Na naplatnoj kućici zarađuju 7000 kuna bruto

Naslovnica Forum Komentari članaka Na naplatnoj kućici zarađuju 7000 kuna bruto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve je jasno tko ovdje poteže na koju stranu. Ja sam u svom upisu vrlo jasno napisao da učinke uvođenja vinjeta treba utvrditi a da bi država trebala urediti stanje u HAC-u.
Vama je važnije osuđivanje zaposlenika HAC-a nego moja argumentacija.

A da svima bude jasnije kako je obojan ovaj članak prosudite po navijačkom objavljivanju plaća u bruto iznosu kako bi one izgledale visoke. U članku je navedena bruto plaća od 7000 kn što bi neto plaća iznosila 5036 kn. Zar je to nekome visoka plaća za rad u smjenama koji uključuje rad noću, subotom i nedjeljom?

Hrvati su neuki i nesposobni.

Bulja, pa narod bi se prodao za 5.000,00 kuna plaću. Žene bi sjedile
i po noći , ako treba ….i čekale..gdje će naići koji auto..
/ u svezi naplate cestarina/—-mislim.

Ako ljudi rade za 1600,00 kuna preko HZZ- a,kako možeš reći- da je
PLAĆA OD 5.000 KUNA sjedenja u toploj kućici- premala……čovječe..!

A kakvu , hebenu – odgovornost imaju ???? Kakvu, za te novce?
Da li će vratiti lipe i kune, kako mu piše na blagajni,—-
ili uspjeti provući karticu….?

jesi li ti svjestan , kakve sve poslove ljudi rade za pola tih novaca?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Placa blagajnice u trgovini je 3.000-3.500 bruto. Poslodavci im ne placaju putne troskove, ili su ograniceni na maksimum 500 kn.
Blagajnica na naplatnim kucicama ima mnogo laksi i jednostavniji posao za placu preko 7.000 bruto, velika vecina ima putne troskove preko 1.000kn, imaju cak i bonuse, i tko zna jos koje povlastice koje vecina ne spominje.

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Zamislite se ,
onaj Krapinski mužek sa ženinim prezimenom nama prijeti :

1.-ako nećemo monetizirati autoceste neće biti plaća i mirovina !

i

2.-ako nećemo monetizirati autoceste neće biti Pelješkog mosta !

Dali bi ga institucije sistema zbog tih prijetnji trebale procesuirati u Remetincu ?

.

samo komparacije radi, vss pravnica u min uprave ima 5,5k netto, isti posao u fini je plaćen 8-12k netto a friško instalirani tek diplomirani pravnik u uredu za legalizaciju zg županije u gradiću 20km od zg. 9,8k netto ili 16k bruto

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Vinjete i prica gotova. Zbog kojeg razloga se svake godine stvaraju kilometarske kolone na naplatnim kucicama??? Da bi novinari mogli probrojati koliko je turista doslo?

evo-istine-o-monetizaciji-autocesta

Više od milijardu eura duga past će na proračun

Trošarine već preusmjerene HC-u i HŽ-u

Zašto se autoput koncesionaru isplati, a državi ne?

Monetizacijom se krši zakon

http://www.index.hr/vijesti/clanak/culi-smo-milanovicevu-verziju-a-sad-evo-istine-o-monetizaciji-autocesta/777673.aspx

.

New Report

Close