Najsporija gruntovnica u Hrvatskoj rješava samo tri predmeta dnevno

Naslovnica Forum Komentari članaka Najsporija gruntovnica u Hrvatskoj rješava samo tri predmeta dnevno

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Otkaz za svih 14. I dovesti mlade ljude i pokazati im kako treba raditi.

Sve najuriti !!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ovi dobri rjesavaju cak 8 predmeta dnevno,a ove lincine 3. Ma sram neka ih bude. Ma kako ih nije sram i kako imaju obraza pogledat u oci ove sto rjesavaju 8 predmeta.Pa ti se jadni ljudi ubiju od posla. Aj neka mi neko od Vas rece 8 predmeta dnevno.Pa za to ucinit treba jaja do poda otegnit.Neki drzavni sluzbenici stvarno posteno zarade svoju placu u Hrvatskoj pogotovo kad znas da je jedna uknjizba 250 kuna,sto znaci da oni zarade drzavi 2000 kuna dnevno,a drzava ih placa samo 10tak tisuca kuna godisnje bruto.Pa drzavna sluzba je stvarno robovlansistvo i to tesko. Ovim vrijedniom ljudima pod hitno dignit placu na barem 8-10 tisuca netto i pokazat da je Hrvatska ipak socijalno osjetljiva. Kamo srece da su svi Hrvati poput ovih vrijednih referenata koji rjesavaju 8 predmeta dnevno.Gdje bi nam bio kraj. Ovo bi bila nova Svicarska.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

A što se Vi čudite? Za rješavanje nečega u Grunotvnici treba više od jednog koraka i svaki taj “korak” je mjesec dana. Za najobičniju potvrdu koja sadrži jednu rečenicu u nekim Ministarstvima koja se lako provjeri u bazi podataka treba mjesec dana. Vrijeme se mjeri mjesecima. Još Vas se dočeka kao da tražite da Vam netko pokloni 100 000 Kn.

New Report

Close