Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

već neko vrijeme pratim ovu temu i ne mogu shvatiti da 95% vas nije shvatilo da se na ovoj temi ne pišu vicevi nego ova tema služi da napišete što je netko smiješno napisao na drugim temama. nekolicina je u početku to shvatila, ali ostali su počeli pisati pretežno glupe viceve koji su na razini domaćih humorističkih serija, dakle nisu uopće smiješni. ovdje stavite uz pomoć copy-paste one postove koji če nas nasmijati iz tema o tržištu kapitala. to i jest bila poanta ove teme a ne pisanje glupih viceva. o tomu imamo drugu temu na ležernom.

Bravo kolega delboy, konačno da netko javi ljudima čemu služi ova tema.
I ja isto u čudu gledam viceve na ovoj temi.
A vaša usporedba sa domaćim humorom koji je vjerovatno najgori u Europi i NATO savezu je odlična.
[thumbsup]

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

MOLBA
opet se nisam najbolje osjecao pa ako bi mogla jedna molitva,bilo bi dobro da je na francuskom
ovako bi trebala ici

lyon
amen(na to se nisam kladio)
unaprijed hvala
pofuk

ovim putem se zahvaljujem kaj ste se molili za mene
sad bi reko da se bolje osecam ali bas i nisam dobro jer je jedan frend od jednog forumasa lupio 5 soma evra na lyona i dobio je
sad sam toliko pijan da nemrem razgovarati jer me taj napio i kad sam ga pito zasto me napijo reko mi je da jedino ja imam bext buy
pofuk
[/quote]
Pofuk ti si car keep pushing! [thumbsup]

već neko vrijeme pratim ovu temu i ne mogu shvatiti da 95% vas nije shvatilo da se na ovoj temi ne pišu vicevi nego ova tema služi da napišete što je netko smiješno napisao na drugim temama. nekolicina je u početku to shvatila, ali ostali su počeli pisati pretežno glupe viceve koji su na razini domaćih humorističkih serija, dakle nisu uopće smiješni. ovdje stavite uz pomoć copy-paste one postove koji če nas nasmijati iz tema o tržištu kapitala. to i jest bila poanta ove teme a ne pisanje glupih viceva. o tomu imamo drugu temu na ležernom.

–evo ja ću prvi početi

rasta man [cool]

–evo ja ću prvi početi
[/quote]
– ah meni nista ne preostaje nego da samo nastavim ono sto ste VI ZAPOCELI
SVAKA VAM CAST JER TEK SAD VIDIM KOLIKO JE TESKO NESTO ZAPOCETI JER SAM DO SAD RAZMISLJAO DA LI IMA SMISLA NASTAVITI
pofuk

MOLBA
juce sam se tako napio i pod tim alkoholnim parama sam zavrsio ujutro u kladionici i tek sad sam shvatio koliko mi je lose i da mi opet treba Vasa pomoc u vidu molitve jer ni sam nisam bio svjestan koju glupost sam napravio
molitva bi trbala ovako ici
MOLITVA
atletiko madrid
pofuk
unaprijed hvala
p.s. ne mojte me molim Vas slusati a ovaj tip kaj lupa takvu lovu kaj me prati nek se smiri jer je to sve kocka tako da ga molim da tu lovu kaj je sad dobio radje ulozi u dionice

MOLBA
molim gosodina koji me sad zvao da mi se zahvali jer je zaradio lovu na atletiku madrid da me ne gnjavi jer kak bi bilo da ja njga non stop zovem i zahvaljujem mu se kad mi pogodi dionicu a on radi tehnicku analizu i cera grafove……………..neka shvati da i ja imam posla jer radim non stop tehnicku analizu kladionice……….enivej nek se ne ljuti i nek mi ne zahvaljuje jer se on kocka za svoje pare jer nis nije sigurno
a sad da se ja pohvalim koju sam glupost napravio kad sam iso uplatiti na atletiko madrid
sad sam tek skuzio jer sam bio pijan kad sam uplaciovao da sam na taj listic stavio i valenciju protiv viljareala……..sad sam radio analizu te utakmice i to uopce nije zicer pa Vas molim da Vi moji jedini prijatelji pomognete sa molitvom koja je vrlo kratka i jasna a glasi ovako
MOLITVA
valencija
unaprijed Vam hvala na trudu jer bez Vase pomoci valensija nema sanse pobijediti viljareal
pofuk

Uđem u kladionicu, a dežurna gerijatrija priča kak je Villarreal u opasnoj formi. [smiley]
Dakle, Villarrel odsad samo sell, danas hendikep na Valenciju odmah.

