Na tržištu višak od 5.000 domaćih svinja, a trgovački lanci će uskoro uvozno meso dijeliti besplatno

Naslovnica Forum Komentari članaka Na tržištu višak od 5.000 domaćih svinja, a trgovački lanci će uskoro uvozno meso dijeliti besplatno

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

uvođenjem embarga Rusiji, stvorili su se ogromni viškovi roba u članicama EU, velike države špoput Francuske i Njemačke će zaštititi svoje proizvođaće subvencijama, a naše nema tko štititi, jer mi nemamo državu, zato će još dugo biti mesa po 15 i mlijeka po 2,99kn, a do tada će većina naših proizvođača objesiti čizme o klin

pa što jedete te usrane svinje? to je tako nekvalitetna namirnica. svatko tko se bavi sportom prezire činjenicu što smo terorizirani od svinjskog lobija u trgovinama i što se ne nude proizvodi od ostalog mesa. samo žderite i dalje to, lijepo vam se piše.

...povijest se ponavlja...

@Moller, onaj, tko ima mirovinu od 1500 kuna ili je socijalni slucaj, sretan je da moze mlijeko kupiti za 3 kune a kilu mesa za 20 kuna. Osim toga, nije drzava kriva bas za sve, sto se u poljoprivredi dogadja. Ima tu puno neracionalnosti samih proizvodjaca, tako da je mnogo vaznije, da oni uvide svoje propuste i neracionalnosti i rade na eliminiranju istih. Drzava moze vatrogasno pomoci, sve ostalo je stvar koncepta dugorocno odrzive poljoprivredi u cjelini.

Postoje proizvodnje i proizvodnje! Kod nas će nestati sav iole ozbiljan pristup proizvodnji iz razloga nemara države za vlastite interese! Snažnije i starije ekonomije će nas dotući svojim viškovima, a onda će cijena porasti! I na kraju uvijek biram kvalitetnije i zdravije, a to je u ovom slučaju domaća proizvodnja! Samo da ne bude kasno!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


pa što jedete te usrane svinje? to je tako nekvalitetna namirnica. svatko tko se bavi sportom prezire činjenicu što smo terorizirani od svinjskog lobija u trgovinama i što se ne nude proizvodi od ostalog mesa. samo žderite i dalje to, lijepo vam se piše.

Ma kakva nekvalitetna namirnica ?! Jeste li probali možda svinjske bržole ( kremenadle ) ali one od vrata , duguljaste i prošarane ? Za bacit na roštilj nema bolje i kvalitetnije ! Samo moraju biti od krmače a nikako od nerasta .)

Ajmo platiti i za njihove lose odluke o uzgoju prasaca koje nemogu prodati za cijenu koju hoce jer su nekonkurentni… Treba im objasnit da HDZ za koga glasaju nije socijalisticka stranka..

TRakodjer. Na poslovni.hr sv1nja je nedopustena rijec. Koje kre**ni vode ovaj portal…

Pa, možete se opet smijati zadrugama i otkupnim stanicama – JAVNIM!

OTKUPNE STANICE – MJESTA , gdje OPG -i i obični proizvođači- mogu prodati svoje proizvode…!!!

Vi ste svi skupa – HRPA NERAZUMNIH , NEORGANIZIRANIH I NESPOSOBNIH ekonomista , STRUČNJAKA i diletanata…….. jer niste sposobni organizirati u OPĆINAMA-

1. otkup VIŠKOVA-
2. DOPELATI ih na BURZU / tržnicu / gdje se licitiraju i gdje ih kupuju VELIKI …1

Naravno, prije preuzimanja – plaćanje u GOTOVINI , na ruke proizvođaču!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close