Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

p.s. nemojte kaj zameriti ali shvatite i mene……pa nije ovo foruma za humor nego za pare………a

A kolega Pofuk ako je ovo forum za pare zašto nikad niste napisali niti jedan investitorski post već otužno pokušavate biti duhoviti?

p.s. nemojte kaj zameriti ali shvatite i mene……pa nije ovo foruma za humor nego za pare………a

A kolega Pofuk ako je ovo forum za pare zašto nikad niste napisali niti jedan investitorski post već otužno pokušavate biti duhoviti?

[/quote]
evo stotka jer ste Vi to zavredili buduci da ste skoro 100 posto sve dobro primjetili
jedino niste dobro primjetili da sam ja ocajnik i tu trazim utjehu jer citajuci pojedine forumase i njihove postove sam dobio dojam da i ocajnici imaju sta traziti na ovom forumu pa sam zato ja dosao
izuzev 20 tak forumasa koji stvarno daju doprinos veoma kvalitetan ovome forumu pisuci o dionicama ,stekao sam dojam da ih dosta njih kuzi puno manje od mene
pitanje Vam je na mjestu zasto nisma nikada napisao ijedan investitorski post ali upuceno na krivu adresu……….terba pitati Vjeku i moderatore a ujedno necu da pojedine investitore sa svojim postovima nagovorim u lose ulaganje
…..hm kad bolje razmislim pa i napiso sam………..prolistajte stranice ove teme i sve su bile puno bolje investicije i tipovi od svih dionice
2 puta sam kaj se tice dionica iznio svoje misljenje glede atpl(dosta davno) i dlkv ali je Vjeko to izbriso jer sam moderiran……..ja sam izlazio iz tih dionica sa minusom i cak su neki koji su vidjeli moj tekst poslusali i spasili lovu da nemaju vece minuse ali vjeko je to shvatio kao neozbiljni druk
ja sam to vidio da se raspada po nekim svojim grafovima i nalozima kako se trguje i po bdi-ju ili kako se vec zove i po onome sto sam procitao na forumima da uprava prodaje a drugi su govorili treba mu za auto ili kucu pa prodaje—–toliko o mojim investicijskim postovima i dajem Vam za rijec da necu niti jedan napisati osim kad budem pijan jer ne zelim se nametati buduci da znam da ovdje ima forumasa cije ja znanje necu nikada dostici i njihov osjecaj za dionice
zato sam pokusao dati sa tipovim za nogomet svoj doprinos zajednici pa ko voli nek izvoli ali to je jos gora kocka nego dionice
i sta da pisem o jednoj dionici da je dobra i fundamentalno i u perspektivi kad 90 posto foruma nije culo za tu dionicu a ja neki dan bio sa vlasnikom firme na kafi sa jos 2 forumasa i koliko sam shvatio firma je i vise nego dobra……..i kaj da ja pisem nebuloze tipa ide to up,up.up…..koristim neke engleske rijeci i citiram buffeta??????? to od mene necete moci dobiti jer mislim da to nema smisla jer i veci umovi i znalci od mene su se masu puta zeznuli
pofuk
prijatna vece
p.s. da i molim pofuk sa malo p da mi mama pofuk ne prigovara a i sami znate da sam jedino osjetljiv na to

cele noći Cannavaro s njom sam Figo,
jedva Mutu da sam jutros Ronaldinho. [lol]

cele noći Cannavaro s njom sam Figo… [lol]

ha ha ha ha
svaka cast …………koji likovi da prasnes u smeh………najbolje kak frajer misli ni vise ni manje da je Koroman!!!!!!!!!!!!!! ha ha ah ah se secate kak je taj igro
koji likovi …………..nemrem verovati……………najbolji mi je stil kolarov je bila govedarica
kako ga nisu zaboravili…………….messi kad se pojavio se sa zurkom isfuravo na Govedaricu jedino kaj je messi odma poceo zabijati ko mutav a Govedarici nis nije bilo jasno kad je zabio gol pa je jos mutavije izgledao nego inace
od sad samo ovu stvar slusam
hvala Vam
pofuk
p.s. nadam se da ce u sljedecoj stvari spomenuti teveza ….em je odlican igrac…dosadan ko uš a izgleda ko ajkula

znao sma da će se Vama svidit, kolega.

cele noći Cannavaro s njom sam Figo,
jedva Mutu da sam jutros Ronaldinho. [lol]

[lol] [lol] [lol]
koje face..[thumbsup]

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

MOLBA
STVARNO VAS NE BI GNJAVIO NEDJELJOM ALI SAM NAPRAVIO GLUPOST I STAVIO NEKU LOVU NA LACIJO I JOS JAVIO JEDNOM FORUMASU KOJI ME JE POSLUSAO
KAD SAM VIDIO DA JE PALO OTISO SAM NA TILTU U KLADIONICU I STAVIO NA NESTO STO NEMA SANSE DA PROJDE BEZ VASE POMOCI………AKO BI MI MOGLI POMOCI SA JEDNOM MOLITVOM KAKO BI BAREM DIO TROSKOVA VRATIO TOM CIJENJENOM FORUMASU
MOLITVA BI TREBALA OVAKO ICI

MOLITVA
viljareal
valencija
atletiko madrid
real madrid
AMEN(na to se nisam kladio)
pofuk
unaprijed Vam hvala

rado bih vam svima odgovorio ali ne mogu od uzbuđenja što počinje novi ciklus "zauvijek susjedi". kad dođem k sebi, obratit ću vam se kao i svakog dana poslije 15 sati. dobro je napisano ono s guantanamom jer i ja bih radije metak ili čak silovanje nego gledanje naših serija.

...povijest se ponavlja...

ne boj se, toda bi našao para za vegetu.
pa i po cijenu prodaje leda, pika, zvijezde i udjela u konzumu.

rado bih vam svima odgovorio ali ne mogu od uzbuđenja što počinje novi ciklus "zauvijek susjedi". kad dođem k sebi, obratit ću vam se kao i svakog dana poslije 15 sati….

možda bi senjor delboy bilo najbolje da otvorite ured gdje biste mogli izdavati ljudima dozvole za smijeh, naravno sa preciznim uputama i ograničenjima.

rado bih vam svima odgovorio ali ne mogu od uzbuđenja što počinje novi ciklus "zauvijek susjedi". kad dođem k sebi, obratit ću vam se kao i svakog dana poslije 15 sati. dobro je napisano ono s guantanamom jer i ja bih radije metak ili čak silovanje nego gledanje naših serija.

od ovih tvojih pokušaja humora su lošije jedino tvoje analize dionica. [thumbsup]

šišljagić traži od vlade da iz sredstava Ministarstva poljoprivrede ……nadoknadi štetu poljoprivrednicima za nestalu robu iz silosa Đakovštine, "jer su istu pojeli miševi".

baš me nešto podsjetilo na istinitu priču iz JNA.

došao kapetan (možda je čak bio i šišljagić) u kontrolu kod zaće (zastavnika) u skladište hrane i ustanovio je manjak bibera.Bre, otkuda manjak bibera, druže zastavniče?
druže kapetane, biber su pojeli miševi.Kako bre miševi.Miševi ne jedu biber.Jedu,jedu, druže kapetane, sam video na svoje oči. Jedu i plaču, ali ne odustaju.

New Report

Close