u hr nemozes se posrati a kamoli nesto napraviti a pogotovo iz 0, te price mogu smao napisati nasi novinarcici valjda im je covjek dao 50kn za burek pa su ga malo pohvalili, u hr niko nemoze nista napraviti sam .
Tipični Hrvatski jal!!!!Ima u Hrvatskoj dosta pametnih i sposobnih ljudi,koji mogu svojim radom nešto napraviti,a pogotovo ako dolaze iz mojeg grada:)) NAJLAKŠE JE NEKOG POPLJUVATI I BITI MU ZAVIDAN!!
Rođen 1970.g. u Čakovcu………Pa, čestitamo na uspjehu…samo
naprijed…..
iako puno bolje znam sestru, jer smo ista generacija, nije da ne znam i damira, dapače.
sve pohvale i svaka čast!
Ruku na srce zna se kako je prodan Iskon, a ova aplikacija uopće nije jedinstvena jer ima dosta konkurenata koji koriste tehnologije za foto prepoznavanje. Osim toga spominje se da u Hrvatskoj PhotoPay koristi dva milijuna korisnika, a ispod piše da je aplikacija preuzelo 21 tisuća korisnika.
Ako je za jedan članak, previše je. Protv vlasnika naravno nemam ništa, ali red je da se govore činjenice osim ako ovo nije PR članak
iskon je uvaljen ht a zna se tko je uzeo proviziju. sad je iskon konkurencija samom sebi tj.t comu.toga ima samo kod nas.
aplikaciju ako je dobra prepozna tržište na playu ili store-u ili sam napraviš pitch u silikonskoj pa ti dodju kvalitetni pe i vc ulagači.
To je doista nelogično da Iskon konkurira Tcomu a vlasnici isti!?! Kakve su to gluposti. Kao što je već netko rekao netko je ubrao proviziju i to objašnjava tu nelogičnost…
Dajte ljudi ne pricajte gluposti. Kakvo konkuriranje? Pa isti je vlasnik i dijeli se trziste.
Jel Toyota konkurira Lexusu, Dacia Renaultu?
PS.
Tko je uzeo proviziju, ja ne znam, zanima me (ako je to javno poznato valjda onda nije problem reci)?