Našli 11 mlrd. kn neplaćenih računa u pet ministarstva

Naslovnica Forum Komentari članaka Našli 11 mlrd. kn neplaćenih računa u pet ministarstva

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A ništa drugovi, počnite prodavati firme poput Kaštelanskih Staklenika. Nije 11 miljardi puno kad znamo da je nesposobna uprava K.staklenika u deset godina napravila štete – gubitka 500.000.000,00 (petstomiljunakuna). Zar nije vrijeme da se stane s tim lopovlukom? Ljudi danas žive od plastenika od 500m2 a ovi napravili gubitak od pola miljarde na miljun m2??? Halo Linić, javi se… [emo_bijesan]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Tog ima samo kod nas! Ima još takvih uprava i nesposobnih vlasnika….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Inače, kojega Golubv, 11 milijardi je veći broj od 500 milijuna….

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ma uopce ne ulazeci dublje u ovu pricu trebala im je godina dana da skuze koliko smo duzni. Mora bit da je prosla vlast ove racune zakopala u temelje Arene(a zna se koliko je tvrd Ingrin beton kad stisne) u Zagrebu pa za iskopat je stvarno trebalo kopat cijelu godinu.
Sada ce iduce 3 godine kukat nad ovih 11 miljardi i svojom teskom sudbinom, a priglupi narod ce se zgrazat i tako se i dalje nastaljamo vrtit u krug. Na Balkanu nista novo.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Liniću, zašto ta ministarstva jednostavno ne pošalješ u stečaj, neće biti nikakve štete kad ni sami ne znaju koliko duguju i kome… Ili još bolje prodajte ih strancima, ako nađete takvu bud… koja bi dala nešto za njih!

ništa,

bumo mi nadoknadili,

još dvije godine recesije, i navlačenja mačka za rep,

a zadnju godinu vladavine postaju meki ko maslac…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

I, tko je sve za to odgovoran? Gdje su kaznene prijave? Ako ne uslijede i kaznene prijave, onda ova vlast samo drži ljestve lopovima iz prošle i nada se vraćanju usluge kada prijeđe ponovo u opoziciju.

Riječ “našla” u članku je fenomenalna ! Gosp. Liniću, zar ne bi trebali onda pokrenuti Vašu predstečajnu nagodbu ako za obeveze niste imali pojma više od godinu dana ??????

New Report

Close