Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

Oprostite kolege koje rušate cijenu radi dokupa,ali dajte i malima priliku da zarade jer ćete i tako zaraditi hrpu love.Nemojte ih strašiti sa visokim nalozima na asku pa blagdani su.
.
Ugodne blagdane I uspješnu novu godinu……….

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Mlada dama liza traži dečka,po mogučnosti da je imetnic dionica LKPC,lopina ispao u prvome krugu [lol]

Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)

lep pozdrav svima imetnicima dionice LKPC

isto pozdravljam PETINU I PLAVOG – BOK MOJI DEČKI

– ovo što lopina priča, mogu razumjeti , da mu je vlak pobjego, da treba možda koji ando…ili lexau…ili nešto slično., jer vjerujem, da on više voli validus, ingru, igh,….a za ove dionice svi znamo , da su smeče i da sada ništa ne valjaju, valjat če za koju godino dvije – mislim oko građevinara, a ostalo je samo muljaža.
ali svejedno, lopina ti kupuj ove dionice i sve najbolje u kupnji, da češ puno zaraditi na njima- a nešto bi ti rekla, kao mlada dama, daj ostavi lkpc na miru i odi nešto pametnije napisati na koju drugu dionicu i ostavi nas na miru – tek toliko o lopini i neču više pisati i odgovarati njemu, jer nema smisla, i pametniji- a odustaje prvi – a.

Samo da znaš , da mi dečki kažu, da sam jako zgodna, a boga mi, ti nebi moga biti moj dečko nikada, jer si negativac, po svemu sudeči šta pišeš i kako pišeš na ovom forumu, bar što se tiče dionice lkpc.

A sada nešto drugo.

Potpuno se slažem sa nekima, koji su kapitalizirali dobit, pa če možda uči opet unutra, vjerovatno na malo višjim razinama, pa če opet zaraditi.
Ali ima nekih, koji znamo, da imamo dobru dionicu, koja če svoje tek odraditi za koji mjesec i pol, pa čemo odna pričati opet , ko je bio u pravu.

Molim, da mi se javi dečko, da idemo na večeru, jer sam se kladila i pobjedila

A na samom kraju mislim, da če cijena ove dionice lkpc biti ili odraditi tek svoje
i tu če biti još vatrometa i to pravog vatrometa ako ne prije na kraju prvog mjeseca – 20.01.- 27.01.11
mislim, da če opet biti petak, dan za metak i koju piče – martini ili nešto jače

pozdrav od mlade dame lize

[/quote]

kakav pravopis tek vidi se da cura ima visoke škole

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Kako mirovinci kupuju INU bit će na kraju ovako:

DA ZAHVALIMO ISKUSTVU PILOTA

Zagreb, 13. siječnja 2024
76-godišnji pilot Croatia airlines je na posao došao bez naočala koje je zaboravio kod kuće (dioptrija 9+; 7+), zbog čega je promašio pistu na aerodromu u Velikoj Gorici.
Prinudno je sleteo na autoput pokraj Ljubljane, pri čemu je uništio 16 putničkih automobila, 4 kamiona i jedan autobus. Samo zahvaljujući njegovom dugogodišnjem iskustvu u ovom poslu materijalna šteta nije veća.

OBAVIJEST MIROVISKOG OSIGURANJA

Zagreb, 13.01.2024.
Svi koji u ovoj tekućoj godini pune 73 godine i imaju više od 50 godina radnog staža, dobijaju subvencije za kupovinu novih invalidskih kolica. Na subvenciju imaju pravo svi koji invalidska kolica koriste na radnom mestu.

78-GODIŠNJI LOPOV U INVALIDSKIM KOLICIMA POBJEGAO
Karlovac, 14.siječnja 2024.
Juče poslijepodne je bezobrazni mladi 78-godišnjak opljačkao Zagrebačku banku na Trgu bana Jelačića. Nepoznati 78-godišnjak je u invalidskim kolicima upao u banku i od službenica banke zatražio novac. Mlađa službenica (67-godišnja M.P.) nije se uplašila, već je odmah alarmirala policiju. Na mjesto događaja su se dovezli 72-godišnji policajac I.Horvat. i godinu dana mlađi A.Perić, koji je vozio službeno vozilo i nespretno parkirao u obližnju fontanu. Bezobrazni lopov je bez plijena
zbrisao u invalidskim kolicima!

76-GODIŠNJI PEKAR ZAMJENIO BRAŠNO SA GIPSOM
Gospić, 15.siječnja 2024.
80-godišnji Ivo Grgić greškom je zamjenio gips sa brašnom. Do greške je došlo kad mu je 75-godišnji dostavljač greškom dostavio većice sa gipsom umjesto sa brašnom. Ivo, nije mjenjao naočale već 10-tak godina iako mu je u međuvremenu dioptrija ljevog oka sa + 2 otišla na +13.

71-GODIŠNJI RADNIK PAO SA GRAĐEVINSKE SKELE
Split, 13. siječnja 2024.
Pri obnavljanju fasade ozbiljnije je povrijeđen Ive Baikoza iz Splita. Radnik je zbog nedostatka radnog iskustva pao sa građevinske skele na 83-godišnjeg šefa gradilišta, koji je tražio svoju zaštitnu kacigu zametnutu za vrijeme marende. Oba povrijeđena radnika prevezena su u bolnicu.

