Čitam tekstove ovog autora već nekoliko mjeseci i uvijek se na kraju isto pitam:
Koja je poruka teksta tj. što je pisac htio reći? Krene u HRV a završi u Sibiru, svaka rečenica skok s teme na temu, bez ikakve ideje ili smisla. NA kraju teksta imam morsku bolest. Možda nisam dovoljno pametan da shvatim…
Čitam tekstove ovog autora već nekoliko mjeseci i uvijek se na kraju isto pitam:
Koja je poruka teksta tj. što je pisac htio reći? Krene u HRV a završi u Sibiru, svaka rečenica skok s teme na temu, bez ikakve ideje ili smisla. NA kraju teksta imam morsku bolest. Možda nisam dovoljno pametan da shvatim…
prije svega, hvala što me čitaš [emo_smijesak]
a sad… čitaju me centralni bankari, bankari, naftaši, analitičari, brokeri, trejderi, veliki i mali investitori, da ne duljim, masa ciljne publike ne žali se da su tekstovi nejasni.
a ja pak smatram da ne zlorabim povlasticu da u poslovnom dnevniku ne mora svima sve biti jasno.
još jednom, hvala što me čitaš [emo_smijesak] persiranje isključeno jer ovo je forum
Savjet ne tražim, niti bih ga dao
Savjet ne tražim, niti bih ga dao
To ti je kolega kompulzivno imulzivni poremećaj.
To ti je kolega kompulzivno imulzivni poremećaj.
ma nije više ti je to Diogenov sindrom
prije svega, hvala što me čitaš [emo_smijesak]
a sad… čitaju me centralni bankari, bankari, naftaši, analitičari, brokeri, trejderi, veliki i mali investitori, da ne duljim, masa ciljne publike
haha ova je dobra naftaši;P
pa nisam znao da smo takve ćunkete