Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.
dok su u subvencije globalno sve veće, u nas se drastično smanjuju…poljoprivreda je najbolji pokazatelj da plovimo tamo gdje nam je i mjesto – među zemlje trećeg svijeta
paor,
dok su u subvencije globalno sve veće, u nas se drastično smanjuju…poljoprivreda je najbolji pokazatelj da plovimo tamo gdje nam je i mjesto – među zemlje trećeg svijeta
Mislis da bi nas veci poticaji po jedinici obradive povrsine, usmjerilo ka zemljama prvog i drugog svijeta?
ulaskom u eu tržište de facto djeluje po zakonu spojenih posuda…ja ne vidim načina da mi budemo konkurentni u uvjetima drastičnih subvencijskih razlika
to što naša država nema love je drugi opanak i konkurenciju to uopće ne zanima, dapače…
poljoprivredne subvencije neće niti spasiti niti uništiti ovu državu, ali njihova veličina svakako jest pokazatelj smjera plovidbe
paor,
ulaskom u eu tržište de facto djeluje po zakonu spojenih posuda…ja ne vidim načina da mi budemo konkurentni u uvjetima drastičnih subvencijskih razlika
Ne vidis, ha? “Every man takes the limits of his own field of vision for the limits of the world.”