TIJEKOM OPERACIJE ISPALA MU ZUBNA PROTEZA
Vinkovci, 14. siječnja 2024.
78-godišnjem kirurgu Borisu M. juče se dogodio nemio događaj. Tijekom operacije trbušne šuplijne pacijentice M.D. ispala mu je zubna proteza, što je je kirurg primjetio na gablecu. Kirurg je pacijentici M.D. zaprijetio tužbom ako mu ne podmiri troškove za novu protezu…

KUPOVAO SAM JA BELJE PO 8, PTKM 12, ATPL 70, KODT 200, HDEL 50, TNPL 200 a VI ?

PAZI MAJSTORA!

Neviđen trik: "Predsjednikovi ljudi" ukrali 440 kg kulena

– Ovdje Ured predsjednika Republike Hrvatske, gospodina Ive Josipovića. Znate, gospodin Josipović je kušao vaš slavonski kulen. Oduševljen je njime pa bi na božićnim domjencima htio imati samo vaš kulen. S obzirom na kratke rokove, Božić je blizu, hitno nam je potrebno nekoliko stotina kilograma slavonskog kulena. Možete spremiti i nešto slavonskih kobasica, šunke.

http://www.vecernji.hr/vijesti/neviden-trik-predsjednikovi-ljudi-ukrali-440-kg-kulena-clanak-234114

http://www.poslovni.hr/vijesti/domaci-ulagaci-ne-trebaju-se-nadati-bozicnom-cudu-165161.aspx

u konkurenciji za najveće luzere u 2010. mislim da je ova ekipa samozvanih analitičara i novinarčina Tin u samom vrhu, he, he,

[lol]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Kolega Megido1 na mojoj omiljenoj temi (INGR-R-A):

Kad će napokon ti mirovinci? Na koliko ono smiju ući?
Vidjeli smo na Ini što mogu napraviti ako se stvarno odluče na to.

Ali isto tako bi ih mogli pitati zašto su uopće dopustili dionici Ingre da padne ispod tog famoznog volumena kotizacije. Da li netko zna koja je tu bila logika?

Pa i oni se opametili i pustili da padaaaaa, a sada budući da su puni INGRE po veliku cijenama prilika im je da se nakrcaju jeftino i drastično smanje ulaz i to za nekoliko stotina posto. Oni će to iskoristiti budući da postoji prešutni dogovor između velikih novopečenih vlasnika dionica i njih. Po 25-45 se svima isplati višestruko. A čuli smo da imaju cca 30 MILIJARDI kunića za ulaganje-sa 5 M-JARDI dobitka u 2010. Tako kažu, ja nisam brojao.

Coollice-sada kada mesic vise nie predsjednik i ne pomaze ingri s pozicije drzave da li ingra ima u opce snage za dobiti i jedan posao.
GDJE vi živite??? Znate li vi koju funkciju ima Mesić??? U INGRI??? NE ZNATEE??? [lol] [lol] Ovo mora netko staviti na forum "najsmješnije….."
[/quote]

Da li netko zna napamet kako Ingra vodi svoj udio u HG Spotu – po tržišnoj cijeni ili po nabavnoj cijeni? Ne da mi se provjeravati u revizorskom izvješću.

Po nominali-kao i svugdje??!!
[/quote]

Kako je evoluirao HDZ i njegov logo također…

[img]http://danas.net.hr/2010/12/16/0514007.48.jpg[/img]

Sa Njuškala:

Prodajem redovne dionice Banke Brod. Cijena po dogovoru, moguća zamjena za građevinski materijal

http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/dionice-banke-brod-d-d-oglas-2084896

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Sa Njuškala:
Prodajem redovne dionice Banke Brod. Cijena po dogovoru, moguća zamjena za građevinski materijal

http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/dionice-banke-brod-d-d-oglas-2084896

moguća zamjena za građevinski materijal – ovo je neki budući dioničar ingre. [lol]

Na temi DKVS…

LOL ja to ne kupujem, ja sam u ingri i hdelu, ali sam se morao javit, jer me jednostavno živciraju ljudi koji se smiju tuđoj nesreći, i koji misle da su popili svu pamet svijeta.
Stalno spominjete delistiranje, zasto je onda (nakon izjave da ce se stečajni dužnik nakon namire vjerovnika brisati iz sudskog registra) hanfa uopce dozvolila trgovanje i ko to sad uopce kupuje nakon te izjave. Ja neznam sta se događa i ne želi drukat kao mnogi ljigavci, ali ljudi koji kupuju nisu blesavi, nešto se događa !!!

When speculation has done its worst, two and two still make four.

na temi PODR, boldani dio

Dvojac Friscic-Vitkovic ima kapaciteta za unistiti Kraft i Nestle zajedno, a da ne govorimo o Podravci. Dok kod su oni tamo dionicari ne trebaju ocekivati nista dobroga.

Ono sto je interesantno je da ce se sada odnos Mirovinskih fondova i drzave promjeniti. Mirovinski fondovi su kljucni parner drzave u obrani INA-e. To je za Vladu neusporedivo bitnija firma nego Podravka. Za pretpostaviti je da ce njihov utjecaj u upravljanju Podravkom sada rasti, a Friscicev padati.

Jucer i danas kupujem dionice Belja potaknut uzlaznom putanjom ove dionice, koja ima dobru buducnost.

ovo je najbolji sell signal, NHF
[/quote]

iNACE KOLEGA Din0 se prekjucer prijavio na forum a kolega samsarov komentira [lol] [lol] [lol]

meni usljepsalo jutro

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close