U korisnika splita u potpisu piše
HIDRA POLUDI
Kad poludi doći će tamo gdje joj je i mjesto na 5 kuna.
[lol] [lol] [lol]
ako je mjera političko-ekonomske stabilnosti tandem Šeks-Šuker, onda ne trebam objašnjavati kako stojimo u političko-ekonomskom smislu, bar znamo tko pije -tko plaća
Zašto?
Ideš u H&M?
[/quote]
Znimljivo je ovdje kako se pozitivne informacije tempiraju da bi se minimalizirao utjecaj katastroflanih izvješća.
Mislim da je ovo drugi put da pred izvješće izazi nekakva glupost koja bi trebala dati nekakvu nadu.
Pa tko će normalan dokapitalizirati građevinara u ovakvoj situaciji?
Da li je danas more polu hladno ili polu toplo ?
[/quote]
Znimljivo je ovdje kako se pozitivne informacije tempiraju da bi se minimalizirao utjecaj katastroflanih izvješća.
Mislim da je ovo drugi put da pred izvješće izazi nekakva glupost koja bi trebala dati nekakvu nadu.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Momentum je važan za Ingru. To je okidač , iliti katalizator.
[/quote]
Tu nekaj treba obrisati , pls !
Malo je dugi post, ali samby me uvijek nasmije…
probaj ti stavit 1000 komada na kupnju na 2500 kn pa da vidimo koliki bi ti se iskrcali [wink]
Probao sam. Sistem kaže "Vaša kupovna pozicija je preslaba za otvaranje ovog kupovnog naloga. Izmjenite parametre naloga."… Molim za savjet – šta da uradim sada??? [lol] [lol] [lol]
[/quote]
s teme lrh
Na putu smo da stignemo na put izlaska iz recesije – razdragano je danas izjavila predsjednica Vlade Jadranka Kosor na savjetovanju ekonomista u Opatiji…..
pobogu što ova priča….na putu je …da stigne na put…. [lol]
A zamisli da se radilo o međunarodnom simpoziju…pa da je morala to reći na engleskom
[/quote]
[lol]
Čovjek se vraća kući s poslovnog puta dan ranije. Prošla je ponoć.
Vračajući se kući pita taksista da li bi mu htio biti svjedok, budući misli da ga
žena vara, na što ovaj pristane ako mu plati $100.
Došavši kući, obojica se tiho ušuljaju u spavaću sobu. Muž upali svjetlo,
baci deku s kreveta i ugleda ženu s ljubavnikom.
Ljut uzme pištolj i prisloni ga ljubavniku na glavu.
Žena poviče: Ne pucaj! Lagala sam ti da sam naslijedila novac. ON je
platio Corvettu koju sam ti dala, ON je platio jahtu, ON je platio godišnje karte
za utakmice, ON je platio kuću na jezeru… čak plaća mjesečne režije.
Negodujući, muž spusti pištolj, pogleda taksistu i pita ga: "Što bi ti
učinio?"
Taksist odgovori: "Pokrio bi’ ga dekom da se ne prehladi."
Ulazi čovijek u kafanu u Sarajevu:
– Molim vas jednu kavu
– Nema
– Kako nama, pa šta piju svi ovi ljudi?
– Kahvu
– Pa zar to nije isto?
– Jel isto da ti ja ženu POVALIM, ili POHVALIM?
Kolega zivac na "Komentari…":
Zaš ti isto kao i ja da tako nije i znaš zašto se ovo radi meni odgovara ne baš da me veseli al dobro je
mogao bi ladno ući u top 10 u kojeg građevinara al neću doću do vrata ja svaki dan kupujem
SVE GRAĐEVINARE pomalo javno priznam meni valjaju a vi se smijte ja i onako nisam baš čist 100%