Što je to tu ti tu tu tu
eventualni rvacki predsjednik Bandić prilikom naručivanja čaja u Londonu u hotelskoj sobi br 222.
Pa tako čaj, u sobu 222 londonskog hotela u kojem odsjeda hrvatski predsjednik stiže već deset godina – u čemu je problem (ili iznenađenje)?
[/quote]
pa sta predsjednik Mesic ne pije kafu??????
ja mislim da pije tako da nije nuzno da mora znati naruciti čaj na engleskom
a bandic je reko da zna engleski tako da se nemoramo brinuti jer sve po svemu kak stvari stoje on se nama lepo vraca u bijeli zagreb grad i kad ga pitaju na prvoj sjednici gradkog vijeca zakaj se vratio on ce lepo da im odgovori TEJK IT ili ostavite
pofuk
Evo konačno Ameri završili u crvenom. Još se samo to čekalo. Sad ga majstori mogu zatući do ja.. [lol]
[lol]
Stari predsjenik je barem mudro šutio i radio
ono što se dalo radit.
[lol] A mislim… [lol]
Što je to tu ti tu tu tu
eventualni rvacki predsjednik Bandić prilikom naručivanja čaja u Londonu u hotelskoj sobi br 222.
Bit ce nešto od njega [lol]
Mister Bandić "spiking kroejša"
http://www.youtube.com/watch?v=cJt66NSD9JU
Mile ne da zna engleski, nego je i prevoditelj kumicama iz Čučerja:
http://www.youtube.com/watch?v=X6A96nuZVCU&feature=related
sava zaboravio koji nick koristi [rolleyes]
slušajte sad na novoj tv,načeo ga je malo banderas.
ne znam jeste li znali da se ivo igra na burzi,tj investira lovu od zampa,cca 100 milja kuna godišnje po fondovima,jedino se malo dečko zaigrao u adriatica.netu ali vidite da su našli rješenja da spase tu firmicu od koje je čak i sda kupio poslovni prostor a kolege iz digitela imaju koji kat u zgradi na heinzlovoj.
još će biti ,ovisno o inspiraciji i poslije ovih blagdana,ali kako je ivo agnostik njemu je prošao zimski solisticij,tako da može kampanju nastaviti.a mi ćemo se crveniti.to nam je poručio
Ako dođe Bandić CROBEX ode na 3.500 – 4.000 – samo morati će potpisati 100-200 pomilovanja a bukse napuniti novom ekipom!
[/quote]
Super odličan post!
Bravo sava! [thumbsup]
[/quote]
Ribizla
Voze se Bosanac i Janez u vlaku kroz Sloveniju.
Bosanac vadi jabuku da je pojede ..
na što ga Slovenac pita: "Je pa kaj ti je to?!"
"Jabuka", kaže Bosanac …
"Pih, pri nami je odkar koristimo nove metode uzgoja iz EU 3 put večja!"
Nakon nekog vremena vadi Bosanac krušku.
Pita ga opet radoznali Slovenac: "Je pa kaj je sad to?"
"Kruška, šta nikad nisi vidio krušku?"
"Pih pri nami je 3 put večja odkar koristimo nove metode uzgoja iz EU!"
Nakon nekog vremena vadi Bosanac paradajz …
opet Slovenac pita: "Je pa kaj je sad to?"
Na to će Bosanac: "Ribizla, mamu ti jebem, ribizla!"
Dva crnogorca opljačkali banku.Nakon što su se smjestili u nekom stanu,češkaju se njih dva po glavi gledajući u nevjerici sav taj novac koji su opljačkali.
Nakon duže pauze jedan progovori: oćel da brojimo,il da čekamo vijesti?
Brak je zajednica u kojoj dvoje ljudi riješavaju probleme koje ne bi imali da nisu u braku.
Neka žena uplati oglas u novinama:
Tražim muža.
Idući dan stigne joj stotinjak pisama.
U svima je pisalo: Nudim ti moga.
Klinac pita oca:
Koliko košta ženidba?
Otac:
Ne znam, sine. Još uvijek otplaćujem.
Sin pita oca:
Je li istina da u nekim dijelovima Afrike muškarac ne pozna ženu sve dok je ne oženi?
Otac:
Istina je, sine. U svim zemljama.
Za vrijeme 2. svj.rata sretne Mujo Hasu.Haso sav u zavojima,natečen,obe ruke u gipsu.
-Pa što ti se to dogodilo? upita Mujo
-Posljedica zadnje bitke…prolazio sa svojom brigadom preko nekakva brda,i odnekud se stvori švabski bombarder,zasuo sa bombama…sve pobilo,samo ja osto živ.Osto švabo bez bombi okrenio se i otišo.
Taman se ustao,kad evo švabe opet! Puca iz mitraljeza po meni ko lud…a ja se sakrio iza stabla…
Osto švabo bez municije okrene se i ode.Taman pomislio daje gotovo ,kad evo švabe,baca ručne bombe iz aviona,a ja se sakrio iza nekog kamena…osto švabo bez bombi,okrene se i ode.
Nastavio ja hodati kroz neko polje,kad eno švabe opet!,spustio avion,uzeo nekakav kolac i ubio boga u meni!