Placa narasla 100 posto u 5 godina… ( Ona najniza)
Hrana isto..
Ostalo ne toliko..
Filipinci tuku masnu lovu
😂
Malo Sam se zanio u zari dok nisam vidio koliko je bezobrazno skupa 😂…
Skoro ko traperice devedesetih..
Sportvision sam opeljesio, samo neka oni snizavaju… Mafija gubitaska
Doduse, vampiruse iz pakla su posluga.. kulturne i pozeljne ko autolimar masni napuseni
No lako za ducan, med sestre i lijecnici su jos gori 😂..
Svi se cine pametni kao ja, a to ipak nije moguce.. 3 kognitivna ishoda su skoro pa minimum ..
Neke lude napaljene trudnice isto tumaraju ulicama? 😂
I tako rece uzasno ruzna frizerka na shkiji valjda da joj ne ulazim u osobni prostor..
1. Htjela me Malo srezat? kao a ) stvar tehnike, b) izraz sexualne frustracije ( iako je foru vjerojatno kupila)
2. Samoironichna je u odnosu na zensku rasu i na svoju ruznocu?
3. Nada se da ce joj se posrecit..
4. Smijesno je jer je frizerka koja ulazim u osobni prostor musterija..
5. Ovlazila se u mojoj prisutnosti i osjetila se sexualno ugrozenom?
6. Mislila je da ju sexualno provociram (vidi 3 i 5), Ili posumnjala jer ima 2 kanala..
7. Zeli me pojesti?
I tako chekiram ja friz u svlacioni gym4you i tamo se mnogo zadrzava sredovjecna cistacica u obliku zabe bez zuba.. I tako prolazi ona i dovikuje ka stemer Koji moli batine: nemoj vodu pustat previse.. ( tako i hoda ko debeli autolimar, znaci i sex dismorfija je u pitanju)..
Jos je triput dosla chekirat momke..
Ali nismo bas posrnuli toliko da joj se posreci.. kaj ne ?
Tesko je psihoanalizirati patoloska stanja, pucanje inhibicija u tom obliku.. pogotovo suprotnog spola…
I tako chekiram ja friz u svlacioni gym4you i tamo se mnogo zadrzava sredovjecna cistacica u obliku zabe bez zuba.. I tako prolazi ona i dovikuje ka stemer Koji moli batine: nemoj vodu pustat previse.. ( tako i hoda ko debeli autolimar, znaci i sex dismorfija je u pitanju)..
Jos je triput dosla chekirat momke..
Ali nismo bas posrnuli toliko da joj se posreci.. kaj ne ?
Tesko je psihoanalizirati patoloska stanja, pucanje inhibicija u tom obliku.. pogotovo suprotnog spola…
I tako rece uzasno ruzna frizerka na shkiji valjda da joj ne ulazim u osobni prostor..
1. Htjela me Malo srezat? kao a ) stvar tehnike, b) izraz sexualne frustracije ( iako je foru vjerojatno kupila)
2. Samoironichna je u odnosu na zensku rasu i na svoju ruznocu?
3. Nada se da ce joj se posrecit..
4. Smijesno je jer je frizerka koja ulazim u osobni prostor musterija..
5. Ovlazila se u mojoj prisutnosti i osjetila se sexualno ugrozenom?
6. Mislila je da ju sexualno provociram (vidi 3 i 5), Ili posumnjala jer ima 2 kanala..
7. Zeli me pojesti?
Ima 190 cm