Može li štogod više o odnosu obveznica i dionica? Npr. na INGRI je obveznika oko 75 kn, a dionica na 42 kn. Može li se što iz toga zaključiti?
hvala
[/quote]
Jel ti to mene zezas ili???
[/quote]
[lol]
Gostuje Mujo na televiziji BiH:
– Dakle Mujo, Vi ste pjesnik?
– Da, ja sam pjesnik…
– Amater?
– A mater nije, ona je domacica – malo oko baste i tako…
već neko vrijeme pratim ovu temu i ne mogu shvatiti da 95% vas nije shvatilo da se na ovoj temi ne pišu vicevi nego ova tema služi da napišete što je netko smiješno napisao na drugim temama. nekolicina je u početku to shvatila, ali ostali su počeli pisati pretežno glupe viceve koji su na razini domaćih humorističkih serija, dakle nisu uopće smiješni. ovdje stavite uz pomoć copy-paste one postove koji če nas nasmijati iz tema o tržištu kapitala. to i jest bila poanta ove teme a ne pisanje glupih viceva. o tomu imamo drugu temu na ležernom.
Bravo kolega delboy, konačno da netko javi ljudima čemu služi ova tema.
I ja isto u čudu gledam viceve na ovoj temi.
A vaša usporedba sa domaćim humorom koji je vjerovatno najgori u Europi i NATO savezu je odlična.
[thumbsup]
[/quote]
Nažalost kolege Delboy i Fedja neki ni nakon vaših veleumnih intervencija nisu shvatili čemu služi ova tema pa nastavljaju sa priglupim vicevima.
Ušla dva miša u videoteku i počela jesti filmsku traku.
Pita prvi miš drugog:
– Jel` dobar film ?
– Dobar, dobar…samo je knjiga bolja.
Pita prvi miš drugog:
– Jel` dobar film ?
evo još jednog koji gleda briljantne i neponovljive serijale: zauvijek susjedi, bitange i princeze i odmori se-zaslužio si… kolege, ovo nije tema pisanja viceva i pošalica jer svi imamo internet pa nađemo te viceve kad poželimo. neka ova tema bude ono što jest a to je citiranje najduhovitijih priloga iz postojećih tema. to i jest naziv teme. eto, možemo otvoriti i teme vrijeđanja pojedinih članova, ako se moderatori slažu. to bi sigurno bilo vrlo duhovito. u svakom slučaju, manite se viceva jer to nije za ovu temu nego za rubriku: ležerno…
Pita prvi miš drugog:
– Jel` dobar film ?
evo još jednog koji gleda briljantne i neponovljive serijale: zauvijek susjedi, bitange i princeze i odmori se-zaslužio si… kolege, ovo nije tema pisanja viceva i pošalica jer svi imamo internet pa nađemo te viceve kad poželimo. neka ova tema bude ono što jest a to je citiranje najduhovitijih priloga iz postojećih tema. to i jest naziv teme. eto, možemo otvoriti i teme vrijeđanja pojedinih članova, ako se moderatori slažu. to bi sigurno bilo vrlo duhovito. u svakom slučaju, manite se viceva jer to nije za ovu temu nego za rubriku: ležerno…
[/quote]
1. Nisam vam ja dao komad [thumbsup] Baš sam navratio na forum a vi ga već imate tako da nebi bilo da sam ja [proud]
2. Vjerujete mi, znao sam s vremena na vrijeme pogledat i Zauvijek susjedi(snima se tu kod mene) a i Bitange i princeze ali da valjaju nešto-baš i ne, ali ne znam zašto bi nas to trebalo zanimati kad je cijeli program takav… [bye] Bolje mi je i to nego Nov@ TV i njihov Ante GOtovac bez kojeg ne mogu…
3. Ova tema je prilićno neinteresantna sama po sebi i nisam ja taj koji je prvi poćeo stavljati viceve, ne znam tko je poćeo ali pokazalo se kao ne loša praksa i nekolicina čita ovu temu baš iz tog razloga – da se nasmije, totalno ne vezano na sadržaj bilo da je Pofuk opet nešto provalio(pozdrav Pofuk [thumbsup] ) ili je to neki glup vic
4. Bit vica je, ne da bude pametan nego da budes smiješan(komičan,satiričan), jar ako itko to zna onda to bar znam ja jer imam iskustva kada nas nekolicina sa PMF-a priča viceve i onda se samo mi smijemo a ostali bleje…
5. Vi niste moderator kao što nisam ni ja i ne znam zašto se žalite meni, žalite se Vijeki ili nekom od ostalih moderatora, oni su zaduženi da kontroliraju sadržaj foruma i tema na istom [thumbsup]
što bilo da bilo, ne ponovilo se. molim da se ubuduće ovdje stavljaju citati iz cijelog foruma, naravno smiješni i duhoviti, po mogućnosti uvredljivi, kako bi se članstvo foruma od srca nasmijalo. pritom imajte na umu: što okrutnije to bolje. viceve čitamo na 24sata i na netu, a ovdje citirajmo duhovite komentare a ima ih podosta. stalno spominjete tog pofuka, ali ja nisam čitao njegove fore pa ih ovdje neke paste-ajte da se i mi ostali nasmijemo. samo se nadam da pofuk nije štovatelj nadaleko znanog hrvatskog humora jer onda ništa od smijeha.
što bilo da bilo, ne ponovilo se. molim da se ubuduće ovdje stavljaju citati iz cijelog foruma, naravno smiješni i duhoviti, po mogućnosti uvredljivi, kako bi se članstvo foruma od srca nasmijalo. pritom imajte na umu: što okrutnije to bolje. viceve čitamo na 24sata i na netu, a ovdje citirajmo duhovite komentare a ima ih podosta. stalno spominjete tog pofuka, ali ja nisam čitao njegove fore pa ih ovdje neke paste-ajte da se i mi ostali nasmijemo. samo se nadam da pofuk nije štovatelj nadaleko znanog hrvatskog humora jer onda ništa od smijeha.
neverovatan je ovaj forum
ja medoriran vec 3 godine a posto sam brend
svasta
pofuk
Ja bih prepričao svoju prepirku sa kolegom vidrom, naime kolega vidra mi je napisao da sam nekulturan i preporučio mi da zasviram nešto na gitari.
Za razliku od njega, ja znam svirati gitaru, jer sam završio muzičćku školu i to baš – gitaru, a to očito nije znao.
I ja sam njemu preporučio instrument koji bi svi trebali slušati kada on svira – KONTRA(B)VAS – .
Može li bolje?
Kaže se – kapu ti mogu kupiti, ali pamet ne mogu.
lp
već neko vrijeme pratim ovu temu i ne mogu shvatiti da 95% vas nije shvatilo da se na ovoj temi ne pišu vicevi nego ova tema služi da napišete što je netko smiješno napisao na drugim temama. nekolicina je u početku to shvatila, ali ostali su počeli pisati pretežno glupe viceve koji su na razini domaćih humorističkih serija, dakle nisu uopće smiješni. ovdje stavite uz pomoć copy-paste one postove koji če nas nasmijati iz tema o tržištu kapitala. to i jest bila poanta ove teme a ne pisanje glupih viceva. o tomu imamo drugu temu na ležernom.
rijetko ovdje navratim. prigovor je na mjestu. ne poštuje se naziv teme. no, pobogu, nađite jednu temu na kojoj su svi postovi u skladu s naslovom. ne vidim smisao da se ovdje inzistira na nečemu što se ne poštuje na ozbiljnijim i bitnijim dijelovima foruma.