– Jes’ prva dva puta. A treći put joj, kaže, nije više bilo do tog’.
Ja se obeznanio. Umalo me nije šlag trefio. Šta da ti više pričam.
[Kolega drukate ili bolje rečeno besramno drukate protiv IGH a pogledajte već sutra rast dionice IGH i svoju sramotu .
Nagradno pitanje: "Znate li koji ulagač ne koristi interpunkcije jer misli dasu to igle za akupunkturu????? "
Himt: Taj isti je zaglavio u IGH-u i nekim drugim biserima, a sad okušava sreću kao žena [smiley]
[/quote]
[lol] [lol] [thumbsup]
[lol]
Ovako je trenutna prognoza na KSST
[img]http://www.glassrbije.org/info/images/stories/2010feb/klizav%20kolovoz.jpg[/img]
Danas, prilikom posjete vrle nam premijerke kraljevini Danskoj, danska policija je regulirala promet i parkiranje uslijed protokolarnih razloga.
Parkirao se tako gdin. Jorgen ispred svoje zgrade u blizini Danskog parlamenta i prišao mu policajac upozorivši ga da ne može ostaviti auto na tome mijestu.
Začuđeni Jorgen, ne navikao na takvo postupanje, upita policajca zašto ne može, jer i inaće ostavlja auto na tome mijesti na što mu policajac obrazloži kako je danas u posjeti danskom parlamentu gđa. Kosor, premijerka Hrvatske i njeni ministri.
Čuvši policajčevo obrazloženje, gosp. Jorgen se blago osmjehne, zaključa auto i kaže policajcu: najljepša vam hvala na upozorenju, ali ne brinite…moj auto ima ugrađen Multilock!
Ista je stvar bila i kada se pocinjala graditi Američka ambasada u Buzinu … Svi su mislili eno hotel, eno hotel, a iznikao Mali Pentagon nadomak Zagreba …
Ekipici i dalje nije jasno šta se sprema u Kaštelanskom Zaljevu, a da malo bacimo svi oko na kartu Europe i Sredozemlja, vidjeli bi da nema bolje strateske tocke za NATO bazu koja bi kombinirala i avio bazu i pristaniste brodova u jednome …
Aviano bazu sele na Kosovo u tamosnju bazu. Ali Kosovska baza nije bas blizu mora …
Kaštelanski je Zaljev Bingo .. a ciji je komad zemlje tamo najveci i moze se kupiti mimo volje lokalnog stanovništva =?
Šta vi mislite kojim će putem vojnici dolaziti na Sredozemlje u budućnosti ?
Možda U.S. – Kaštele – Jadran – Sredozemlje – Bliski Istok ?
Ekipico NATO kupuje KSST
Na sljdečim će izborima pobjediti SDP Kukuriku koalicija !
Neće , neće ! Nebojte se ! Samo se šalim !
1. april ! 1.travanj , dan lažova
HAHAHAHAHAHAAHAHAH
UMRO SAM SKORO KAKO SAM SE SMIJAO, IAKO MI JE ŽAO STAROG