Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

OBAVIJEST
pofuk ovdje
oprostite sto Vas gnjavim u doba sijeste ali mi je doslo da malo bolje pojasnim neke stvari jer me moderatori nece zastiti od nasrtljivih forumasa koji me na privat pitaju koja je sljedeca molitva
ja Vas moram zastiti od gubitaka jer ne postoji zicer na kladionici
gledajte ja si utvaram da sam eskatološki tragajući duša,sto bi se reklo narodski receno da sam u traganju istina Vjecnog…….kladionica je stvar materijalijalizma i permutacije vjerojatnog a na visoj bozanskoj dimenziji to jedino postoji kao tragane duše za dušom…..daklem cistoća nije prostorno vremenski ogranicena kao ni vjerojatnost….i tako jedino mogu gledati vječnosnu prispodobu.dakle pretpostavimo da se Isus nadje u predjelu 21.stoljeca njemu kladionica ne bi bila zanimljiva zbog materijalizma nego zbog puke slučajnosti dodira numeroloskih i kozmickih postavka
eto ta Vam je za sad sve od mene
prijatno posle podne i ugodan vikend
pofuk

pofuk ovdje
oprostite sto Vas gnjavim u doba sijeste ali mi je doslo da malo bolje pojasnim neke stvari jer me moderatori nece zastiti od nasrtljivih forumasa koji me na privat pitaju koja je sljedeca molitva

Teško je biti uspješan, nedaju fanovi mira a?
[lol] [lol] [lol]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

pofuk ovdje

Teško je biti uspješan, nedaju fanovi mira a?
[lol] [lol] [lol]
[/quote]
ma iskreno malo i je teret jer bi se sad svi druzili samnom kad vise nisam siromasan covek ali mi je najveca utjeha sto su moji istinski prijatelji poput Vas koji su bili i u najtezim trenutcima uz mene ostali i sad samnom kad mi jos uvijek nije dobro
hvala Vamb od srca
pofuk

Ako ti je što znači skoro si i mene, zagriženog antikladioničara motivirao da stavim par kn i nabacim koju molitvu. Skoro [smiley]

Već će bit bolje [thumbsup]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

nemojte se slučajmo kladiti…..nema tu leba……ja se iz nuzde kladim jer mi nije dobro…..Vama je predobro u zivotu da bi se bavili takvim glupostima
pofuk

ja sam
pa ja stvarno nisam pri sebi
danas su me zbudili 4 puta i nikak da se naspavam
a vreme vani katastrofa
daklem sve u svemu kad se zbroji stvarno mi nije dobro pa bi opet molio za Vasu nemalu pomoc u vidu jedne molitve koja bi trebala ovako ici
MOLITVA
juventus
AMEN(na to se nisam kladio)
hvala Vam
pofuk

kolega pofuk– vi ste legenda !
u pozitivnom smislu .. samo naprijed [thumbsup]

kolega pofuk– vi ste legenda !
u pozitivnom smislu .. samo naprijed [thumbsup]

OBAVIJEST
OVIM PUTEM SE SVIMA ZAHVALJUJEM NA MOLITVAMA I PODRSCI
UJEDNO SE ISPRICAVAM SVIMA KOJI SU STAVILI NA OVAJ PAR ……STVARNO MI JE ZAO STO SAM NANESO GUBITKE………..RAVNAO SAM SE PO TEHNICKOJ ANALIZI I FUNDAMENTALNIM VRIJEDNOSTIMA ALI SAM SMETNUO SA UMA DA SE JUVENTUS PSIHICKI RASPAO
GLEDO SAM UTAKMICU I BEZ OBZIRE KAJ JE SUDAC BIO NA NASOJ STRANI NISMO IMALI SANSE
OVAJ JUVENTUS JE GORI OD ONOG CETVRTOG KLUBA IZ VELIKE CETVORKE ZA DOBA BIVSE JUGE KOJEG SE NEMREM SETITI KAK SE ZVAO ALI ZNAM DA MU JE DOTICNI SVIMA POZNATI F.T. NAVODNO DIZAJNURAO DRESOVE
OVO JE BILA MOJA ZADNJA MOLITVA JER SAM POCEO RADITI POCETNICKE GRESKE I NEZELIM KAKO SEBI TAKO I PRVENSTVENO VAMA NANOSITI MATERIJALNE GUBITKE
HVALA VAM NA SVEMU I JOS JEDNOM SE ISPRICAVAM
SRDACNO VAS
pofuk

-Pita lik vidovitog Milana "kad ću dobiti sedmicu na lotu?"
-Milan zastane,kratko se koncentrira i počne "evo vidim,vidim devojku kako izvlači brojeve…Vi ćete da dobijete na lotu kada devojka koja izvlači kuglice izvuče VAŠE brojeve.Hvala na pozivu i doviđenja!"
:-))))

-Pita lik vidovitog Milana "kad ću dobiti sedmicu na lotu?"
-Milan zastane,kratko se koncentrira i počne "evo vidim,vidim devojku kako izvlači brojeve…Vi ćete da dobijete na lotu kada devojka koja izvlači kuglice izvuče VAŠE brojeve.Hvala na pozivu i doviđenja!"
:-))))

dovidjena…..pardon…..zbogom
pofuk

Kupnja je prejaka za dionicu u problemima.

Remetinec Business Academy
Krajem protekle 2009. godine u Zagrebu je otvoren novi centar za napredno poslovno obrazovanje. Iako djeluje u okviru ustanove s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju specijaliziranih kadrova, ovaj novi program podigao je razinu poslovnog obrazovanja do međunarodnih standarda. Riječ je o programu ‘Remetinec Business Academy’.
Program obrazovanja u ovoj akademiji može trajati i desetak godina, ovisno o kolegijima koje kandidat odabere. Plan i program školovanja uključuje predmete kao što su:
"Fiktivne fakture i off-shore računi"
"Kako kupiti sebi dionice poduzeća novcem istog tog poduzeća"
"Kako usluge plaćati do pet puta više, i kome"
"Zapošljavanje političkih podobnika"
"Davanje rizičnih kredita obitelji i prijateljima"
"Davanje petama malo vitra"
Akademija je zatvorenog tipa, a osim školovanja kandidati dobivaju i smještaj i prehranu za vrijeme cijelog školovanja. Namijenjena je usavršavanju visokih menadžerskih kadrova i u njoj mjesto dobivaju samo kandidati koji su se već iskazali u upravljanju javnim i državnim poduzećima. Trenutno se u ovoj ustanovi školuje više od tuceta menadžera hrvatskih javnih poduzeća.
Zanimanje za program akademije je izuzetno.
Upis polaznika provodi Državno odvjetništvo Republike Hrvatske, samo na preporuku Vlade RH.

New Report

Close