Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

evo malo za zabavu, burza raste pa se možemo zabavljat, nadam se da ovo nije bilo:

anketa-
u cijelom svijetu su ljudi odgovarali na pitanje:kakvo je vase misljenje o nestasici hrane u ostalim dijelovima svijeta?
u africi nisu znali sta je to hrana
u zapadnoj europi nisu znali sta je to nestasica
u istocnoj europi nisu znali za osobno misljenje
u americi nisu znali sta je to ostatak svijeta

Sta je zajednicko Hiroshimi, Nagasakiju i Teheranu?

Jos uvijek nista.

Pozvali Crnogorca u firmu na razgovor za posao pa mu kažu:
radi se sredom i četvrtom od 11 do 14 časova jer u petak se spremaju vikend pa onda dolaze subota i nedelja,a u ponedeljak
se odmaraju od vikenda u utorak se spremaju za posao i tako sve u krug.
Na to Crnogorac pita
A jel svaka srijeda radna.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Igrao se majmun pod drvetom , naidje lav , majmun se uplasi i pobjegne na drvo. Lav mu kaze:

-Sidji da se igramo necu ti nista!

-OK , ali vezi repom zadnje sape!

Lav to odradi , pa ce opet:

-Ajde sad sidji , vidis da ti sad ne mogu nista!

-Moze , al ajde za svaki slucaj vezi ti i te prednje sape , pa sve to oko njuske!

Lav i to odradi. Majmun ne silazi , lav ga vec 15 minuta ceka , pa promrmlja:

-Sta cekas ne mogu ti nista??

-Ma imam tremu nikad nisam je.bo lava!!!

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

ja sam
pa meni stvarnpo nije dobro kad sam ovo ucinio
pa Vas molim da mi pomognete sa jednom molitvo jer je tako teska situacija da bi trebao i ucestvovati netko ko vlada sa kokni ingliš lenguidzem
molitva bi trebala ovako glasiti
MOLITVA
totenhem
AMEN(a to se nisam kladio)
pofuk

Kod Svetog Petra jedan jako ljut čovjek urla:
Šta ja tu radim? Pogledajte me, imam 35 godina, zdrav sam i sad sam tu pred vama!
Sigurno je neka greška, molim vas da provjerite !
Još nam se nikada nije desilo da se zabunimo, odgovori Sveti Petar,
ali provjerit ću. Kako se zovete?
Pero Prekoplotović
Koje vam je zanimanje?
Automehaničar.
Ah……da, evo, našao sam vas, prema nasim podacima vi ste umrli od starosti.
Od starosti?
Nemoguće! Pa imam samo 35 godina!
Pa ne znam, odgovori sveti Petar, zbrojili smo sve sate rada koje ste
zaračunali mušterijama i to ispada 123 godine.

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Kod Svetog Petra jedan jako ljut čovjek urla:
Šta ja tu radim? Pogledajte me, imam 35 godina, zdrav sam i sad sam tu pred vama!
Sigurno je neka greška, molim vas da provjerite !
Još nam se nikada nije desilo da se zabunimo, odgovori Sveti Petar,
ali provjerit ću. Kako se zovete?
Pero Prekoplotović
Koje vam je zanimanje?
Automehaničar.
Ah……da, evo, našao sam vas, prema nasim podacima vi ste umrli od starosti.
Od starosti?
Nemoguće! Pa imam samo 35 godina!
Pa ne znam, odgovori sveti Petar, zbrojili smo sve sate rada koje ste
zaračunali mušterijama i to ispada 123 godine.

da…,da….jedino u zidovskim vicevima ima nesto istine
pofuk

Šetaju dva brokera i odjednom opaze ispred sebe gov.o. Kaže prvi drugomu: "Hajde pojedi ovo gov.o, dat ću ti 100.000 kuna". I drugi ga pojede.
Idu oni dalje i opet naiđu na gov.o. Kaže sad drugi prvomu: "Hajde ti pojedi ovo gov.o, dat ću ti 100.000 kuna. I ovaj ga pojede.
Idu oni dalje i nakon nekog vremena kaže prvi: "Čovječe, koje smo mi budale! Pojeli smo svaki po gov.o i opet imamo svako svoju lovu."
"U pravu si – odgovori drugi – ali bilo je 200.000 kuna prometa."

Meni je ovaj vic koma. Vjerovatno nije originalan, ali je prikladan temi foruma.

[i]"Čovjek - to je naše najveće blago"[/i] Ljudožder

Jučer,ide to na 3-4kn

Upravo tako kolega Lopina, presušit će sigurno do 3-4kn.

A bome plaćati 10kn nešto što ne vrijedi ni 4kn (osim špekulativno jer 99% novih dioničara DKVS-R-A su tu špekulativno) nema smisla.
Nadalje svi ti špekulanti će na cijeni 7-8kn osjetiti STRAH.
A naravno pravi špekulanti čekaju oko 3-4kn i preuzimaju od drhtavih ručica!
[/quote]
Danas,split009 kupio 300kom,ide to 34kn

Prema ADX pokazateljima, slijedi žešći odbijanac. Granica odbijanja?
38,2% Fibo na 25kn, 50% na 30,15kn, i posljednji 61,8% na 34,84kn.

