Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

tako je. samo da podsjetim da je kompletna uprava kupovala na razinama između 1000 i 1500 kuna tako da ne moramo brinuti, jer oni će se zato lijepo potruditi da izvješća budu kvalitetna jer se radi o vlastitim novcima. jest, da nije bilo krize mi bi već grebali 10.000 kuna, ali eto, sad idemo ispočetka. opet će kad tad krenuti ciklus i 1000 kuna nije nikakva nedostižna granica već iznos ispod kojeg većina neće dati svoje dionice. ta većina je tiha, ne javlja se na forumu, njima će biti dovoljno 100% prinosa tj. prodavat će ga na 2000 kuna. a ja ću na 5000 kuna, no to se sada čini kao bolesno puno, no kroz par godina ću vas priupitati je li to baš tako puno.

zauvijek prebačeno iz susjedstva tiska

a ja moderiran 5 godina

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Koliko je forumaša potrebno da se promjeni žarulja?

1 da promjeni sijalicu i napiše da je promijenjena
14 da podijeli slična iskustva o zamjeni sijalica i o tome kako se to moglo i drugačije izvesti
7 da upozori na opasnosti pri zamjeni sijalica
1 da poruku premjesti u podforum o elektrici
7 da istaknu pravopisne/gramatičke greške u poruci o promjeni sijalice
5 da zezaju tog sitničara
3 da ga štite
6 da raspravljaju da li je to sijalica ili svijetleće tijelo…
još 6 da ovih 6 proglase glupima
2 profesionalca da obavijeste grupu da je ispravan naziv „osvjetljenje"
15 sveznalica koji tvrde da su bili u proizvodnji i da je sasvim ispravno i „sijalica"
19 da napišu da ovaj forum nije o sijalicama i zamole da diskusiju premjeste na forum o lampama
11 da brane pisanje u ovaj forum argumentom da svi mi koristimo sijalice i zato je poruka prikladna za ovaj forum
36 da raspravlja koja je najoptimalnija metoda za zamjenu, gde kupiti najbolje sijalice, koja je najbolja marka za upotrijebljeni način, a koje bi bile promašaj
7 da stave linkove na kojima se vide razne vrste sijalica
4 da napišu da su linkovi krivi i stave „prave"
3 da stave linkove koje su našli prateći linkove iz te grupe koji dokazuju da je rasprava o sijalicama baš za ovu grupu
13 da povežu sve poruke do tog momenta, kompletno ih citiraju uključujući sva zaglavlja i potpise, pa dopišu „i ja."
5 da priopće grupi da neće više pisati jer se ne mogu pomiriti sa stanjem
4 da kažu „nismo li nedavno već prošli kroz ovo?"
13 da kažu „prije nego što postavite pitanje o sijalicama pogledajte to isto na google-u"
1 je dovoljan koji će kroz 6 mjeseci pročačkati po forumu, odgovoriti na originalnu poruku, pa da sve počne iznova
1 da je SIJALICA Edisonovo najveće otkriće
5 da je Edison ukrao projekt od Tesle
2 da je Tesla Hrvat
37 da je već 400 puta dokazano da je Tesla 100% čisti srbin i da su hrvati njega prisvojili sebi samo zbog mjesta rođenja
1 ostavlja link sa teslinim porijeklom i slikom njegove babe
1 tvrdi da je Tesla bio „bez spolnog organa"
5 ostavljaju pravu riječ i naziv za ljude „bez spolnog organa"
3 nalazi čak i latinski korijen rijeci „…
4 ostavlja link na stranice sa svim teslinim dokumentarcima
1 nalazi neobjavljeni dokumentarac sa najvećom i najmoćnijom zavjerom u vezi tesline smrti
4 ostavljaju linkove o Tesli i njegovom porijeklu
2 tvrde da je tesla živ
1 da su ga odnijeli marsovci
1 daje objašnjenje i porijeklo riječi "marsovci„
1 pita kako da skine film sa youtube
14 odgovaraju koji software da koristi
2 tvrde da je nemoguće skinuti film
1 ispriča vic kako je Mujo zavrtao sijalicu
2 ispričaju drugačiju verziju vica
1 pita zašto plavuša puše u sijalicu
0 odgovara na to pitanje
1 ispriča vic kako mujo izlazi iz ruševina 11 rujna i kaže "j…o vas ovaj aerodrom…"
2 koja se ljute na ovoga prethodnog da pogleda teme od prije nekoliko dana i tvrde da je taj vic O MUJI bio na diskusijama nekoliko puta..
1 daje prijedlog moderatoru da se vicevi o 9/11 brišu odmah
1 ostavlja link sa zavjerom 9/11…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

