[lol]
[/quote]
ovo nije smiješno. ovo je istina.
[/quote]
A dionice ce te prodati za sto? Krumpire ili novce?
[lol]
[/quote]
ovo nije smiješno. ovo je istina.
[/quote]
A dionice ce te prodati za sto? Krumpire ili novce?
[/quote]
za novce, ali za više novaca. pažljivije čitaj. ako euro krene u drastične padove misliš li da neke banke neće propasti u EU? dionica je udjel u trg. društvu i vrijedi koliko vrijedi, dok ova kriza valute može na dno povući velik broj banaka i njihovih ispostava. dakle, u pravu je. novac je trenutno najsigurniji u dionicama koje su ionako na povijesno niskim razinama. može to još malo dolje, ali ne značajno jer nije niti raslo poput stranih burzi. kad vrijednost valute pada, najpametnije je kupovati dionice u toj valuti, dakle EUR i podredno KN i sve ostale vezane uz EURO. Tako kažu knjige a ti možeš dati i za krumpire.
Basna iz financija
Trči hrvatski puž kroz hrvatsku šumu i sretne lisicu. Pita ga ona gdje
toliko žuri. Puž joj kaže da ga juri financijska policija.
Pita ga lija što bi tebe jurili. A puž kaže: Imam ja kuću, žena kuću, sin
kuću…..
Kad je to čula lija počela je i ona bježat. Trči ona i sretne rodu.
Pita je roda zašto trči. A lija kaže da je juri financijska policija.
Pita je roda zašto je juri. A ona kaže: ja imam krzno, muž krzno, djeca
krzno…..
Kad je to čula roda počne i ona trčat. Naleti na majmuna, a on je pita od
koga bježi.
Roda mu kaže od financijske policije, jer ona živi na visokoj nozi, muž na
visokoj nozi, djeca na visokoj nozi……
Počne i majmun trčat pa ga pitaju šta on trči.
A on im kaže:
UVIJEK MI GOLOGUZI PRVI NAJEBEMO!
veli šiptar:
– a zašto mi se rugate kad kažem "bakljava", pa imate i vi "gljiva".
katastrofa. inače dragi forumaši koji često fulate ovu temu koja nije za viceve jer imamo zasebnu temu za viceve, mora se priznati da niste nimalo duhoviti i da su vam vicevi katastrofalni. očajno. pa komu je to smiješno? naši ljudi jednostavno ne kuže pravi humor. tužno ali istinito. vama je smiješno kad netko padne na dupe. hahahahahahahaha……zaista je to jako smiješno. gledate bitange i princeze, seriju koju ja ne mogu shvatiti, gledate stipe u gostima i smijete se a ja plačem jer to je katastrofa.
za novce, ali za više novaca. pažljivije čitaj. ako euro krene u drastične padove misliš li da neke banke neće propasti u EU? dionica je udjel u trg. društvu i vrijedi koliko vrijedi, dok ova kriza valute može na dno povući velik broj banaka i njihovih ispostava. dakle, u pravu je. novac je trenutno najsigurniji u dionicama koje su ionako na povijesno niskim razinama. može to još malo dolje, ali ne značajno jer nije niti raslo poput stranih burzi. kad vrijednost valute pada, najpametnije je kupovati dionice u toj valuti, dakle EUR i podredno KN i sve ostale vezane uz EURO. Tako kažu knjige a ti možeš dati i za krumpire.
Samo si u krizi tih razmjera zaboravio stavku koja se zove likvidnost i potražnja. U inflaciji se najbolje hedgat, ako je moguće, ako postoje instrumenti, a ako ne kao kod nas, Euro je car.
ovo što ti navodiš nije pravilo već špekulacija.
Ups…neide video…šteta
Plavuša je imala dvije prilike zatrudnjeti.
Ali, obje je popušila.
dao sam Vam stotku jer sam vidio nesto……neznam kako da to nazovem ali bih Vas zamolio da stavite ubuduce takve radove na najtuniji prilog
unaprijed hvala
pofuk