Budem posebno jedan kratki za Delboya, čini se da ove dugačke ne razumije [lol] [thumbsup]
[/quote]
budite nježni s forumašom delboyem, čovjek je u godinama i malo sporije kopča, zato je tu zajednica da mu olakša [thumbsup]
Budem posebno jedan kratki za Delboya, čini se da ove dugačke ne razumije [lol] [thumbsup]
[/quote]
budite nježni s forumašom delboyem, čovjek je u godinama i malo sporije kopča, zato je tu zajednica da mu olakša [thumbsup]
[/quote]
ma naravno. samo vi meni pomognite, ljubitelji hrvatskih humorističkih serija. vas je barem lako nasmijati. 2-3 glupe grimase, 3-4 reciklirane fore iz 67. godine i vama je smiješno. hahahahahhahaahahahhahahahahaahahha. evo već plačem od smijeha kad se sjetim vama omiljenih bitangi i princeza. to je tako smiješno da zaplačeš od smijeha. shodno tome, vicevi su vam sličnog kalibra. nešto kao nad lipom i slične fore…to je tzv. pučki humor koji ovdje ima puno štovatelja, ali ja vam to ne kužim jer sam retardiran.
Sretne Mujo Hasu i kaže mu: "Ajde dođi kod mene sa ženom imamo grupni seks."
A Haso kaže "Pa, ne znam. A koliko će nas biti?"
A Mujo veli: "Kad ti dođeš sa ženom biti će nas troje".
Pita Mujo Hasu:
– Kad bi na lijevo jaje objesio uteg od 10 kg, a na desno jaje uteg od 20, a na onu stvar u sredini uteg od 50 kg, koji bi ti organ prvi riknuo?
Haso misli, misli, i na kraju kaže:
– Nemam pojma!
A Mujo će:
– Pa glasnice!
[lol]
Čuvala baka sama na selu 2000 ovaca. Došla novinarka da napravi reportažu o tome pa pita baku:
– "Recite Vi nama kako uspevate da sami čuvate 2000 ovaca?"
Baka:
– "Pa ja ti to radim celog života, navikla sam ja na to."
Novinarka:
– "A koliko vam teži jedna ovca?"
Baka:
– "Crna ili bela?"
Novinarka:
– "Pa recimo bela."
Baka:
– "30kg."
Novinarka:
– "A crna?"
Baka:
– "Pa isto."
Novinarka:
– "Dobro, a koliko mleka daje jedna ovca?"
Baka:
– "Crna ili bela?"
Novinarka:
– "Pa recimo bela."
– "pa 2 litra."
– "A crna?"
– "Pa isto."
– "Dobro, a koliko vune od jedne ovce?"
– "Crne ili bele?"
– "Recimo crne."
– "3 kg."
– "A bele?"
– "Pa isto."
Prsne novinarka, vozi je baka.
Novinarka:
– "Pa dobro, koja je razlika između crnih i belih?"
Baka:
– "Pa bele su moje."
Novinarka:
– "A crne?"
Baka:
– "Pa isto."
pita Chuck Noris Davida Guettu:
Kak to misliš "the world is mine" ?
U irski pub u New Yorku ušao je nepoznat čovjek, naručio tri piva i sam ih popio. Potom još tri, pa još tri, platio, pristojno pozdravio i otišao. To se ponavljalo par puta tjedno i kopkalo stalne mušterije. Na kraju ga je konobar pitao zašto pije na tako neobičan način, a gost je odgovorio da ima dva brata, jednog u starom kraju, a drugog u Australiji, i da su se dogovorili da će uvijek naručivati pivo za odsutnu braću kako bi obitelj bila simbolično na okupu.
Toliko domoljublje i privrženost obiteljskim vrijednostima silno mu je podiglo ugled. A onda je jednog dana naručio dva piva, popio ih i odmah naručio još dva. Potreseni konobar mu ih je donio i izrazio sućut.
– Sućut? Zašto? – začudio se čovjek.
– Pa, znate… tri piva, tri brata… dva piva, dva brata… jedan je jamačno umro?
Gost ga je gledao tren u nedoumici pa se nasmijao: – Ma ne, braća su dobro. Počela je korizma pa ja ne pijem.
pita Chuck Noris Davida Guettu:
Kak to misliš "the world is mine" ?
ovaj je pravi. kratak je za mene debila i dobar, ali opet ponavljam – ovo nije tema za viceve.
ovaj je pravi. kratak je za mene debila i dobar, ali opet ponavljam – ovo nije tema za viceve.
[/quote]
Jesi li ti ovdje dežurni da stalno ocjenjuješ koja tema gdje spada?
on je higijeničar, a htio bi biti blagajnik, pa je malo čangrizav [lol]
on je higijeničar, a htio bi biti blagajnik, pa je malo čangrizav [lol]
ja sam higijeničar ove napaćene nacije, a najviše ju mrcvare ovakvi poput vas sa izrazito lošim humorom. pa u odnosu na vas, serija "odmori se zaslužio si" je urnebes od serije. ma koje mućke, koja crna guja, to ništa ne valja. najbolji je naš humor.
BUAHAHAHAHAHAHAHA