Dolazi Mujo doktoru, pati od PTSP-a. -Doktore, sta da radim, nikako svrsit kad karam Fatu, uvek mi splasne!
Doktor misli, misli i kaze: Cuj, Mujo, ja mislim da ti imas problema s potencijom zbog rata. Imas li pistolj?
-Imam
-E, pa ti lijepo pistolj ispod jastuka, pa kad budete slijedeci puta vodlili ljubav, kad osjetis da ce splasnut, opali koji hitac u zrak, ja
vjerujem da ce biti bolje.
Poslusa Mujo, ode kuci i vrati se sutradan.
Pita doktor: Gospodine Mujo, kako je proslo?
-Nikako, doktore, jadan li sam! Postavili se Fata i ja sinoc u pozu 69. Ja, taman da cu svrsit, ono pocne se smeksavat, ja izvadim pistolj, ispalim
dva hica u zrak, fata mi se zasere u lice, odgrize mi pola k***a i Haso izleti iz ormara s rukama u zraku!
??? di si ovo čuo? vjerojatno u nekoj imbecilnoj emisiji takozvane nove -tv? a još je teže shvatiti kako ti se da ovo pisati….pročitaj naslov teme: dakle, radi se o copy-paste tehnici gdje uzmeš neki post s neke teme i ovdje ga postaš…ili sam ja kreten pa ne shvaćam ovu temu a vi svi vicomati ju shvaćate???? Imam viceva na webu koliko hoću, koga ovo zanima uopće? mene zanimaju prepucavanja, međusobne kritike i obračuni, naravno, što duhovitiji. ako uopće ovaj narod zna što znači biti duhovit. sudeći prema tzv. humorističnim serijama na našim TV kanalima – ne zna.
@Ivan1902
Daj prijatelju nabaci još koji [lol] [thumbsup]
Budem posebno jedan kratki za Delboya, čini se da ove dugačke ne razumije [lol] [thumbsup]
Budem posebno jedan kratki za Delboya, čini se da ove dugačke ne razumije [lol] [thumbsup]
[/quote]
čini se meni da ti nisi shvatio o čemu ja govorim, ali glavno da si dobio fine ocjene, a ja najgore. to mi daje podstrek da i dalje nastavim kao do sada znajući da sam definitivno u pravu jer – većina je uvijek u krivu, većina su ovce, većina su budalaši, većina ništa ne kuži dok manjina šuti i radi. samo nastavi dalje u revijalnom tonu, po mogućnosti citiraj najnovije fore mirka fodora koje je izveo na ovogodišnjoj dori, a potom nastavi ultra-duhovitim nizom dosjetki duška čurlića, a na kraju sve to začini fenomenalnim doskočicama nenadmašnog tarika filipovića. naravno, ja ništa neću shvatiti kao što vi ne shvaćate pervana (iako mislite da ga shvaćate).
[/quote]
CARE [thumbsup] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
care, buraz, burke, kompa, prijatelju, di si, šta ima burke? di si care? de si pajdo….dobro, ima li ovdje itko tko normalno priča ili ste svi neki tipovi iz nekakvih kvartova koji glumite face u švercanim kožnjacima po kvartovskim kafićima i na kvartovskoj tržnici?
evo taj kratki za novog moderatora …
tata, kako sam ja došao na svijet?
donijela te roda , sine…
tata, ti si car, pa ti hebeš sve Živo
[/quote]
CARE [thumbsup] [lol] [lol] [lol]
[/quote]
care, buraz, burke, kompa, prijatelju, di si, šta ima burke? di si care? de si pajdo….dobro, ima li ovdje itko tko normalno priča ili ste svi neki tipovi iz nekakvih kvartova koji glumite face u švercanim kožnjacima po kvartovskim kafićima i na kvartovskoj tržnici?
[/quote]
jel ti se tko javio [lol] [lol]
Leže Mujo i Fata u krevetu, Mujo čita novine i svako malo potegne Fatu "dolje"…
Pita Fata "jel bi ti to nešto htio?"
"Ma jok, samo da lakše listam"…
Leže Mujo i Fata u krevetu, Mujo čita novine i svako malo potegne Fatu "dolje"…
Pita Fata "jel bi ti to nešto htio?"
"Ma jok, samo da lakše listam"…
Dobar. [lol] [thumbsup]