Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Najduhovitiji prilog u forumu trziste kapitala

24.09.09. | 14:08

governor | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 15178 | profil
korisnik od: 20.10.2007.

ne usudim se prognozirati koja će od te dvije dionice više narasti u budućnosti, ali se usudim javno reći svoje mišljenje da je VDKT _bolja_ firma od HDEL, prema pokazateljima poslovanja unazad 5 godina, i IMHO jeftinija dionica trenutno, ( a i vlasnička struktura mi je nekako bolja) te dodatno uz činjenicu da imaju politiku dodjele dividende. Nadam se da će kad naplate ova potraživanja od države podijeliti i dividendu za ovu godinu koju su trenutno odgodili.
Zadnja izmjena: governor (24.09.2009. 14:09)

23.11.09. | 15:45

GUBERNATOR | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 39625 | profil
korisnik od: 16.11.2009.
[Korisnik je offline] [Novi korisnik foruma] [Korisnik sa znatnim brojem prijatelja unutar zajednice] [Korisnik je ocijenjen lošije od 60% aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke
1%
zajednica

moderatori
Alien

GUBERNATOR

Ufff… dobro je da sam slušao svoga brata i riješio se na vrijeme precjenjenih građevinara poput THNK i HDEL i za te novce kupio podcijenjene i vrijedne dionice iz koncerna Agrokor. Suprotno od preporuka tamo nekakvih Vidri i šta ti ja znam koji su prije koji mjesec sugerirali prodaju dionica vrijednih firmi iz koncerna Agrokor i kupnju građevinarskih dionica. Pa bankrotirao bih da sam takve slušao. Uh…. brate hvala ti.

guvernerov mlađi brat, GUBERNATOR

***obrisano***
Zadnja izmjena: vjeko (23.11.2009. 15:57)

[thumbsup]

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

čvimba ipo….
…uhhhhhhhh

Vaš link

mrzim te sappy. još mi rade žlijezde slonovnice. stvarno je za povraćat. buah [angry]

Marinac iz Remetinca poslao ostavku na članstvo u NO Ericssona Nikole Tesle

Izdano: 10:26 24. studenog 2009

Nikolina Rivosechi

Na Zagrebačkoj je burzi jutros objavljeno da je Darko Marinac podnio ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora Ericssona Nikole Tesle.

Darko Marinac

Darko Marinac

"Gospodin Darko Marinac podnio je neopozivu ostavku na mjesto člana Nadzornog odbora Ericssona Nikole Tesle", kompletan je sadržaj šture obavijesti koja je osvanula na stranicama Zagrebačke burze te za koju uopće nije navedeno tko ju je, i kako, dostavio.

Pretpostavljam da je pravi razlog – nemogućnost prisutvovanju sjednicama NO? [wink]

People do not get what they want or what they expect from the markets; they get what they deserve!

Zatvorenik može svoju poštu slati preko u ovom slučaju
istražnog sudca ili svog odvjetnika…ako mu odobre,uz prethodni pregled…

P.S.nije baš duhovito,al eto…
[wink]

jedna od legendarnih … Milojko Pantić:
– Na terenu su dva Stankovića, Dejan Stanković i Dejan Govedarica.

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Pa kako nije duhovito da čovjek iz zatvora šalje ostavke na članstvo u nadzornim odborima??

Ja se valjam od smijeha, pogotovo što bi taj gospodin u Kini već davno bio riješen svih briga!
A on još vodi poslove iz zatvora.
Sve je prepisao na ženu ( to mu jedino služi na čast, znači da mu je žena ok i da joj vjeruje )
Pitam se samo gdje je još uzimao novce, i kolikih je još uprava i nadzornih odbora član?
Kao i njegov zaštitnik
[bye]

…čuj ne branim nikoga,ali ne volim biti ni jakobinac prije završetka suđenja…
još manje se na te stvari valjam od smijeha…
[rolleyes]
…usput voljela bih svima vama koji biste olako sjekli glave,na temelju neprovjerenih činjenica
da provedete jedno par mjeseci u istražnom zatvoru,pa bi ste drugačije govorili… [cool]

Kolegice ne bih ja nikome sjekao glave,ja sam legalist…………neka organi gonjenja rade svoj posao.

Što se tiče sjedenja u pritvoru slažem se s vama da je to užasna situacija pogotovo za one koji nisu prebacili imovinu na ženu, jer to implicira njihovu zatečenost događajima.

Iako da ste proveli par mjeseci na ratištu vidjeli bi ste da je to možda i gore od sjedenja u istražnom zatvoru, jer u zatvoru eto možete ostati bez mjesta u NO, dok vam mjesto u NO kad ste na ratištu ne znači ama baš ništa!
Jedostavno su vam prioriteti drugačiji.

[cool]

…a je,legalist koji bi ljudima i bez suđenja sjekao glavu…,

…a što se tiče ratišta uz dužno poštovanje,vi ste ipak na neki način slobodan čovjek,
a u istažnm zatvoru,vi ste na nivou životinje u nekoliko kvadrata,
kojemu usput rečeno nije podignuta čak ni pravomoćna optužnica…

To ne onemogućuje nazovi legalistima i koje kakvim novinarima da pljuju po čovjeku…
razne političke igre tu ne ubrajam…

Kako zagorci nazivaju mješalicu za beton?

MORTADELA !!!!!!!!!!!

A znaš li ti zašto je, zapravo, Kain ubio Abela?

Ne znam?

[/quote]

Zabranjeno sikiranje

Kako zagorci nazivaju mješalicu za beton?

MORTADELA !!!!!!!!!!!

A znaš li ti zašto je, zapravo, Kain ubio Abela?

Ne znam?

[/quote]

[/quote]
Abel ga je izluđivao starim vicevima, a to se ne oprašta ni rođenom bratu!!! [angry]

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

New Report

Close