Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

Klasični ZSE investitor, prepiše negdje nekakve brojke i bez provjere ih uzima "zdravo za gotovo".
Još čudnije što nitko od ekipe na ovom topicu se nije reagirao.
Pa ljudi moji nije ni čudo što većina vas šeta s gaćama na štapu i ne zaslužujete bolje!!!

Podaci s portala mojedionice.com su ttm, tj. program izračunava fundamente na kraju godine na temelju rezultata dostupnih kv. izvješća i prošlogodišnjih izvješća.
U ovom slučaju se zbraja H1 2010g i H2 2009g što nema nikakve logike.

Malo se potrudite, naučite kako izračunati fundamente iz bilance i naučite nešto!!!

Stavio sam ovdje s obzirom da nema teme "najgori prilog na forum tržište kapitala"

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

si riješio?

9 min

Na Ingri se čeka vijest o poslovima u Alžiru još od 60 kn, na Dalekovodu čekaju neki Kazakstan već 3-4 godine, na Zdenki i Đakovštini se čeka Todorić da ih preuzme i ponudi 200 kn po dionici možda i više.

Ja čekam jednu što mi je obećala dati.

Svi čekamo i pušimo…

Ja bar pušim Marlboro light, a vi?

[lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Stavio sam ovdje s obzirom da nema teme "najgori prilog na forum tržište kapitala"

Za tu temu bi bila opaka konkurencija [lol]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Znam da ovo ne spada pod ovu temu, ali evo slušam Vijesti i suze mi idu, a nisam siguran da je od smijeha…

1.Jadranka Kosor danas otvara radni dan na Wall Street-u (jingle bell)

2.Šestorica radnika splitske željezare popeli se na 50m visoki tvornički dimnjak i ne namjeravaju sići dok ih ne primi Jadranka Kosor

3.Zaposlenice Kamenskog 8. dan štajkaju glađu zbog neisplata 5 plaća

Zemljo profundaj se ili kad će više taj 21.prosinac 2012.

A lawyer and a senior citizen are sitting next to each other on a long flight.

The lawyer is thinking that seniors are so dumb that he could get one over on them easy.

So the lawyer asks if the senior would like to play a fun game.

The senior is tired and just wants to take a nap, so he politely declines and tries to catch a few winks.

The lawyer persists saying that the game is a lot of fun. I ask you a question, and if you don’t know the answer, you pay me only $5. Then you ask me one, and if I don’t know the answer, I will pay you $500, he says.

This catches the senior’s attention and to keep the lawyer quiet, he agrees to play the game.

The lawyer asks the first question. ‘What’s the distance from the Earth to the Moon?’

The senior doesn’t say a word, but reaches into his pocket, pulls out a five-dollar bill, and hands it to the lawyer.

Now it’s the senior’s turn. He asks the lawyer, ‘What goes up a hill with three legs, and comes down with four?’

The lawyer uses his laptop and searches all references he could find on the Net.

He sends e-mails to all the smart friends he knows; all to no avail. After an hour of searching, he finally gives up.

He wakes the senior and hands him $500. The senior pockets the $500 and goes right back to sleep.
The lawyer is going nuts not knowing the answer. He wakes the senior up and asks, ‘Well, so what goes up a hill with three legs and comes down with four?’

The senior reaches into his pocket, hands the lawyer $5 and goes back to sleep.

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore. - Cum sapienti viro libenter diserimus

11min [smiley]

samo japanci mogu smislit ovakva incestuoczna pravila. [lol]
[/quote]
da, svi ovi inteligentni tu nisu zapazili ništa čudno 🙂

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

15. listopad 2010.

Josipović: U Hrvatskoj ne vlada izvanredno stanje

Jako zeznuto da te sada netko počme povezivati s Sanaderom!

Svi ga se odrekli – sumnjiv je još jedino Rohatinski.
Ja bih ruku u vatru da je on Sanaderov igrač.
Pa on je najviše bacao klipove pod noge Vladi zadnjih 15 mjeseci. [cool]

Jedinica dakako.
Na Poslovnom se smije kritizirati samo Vlada.
Sanader i njegovi nikako!
[/quote]

De još jednu!
[/quote]

Hvala!
[/quote]

ne daj se sava [lol]

Najslabija karika

Atmosfera je pred usijanjem. Prigušena muzika u offu dovodi dramu do granica izdržljivosti, baš kao u horor filmu. Krupni grašci samrtnog znoja vlaže lica preostalih natjecatelja, kamera zumira jednog za drugim, ruke drhte, flomasteri nesigurno plešu po tablicama plave, stranačke boje. Vrijeme je odluke.