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

ja sam
pa meni stvarnpo nije dobro kad sam ovo ucinio
pa Vas molim da mi pomognete sa jednom molitvo jer je tako teska situacija da bi trebao i ucestvovati netko ko vlada sa kokni ingliš lenguidzem
molitva bi trebala ovako glasiti
MOLITVA
totenhem
AMEN(a to se nisam kladio)
pofuk

ovim putem se svima zahvaljujem koji ste mi pomogli sa svojim molitvama
hvala deckima iz londona
hvala posebno bentliju jer momcad koja ima bently za vucu je prava momcad
hvala jermoaiuauau defou na hat triku
hvala simoni kranjcar sto je dovela niku u red
hvala svima
posebno hvala mom prijatelju Vjeki sto mi je dozvolio da Vas zamolim za pomoc jer bez Vase pomoci ne bi prosla molitva
hvala Vam hvala Vam svima
voli Vas Vas
pofuk
idem sad malo setati jer ove cipele kaj sam danas kupio nikak da stanu….same hodaju
znaci danas sam sljedece trzio ….bio u depri….kupio 2 broja prevelike cipele zato kaj su bile na snizenju i kostale su 600 kuna,2 kutije pljuga,6 kafa i pivo sekretarici koja mi je napravila analizu momcadi,komplet hrenovki i ab kultura te burek koji sam bacio…..sve zajedno cca 700 kuna pa sam opet pao u depresiju
ulozio na moje prijatelje iz londona i oni mi donesli 1714 ,28 kuna netto
1714 kuna -700 kuna….daklem soma kuna cisto…..bilo bi vise da sam slusao onu cijenjenu gospodjicu sta pise na best buy temi i šiša ovce usput….zena ne da kuzi dionice nego i fudbal razume
oprostite sto ovdje pisem sta sam trzio danas ali mi je zabranjeno da pisem na temi gdej bi to trbao pisati
pofuk

ja sam
oprostite sto gnjavim ali stvarno nisam normalan i danas sam dobio po piksi na burzi
opet……
i kaj je glavna fora juce sam si kupio neke cipele kaj same hodaju i nermem verovati odfurale su me drito u kladionicu………….sad mi je stvarno lose pa ako Vas mogu zamoliti za jednu molitvu kako bi mi bilo bolje jer ak ne projde nema sanse da mi bude bolje
tekst molitve je sljedeci
MOLITVA
roma
atletiko madrid
AMEN(na to se nisam kladio)
unaprijed hvala svima koji sudjeluju u pomoci molitvama kako bi meni bilo barem malo bolje
pofuk

ja sam
oprostite sto gnjavim ali stvarno nisam normalan i danas sam dobio po piksi na burzi
opet……
i kaj je glavna fora juce sam si kupio neke cipele kaj same hodaju i nermem verovati odfurale su me drito u kladionicu………….sad mi je stvarno lose pa ako Vas mogu zamoliti za jednu molitvu kako bi mi bilo bolje jer ak ne projde nema sanse da mi bude bolje
tekst molitve je sljedeci
MOLITVA
roma
atletiko madrid
AMEN(na to se nisam kladio)
unaprijed hvala svima koji sudjeluju u pomoci molitvama kako bi meni bilo barem malo bolje
pofuk

ZAHVALA
OVIM PUTEM SE ZAHVALJUJEM SVIM FORUMASIMA KOJI SU POMOGLI SVOJIM MOLITVAMA DA MENI BUDE BOLJE…..BEZ OBZIRA STO OBRED U MADRIDU JOS NIJE GOTOV OBAVJESTAVAM VAS DA SE VISE NE MORATE MOLITI ZA MENE JER STE TO IZ TOLIKO SRCA I CISTE VASE DUSE RADILI DA MI JE VEC BOLJE
POEBNA ZAHVALA DECKIMA IZ ROME NA ČELU SA GRANDE MONTENEGRINO VUČINIĆ NIKOLA plemeniti
posebna zahvala mojim prijateljima iz madrida
simao sambrosa car si….zapamti CAR jaci si nego darko pancev u najboljim danima
senjor REYES molim Vas da drugi puta iz prve zabite zicer kako Vam ne bi opet poskidao sve bogove sa neba
posebna zahvala treneru KIKeu sancazu KEREZU iz madrida jer je konacno poslozio momcad kako spada

HVALA
GRAZIE
MUCHOS GRACOS
pofuk
p.s. sto saqm danas trzio??????
zgubio opet na burzi ali su mi gubitak vratili moji decki iz rima i madrida
daklem….uplatio sam 2500 kunica na atletiko i romu i sutra idem po drugi dio place po 8357 kuna u HL
8357-2500 cisto 5857 kuna

POSEBNA ZAHVALA MOJIM NOVIM CIPELAMA KOJE SAME HODAJU I KOJE SU ME OTFURALE U KLADIONICU
molim Vas za malu pomoc……kako sam promjenio partnere i od ovog mjeseca suradjujem sa hrvatskom lutrijom da li ima smisla da si za ove novce kupim odjelo da kad idem na sastanke u hrvatsku lutriju ipak izgledam poslovno i da ne ispadne da ih ne cijenim????? napominjem nove cipele vec imam pa sam mislio samo mi fali odjelo
prijatna vece
p.p.s. ovo je ipak danas bio best buy i upozoravam forumasa koji mi se sad na privat zahvaljuje da mi se nema kaj zahvaljivati i da ce ostati bez svih para jer je danas njega sreca pomazila…….nemojte dodavati takve parove na moje insajderske informacije sa stranih trzista popu kosarka cibona

kako se balkanski zove film prstenova družina: RINGE RINGE RAJA [lol] [lol] [lol]

[lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.youtube.com/watch?v=IY78A-gmdcU&feature=related

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close