[img]http://platform.ak.fbcdn.net/www/app_full_proxy.php?app=231841272617&v=1&size=z&cksum=dbba4cc5b6f7c80d566f7c8038aac86f&src=http%3A%2F%2F208.43.219.43%2F~tearswep%2Fbuilder%2Fupload%2F1288107186_561668950.jpg[/img]

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore. - Cum sapienti viro libenter diserimus

tako je. samo da podsjetim da je kompletna uprava kupovala na razinama između 1000 i 1500 kuna tako da ne moramo brinuti, jer oni će se zato lijepo potruditi da izvješća budu kvalitetna jer se radi o vlastitim novcima. jest, da nije bilo krize mi bi već grebali 10.000 kuna, ali eto, sad idemo ispočetka. opet će kad tad krenuti ciklus i 1000 kuna nije nikakva nedostižna granica već iznos ispod kojeg većina neće dati svoje dionice. ta većina je tiha, ne javlja se na forumu, njima će biti dovoljno 100% prinosa tj. prodavat će ga na 2000 kuna. a ja ću na 5000 kuna, no to se sada čini kao bolesno puno, no kroz par godina ću vas priupitati je li to baš tako puno.

zauvijek prebačeno iz susjedstva tiska

a ja moderiran 5 godina

[/quote]
ha ha ha ha ha
ali kaj mi je najbolje covek je zabrinut kaj je moderiran a nije kaj je u minusu
jako mi se dopada……..isti ja
pofuk
cicerone dragi kak se kelje ispod posta te zute face kaj se kervelej i cere da i ja jednu zakeljim?????
unaprijed hvala

1 ispriča vic kako mujo izlazi iz ruševina 11 rujna i kaže: "j…o vas ovaj aerodrom…"

[lol]

Po meni najduhovitiji prilog na tržištu kapitala je kupnja ĐAKOVŠTINE to mi je za umrijeti od smijeha, to vam je kaon da kupite mrtvu mačku jer to će vam biti ljubimac [lol]

22.01.10. | 14:15

espresso | privatna poruka | Korisnik je na vašoj listi prijatelja | profil
korisnik od: 27.08.2008.
[Korisnik je online] [Korisnik s iskustvom] [Iznimno popularan korisnik unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 20% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke

zajednica

moderatori
u švedskoj i norveškoj pokreću 4G mrežu,
možda će ta generacija mobilne telefonije uključivati i teleportiranje,
nadam se da neće nestati signala baš dok putujem nokiatransom iz klinča sela do ličkog lešća

http://www.ericsson.com/hr/vijesti/2010/4g_lte.shtml

[lol]

poslije bitke svi su vojnici generali

Po meni najduhovitiji prilog na tržištu kapitala je kupnja ĐAKOVŠTINE to mi je za umrijeti od smijeha, to vam je kaon da kupite mrtvu mačku jer to će vam biti ljubimac [lol]

pa kaj Vam je tu cudno????
sa zivom mackom problemi a sa mrtvom ne
samo neznam bas da li je to tak sigurno da bu dionica vredila nulu
ja je iskrno nemam ali neznam kak se moze takva firma perjanica usporedjivati sa crknutom mackom,,,,,,,
pofuk

dajte okanite se ovih viceva jer pored vaših viceva čak se i mirko fodor i duško čurlić doimaju duhovitima, a to je zabrinjavajuće.

...povijest se ponavlja...

MOLBA
nekak se lose osecam pa idem u kladionicu
molio bih za jednu molitvu
ovako bi trebala ici
MOLITVA
štutgart
AMEN( na to se nisam kladio)
unaprijed hvala
pofuk
p.s. ne bi Vas gnjavio ali fakat nisam siguran ali kako zelim da prodje molim Vas za pomoc

dajte okanite se ovih viceva jer pored vaših viceva čak se i mirko fodor i duško čurlić doimaju duhovitima, a to je zabrinjavajuće.

[lol] [thumbsup]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

mozete Vi godinama vapiti kako bi ljudi dosli k sebi ali Vi zasigurno bolje znate da je humor vrlo zahtjvna kategorija tako da ljudima nije nista za zamjeriti…..bitno je da uzivaju i ovi kaj shvacaju te viceve da isto uzivaju………nikda nije dobro vrsiti cenzuru da ne kazem teror nad bilo kime…..to je nazalost i povijest tisucu puta pokazala………..a sa emocijama…….sto da kazem….to je jako tesko kategorizirati sta se kome dopada i sta je kome smijesno samo kad i ja procitam te viceve imam dojam da je jako puno canjugista na ovome foumu…..nadam se da se varam
pofuk

New Report

Close