…potrebno smanjiti temeljni kapital na način da se dio kapitala prenese u rezerve tvrtke.
[/quote]
Samo za frcka ponavljam dio izvještaja a cijeli pročitaj sam i to PAŽLJIVO. Od kada se virtualni iznos može prenijeti u rezerve tvrtke??? Čemu služe rezerve???
[/quote]
[thumbsup]
s topica INGRA
Dobar investitor je već odavno naučio: prvo na temu dođe Lopina, a za njim u tu tvrtku dolazi stečajni upravitelj.
[lol]
na temi HT-a javio se majstor očito dugogodišnji trader, Blueman odgovara
jeste li primjetili te transakcije sa 69 kom,
mjesecima uvijek isto!
[/quote=Blueman]
a tek prije 2 godine sve neke transakcije bile po 63
mora da je neki đava
[/quote]
…sad sam čito na forumu da je prva generacija obavjestila da se clanovi prebace kod cebe
….fenomenalni su…….to je nesto kao da Vas mira milošević pozove na kafu i kaze znate moj slobo se samo šalio
pofuk
Mlada dama liza traži dečka,po mogučnosti da je imetnic dionica LKPC,lopina ispao u prvome krugu [lol]
Premješteno iz teme: LKPC (Luka Ploče d.d.)
lep pozdrav svima imetnicima dionice LKPC
isto pozdravljam PETINU I PLAVOG – BOK MOJI DEČKI
– ovo što lopina priča, mogu razumjeti , da mu je vlak pobjego, da treba možda koji ando…ili lexau…ili nešto slično., jer vjerujem, da on više voli validus, ingru, igh,….a za ove dionice svi znamo , da su smeče i da sada ništa ne valjaju, valjat če za koju godino dvije – mislim oko građevinara, a ostalo je samo muljaža.
ali svejedno, lopina ti kupuj ove dionice i sve najbolje u kupnji, da češ puno zaraditi na njima- a nešto bi ti rekla, kao mlada dama, daj ostavi lkpc na miru i odi nešto pametnije napisati na koju drugu dionicu i ostavi nas na miru – tek toliko o lopini i neču više pisati i odgovarati njemu, jer nema smisla, i pametniji- a odustaje prvi – a.
Samo da znaš , da mi dečki kažu, da sam jako zgodna, a boga mi, ti nebi moga biti moj dečko nikada, jer si negativac, po svemu sudeči šta pišeš i kako pišeš na ovom forumu, bar što se tiče dionice lkpc.
A sada nešto drugo.
Potpuno se slažem sa nekima, koji su kapitalizirali dobit, pa če možda uči opet unutra, vjerovatno na malo višjim razinama, pa če opet zaraditi.
Ali ima nekih, koji znamo, da imamo dobru dionicu, koja če svoje tek odraditi za koji mjesec i pol, pa čemo odna pričati opet , ko je bio u pravu.
Molim, da mi se javi dečko, da idemo na večeru, jer sam se kladila i pobjedila
A na samom kraju mislim, da če cijena ove dionice lkpc biti ili odraditi tek svoje
i tu če biti još vatrometa i to pravog vatrometa ako ne prije na kraju prvog mjeseca – 20.01.- 27.01.11
mislim, da če opet biti petak, dan za metak i koju piče – martini ili nešto jače
pozdrav od mlade dame lize
Ovo sam jutros čuo, vrlo aktualno:
Mislim,…… ako je Sanader otišao u Sloveniju po zimske gume,…. nije trebao.
U Hrvatskoj ga čekaju lanci….!
Da kinesko trzise, za ingru se otvara svijet.
kada zavrse transafricku autocestu izmedju Alzira i Egipta, vjerojatno ce napraviti ipsilon do JAR-a.
Nakon toga sa istom masinerijom koju su stekli u alziru idu obnoviti Irak.
Al ono cijeli, sve sta ima.
kada to naprave povuci ce autoput do Pekinga, i jos par hidrocentrala po putu.
Na svakih 100 km ce se vioriti zastava Igora u zagrljaju sa malim dionicarem
Potez Peking-Bagdad-Alzir-Johanesburg
Vrijednot posla 8 zilijunatrilijardi dolara
Ne, eura, to je vise
Od 0,0001% dobiti ce napraviti novu upravnu zgradu odnosno neboder na krizanju savske i slavnoske visine 1500m sto ce odgovarati cijeni dionice na pocetku gradnje, i biti ce najvisi na svijetu.
Zagreb ce postati centar galaksije
Ali prvo mora proci dokap da par bravara iz Zeline upise dionice
Kad oni upisu to je plan…
Loris na Ingri:
Ti ama baš ništa nisi shvatio. Obveznice vrijede 75,5% svoje nominalne vrijednosti. Nominalna vrijednost jedne obveznice je 1 kn. Svaka pojedina vrijedi 75,50 lipa. Za svakih 20 obveznica će dobiti po jednu dionicu.
koliko je to tocno Kuna ovih tvojih 75,50 Lipa ?
[/quote]