sava zaboravio koji nick koristi [rolleyes]
slušajte sad na novoj tv,načeo ga je malo banderas.
ne znam jeste li znali da se ivo igra na burzi,tj investira lovu od zampa,cca 100 milja kuna godišnje po fondovima,jedino se malo dečko zaigrao u adriatica.netu ali vidite da su našli rješenja da spase tu firmicu od koje je čak i sda kupio poslovni prostor a kolege iz digitela imaju koji kat u zgradi na heinzlovoj.
još će biti ,ovisno o inspiraciji i poslije ovih blagdana,ali kako je ivo agnostik njemu je prošao zimski solisticij,tako da može kampanju nastaviti.a mi ćemo se crveniti.to nam je poručio
Ako dođe Bandić CROBEX ode na 3.500 – 4.000 – samo morati će potpisati 100-200 pomilovanja a bukse napuniti novom ekipom!
[/quote]
Super odličan post!
Bravo sava! [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
Tri žene stalno zajedno piju kavu u firmi i časkaju u vrijeme pauze.
– Zamislite, – reče jedna od njih, – pipnem ja jutros jaja mome Peri, a ona hladna kao led.
Sutradan druga kaže:
– Provjerila sam: i mome Ivanu su isto ledena jaja. Baš je to čudno!
Slijedećeg dana nema one treće žene. Ona se pojavi tek posle 5-6 dana sa vidljivim modricama i šljivama.
– Pa gdje si ti ? – pitaju je.
-…. i ja pipnuh jaja mome Milanu, a ona vrela!
Pitam ga ja: A, kako to da su tebi jaja vrela, a Peri i Ivanu su jaja hladna…!?
Pao mozak bankomata.
http://www.jutarnji.hr/na-granicnom-prijelazu–bregana-uhicen-josip-protega-/447108/
Nisam znao da ga Protega ima… [lol]
Tri žene stalno zajedno piju kavu u firmi i časkaju u vrijeme pauze.
– Zamislite, – reče jedna od njih, – pipnem ja jutros jaja mome Peri, a ona hladna kao led.
Sutradan druga kaže:
– Provjerila sam: i mome Ivanu su isto ledena jaja. Baš je to čudno!
Slijedećeg dana nema one treće žene. Ona se pojavi tek posle 5-6 dana sa vidljivim modricama i šljivama.
– Pa gdje si ti ? – pitaju je.
-…. i ja pipnuh jaja mome Milanu, a ona vrela!
Pitam ga ja: A, kako to da su tebi jaja vrela, a Peri i Ivanu su jaja hladna…!?
Eto vidiš, a pravni sustav to tretira kao obiteljsko nasilje… [angry]