Kolega nema da brinemo!
2-0 i VViLLaRReaLL crveni u 30. minuti.

Uđem u kladionicu, a dežurna gerijatrija priča kak je Villarreal u opasnoj formi. [smiley]
Dakle, Villarrel odsad samo sell, danas hendikep na Valenciju odmah.

Kolega nema da brinemo!
2-0 i VViLLaRReaLL crveni u 30. minuti.

[/quote]
hvala Vam najljepsa
puno hvala svima kaj su mi pomogli sa svojim molitvama
vidim da mi dosta njih dijeli jedinice i imaju prav
sad cu Vam reci zasto javno pisem na sta se kladim……zato kaj sam primjetio da se i drugi klade pa hocu pomoci ljudima sa svojim razmisljanjima kao sto forumasi meni pomazu sa svojim razmisljanjima o dionicama i kretanju trzista
ako okrenete zadnje postove vidjet cete da se mogla lijepa lova zaraditi na mojim molitvama i to sa ne prejakom igrom(mogla se dobra placa zaraditi)
ja sam danas stavio 1000kn na atl.madrid i valenciju i isplata je 2876,19 kn
danas sam napravio gresku jer sam bio pijan i stavio sam premalo jer se ovo iz aviona vidjelo pomocu tehnicke analize da su ziceri…………jedan kolega mi je javio za dortmund protiv kelna i kad sam ja to promatrao skuzio sam juce da je zicer(koliko se to moze za bilo sta reci) ali kao sto rekoh bio sam pijan od juce pa se nisam mogao ni ustati
sve u svemu zapamtite ovo je cista kocka sve tako da ni ja nebi pogodio da moji jedini prijatelji forumasi sa svojim molitvama nisu stajali uz mene
najsmjesnije je kaj mi macka u kladionici kad dojdem po isplatu veli dosli ste nas opet opljackati a ja velim ne…….doso sam po dio moje place koju ste mi duzni dati jer se zivciram dok radim tehnicku analizu parova i jos gnjavim svoje prijatelje forumase da se mole ,te jos strah za soma ili 2 kn kaj stavljam na listic
i molim gosodina kaj me zove non stop da mi se zahvali kaj sam mu pare napravio da me nema vise kaj zvati radi toga jer se on kockao a ne ja……..kak bi njemu bilo da ga ja non stop gnjavim dok on radi TA
pofuk
hvala Vam svima sta ste mi pomogli

Upoznali se ministar jedne Azijske zemlje i ministar jedne Afričke zemlje.Dođe afrički ministar u posjet azijskom ministru i ne može se načuditi u kakvoj viletini ovaj živi pa ga pita-kako ti kao ministar možeš sebi priuštiti takav luksuz??? Ovaj ga odvede do prozora i kaže-vidiš onaj novi most preko rijeke? Vidim kaže afrikanac.Azijski ministar pokaže prstom na sebe i kaže-10%
Godinu dana kasnije dođe azijski ministar u posjet afričkom ministru i začudi se kad vidi da ovaj živi u duplo večoj i ljepšoj vili od njega.Pita ga kako je to moguće a ovaj ga odvede do prozora i kaže-vidiš onaj novi most preko rijeke??Ovaj gleda ,gleda i kaže -ne vidim,nema mosta….Afrički ministar pokaže na sebe i kaže-točno,nema mosta i pokaže prstom na sebe-100%

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

hvala Vam najljepsa

valencija je bila na krjau utješna nagrada, a pravi dobitak je izvisio zbgog sampdorije u fixu! [angry]
http://www.youtube.com/watch?v=xOUlA-Vxdec

hvala Vam najljepsa

valencija je bila na krjau utješna nagrada, a pravi dobitak je izvisio zbgog sampdorije u fixu! [angry]
http://www.youtube.com/watch?v=xOUlA-Vxdec
[/quote]
aups……..strasno svaka cast
strasno nemogu verovati………ove neke ja ni na kraj pameti ne bi igro
pofuk

New Report

Close