Report

Close