Ja bi molio Pofuka da mi pošalje razglednicu iz Australije [lol]
Ja bi molio Pofuka da mi pošalje razglednicu iz Australije [lol]
evo izvolte
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/thumb/1/16/Australia_location_map_recolored.png/400px-Australia_location_map_recolored.png
ispricavam se kaj bas nije atzraktivna ko ova kaj ste Vi pikazali ali ja nemam za tramvaj kartu a kamoli do australije
pofuk
mislim da su to nerealna ocekivanja s obzirom da je u podravci sad trenutno naš najbolji ekonomski stateg gospodin Ljubo Jurcic i ja imam puno povjerenje u njega da ce izvuci tvrtku iz krize i obaviti uspješno svoj posao
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Jurčić najbolji ekonomski strateg? [lol] [lol]
Pa čovjek nema pojma što su to rezervacije i kako utječu na RDG… Emil mu morao 10 minuta objašnjavati osnove, ma dajte ljudi nemojte biti smješni…
Ako je Ljubo najbolji u Hrvatskoj, onda sam ja sasvim sigurno najbolji u svijetu! Barem deset forumaša je ekonomski bolje potkovano od gospodina Ljube!
zadnjih 20 stranica na igh, 5 stranica na thnk i one pobrisane na jdpl temi. skoro sam se popišo od smijeha [lol]
@nosorog
ja sam svojih 40 komada jucer prodao na 3150 – tehnicki target koji mnogi ne mogu shvatiti.
u ovom danas nisam sudjelovao.
Tebi je tehnička analiza pokazala da jamstva nisu dobra pa nevjerovatno je šta čovjek može od tebe sve pročitati.
[/quote]
[thumbsup]
mislim da su to nerealna ocekivanja s obzirom da je u podravci sad trenutno naš najbolji ekonomski stateg gospodin Ljubo Jurcic i ja imam puno povjerenje u njega da ce izvuci tvrtku iz krize i obaviti uspješno svoj posao
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Jurčić najbolji ekonomski strateg? [lol] [lol]
Pa čovjek nema pojma što su to rezervacije i kako utječu na RDG… Emil mu morao 10 minuta objašnjavati osnove, ma dajte ljudi nemojte biti smješni…
Ako je Ljubo najbolji u Hrvatskoj, onda sam ja sasvim sigurno najbolji u svijetu! Barem deset forumaša je ekonomski bolje potkovano od gospodina Ljube!
[/quote]
jel to onaj čika profesor koji kaže da je burza kladionica i da se tu u stvari ljudi klade? misliš na tog jurčića? ako je to najbolji ekonomski strateg u RH, onda je najbolje da se svi kolektivno ubijemo.
Evo šta nas čeka kad uđemo u EU[lol]
Ovo jesu zastavice, ali one na Crobexu NISU. Tj. ni ovo NISU zastavice.
To nisu dva ista primjera.
Brkaš se, gubiš se.
[lol] [lol] [lol]
Vjerojatno je u pitanju neka makinacija s trezorom, barem djelomično..
Dosad se uglavnom ponavljao obrazac jedan ili dva krate, trezor puni, ali evo ovaj put nije bilo trezora..
I ona dogovorena transakcija od 1500 komada je znakovita, samo to se događalo ispod 10-og računa, pa se ne vidi gdje su završile..
ULPL je objavio najbolje izvješće za 2009 godinu od svih brodara, prodavali oni ili ne, dionica će ići gore. Nije mi jasan jedino tajming..
[/quote]
Pa može split viditi na grafu tko je taj koji prodaje ispod desete pozicije.
[/quote]