Voditeljica crne, ispeglane kose i britka jezika – nazovimo ju Daniela – pogledom strijelja sudionike: Vrijeme je isteklo, banku ne prihvaćam! U ovome krugu mogli ste drpi…, pardon, bankirati deset milijardi, a vi ste bankirali bijednih milijardu i pol. Razmislite malo; tko misli da je HDZ Hrvatsko društvo zatucanih? Tko se je najeo kalija pa cinka? Izbacite najslabiju kariku!

Ivo: Jadranka!

Vlado: Ivo!

Jadranka: Ivo!

Luka: Jadranka!

Daniela: Nakon petog kruga imamo i prvo izjednačenje večeras. Jadranka, vaša priča, odakle dolazite, što radite?

Jadranka: Dolazim iz Pakraca. Radim na mjestu predsjednice Vlade.

Daniela: Predsjednica Vlade? Ovog našeg Vlade ili baš prave?

Jadranka: Baš prave! Hrvatske!

Daniela: To je u Hrvatskoj kao da ste razrednica djeci s poremećajem u ponašanju, jel’ tako?

Jadranka: Pa, čujte…, mislim…

Daniela: Gdje živite?

Jadranka: Živim u Zagrebu!

Ivo: U stanu prognane srpske obitelji!

Jadranka: Molim vas, ja ću napustit stud…

Daniela: Ivo, nisam vas ništa pitala. Zašto baš Ivo?

Jadranka: Ivo je već duže vrijeme najslabija karika, pa sam se odlučila napisati njegovo ime na pločici.

Daniela: Ivo, što vi radite?

Ivo: A, ništa, uživam, jahtarim, hodam uokolo, kartam trešetu. Ja sam svoje napravio, sad su drugi na redu.

Daniela: …

Ivo: Što me tako gledate?

Daniela: S kime kartate?

Ivo: S prijateljima!

Daniela: Ma, nemojte! Vi još imate prijatelja u Hrvatskoj?

Ivo: Dakako! Friends will be friends! Freunde bleiben freunde! Znate, ja sam pogli…polgit…

Daniela: Mislite poliglot?

Ivo: E to!

Daniela: Što Jadranka nije znala?

Ivo: Imala je puno krivih odgovora.

Daniela: Jeste li zapamtili štogod?

Ivo: Pa evo, recimo, nije znala tko u Hrvatskoj postavlja sijedu skvo na čelo partije i Vlade.

Daniela: Što je ona odgovorila?

Ivo: Glasači!

Daniela: Koji je točan odgovor?

Ivo: Ivo Sanader!

Daniela: Vlado, vaša priča.

Vlado: Ja sam iz Osijeka. Pravnik! Bio sam šef Kriznog štaba u ratnom Osijeku, predsjednik Sabora, svašta sam radio. Stvarno sam svašta radio.

Daniela: Imate li neki hobi?

Vlado: Nogomet!

Daniela: Nemojte! Pa to je kao da se Ante Đapić bavi gimnastikom!

Vlado: Čujte, to je sad tipična zamjena teza…

Daniela: Zašto Ivo?

Vlado: Mnogo štošta je krivo napravio.

Daniela: Što vi niste znali?

Vlado: Ja sve znam! Tko je gdje bio i što je radio.

Daniela: Rekli ste da Branimir Glavaš nije bio gospodar života i smrti u Osijeku početkom devedesetih. To je točan odgovor?

Vlado: Tako je! To je bila Peta kolona!

Daniela: Luka, odakle ste vi?

Luka: Ja san van iz Metkovića. Malo pokraj. Donijo mandarina i maslinov…

Daniela: Nakon emisije. Što radite?

Luka: A minjan kapute, bogati…

Daniela: Čekajte, kako to mislite?

Luka: Bijo komunista cili život, a sa’ san u Adza.

Daniela: Zašto baš Jadranka?

Luka: Ja mislin da san ja bijo najslabija karika, a kako sebe ne mogu, eto nje. Ivo je najviše bankira.

Daniela: Što je bankirao?

Luka: A navodno u Brodosplita, Veroni, Hypo banki, banci, je li, HPB-u, HAC-u, nisan ni sve zapamtijo.

Daniela: Dobro! Vlado, vi ste jedini barakaš i najjača karika. Izbacit ćete Ivu ili ćete promijeniti mišljenje?

Vlado: Ostajem pri svome. Izbacio sam i Franju, i Stipu, i Ivića, pa ću i Ivu.

Daniela: Ivo, vi ste i statistički najslabija karika. Odlazite kući samo s vilom, mercedesom, satovima i podebljim računom. Zbogom!

HDZ band aid feat. Ivo Sanader

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

11.11.2007. …, 3 godine je prošlo od ovoga…, 3 godine….

Rojsa za predsjednika vlade …!!!!

vidi ekipe [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close