Na londonske ulice izlazi 16.000 policajaca

Naslovnica Forum Komentari članaka Na londonske ulice izlazi 16.000 policajaca

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pocelo je… I dok skvadra i dalje hrli po hiper pojeftinjene dionice BELJA , DJURE, DUVANA, KASTELANACA, ATLANTSKE, ADPL … na pomolu je gradjanski rat laburista i bogatih industrijalaca, u kojem ce laburisti pod krinkom oslobodjenja pljackati, ubijati , paliti, sve dok vise ne budu imali sta zapaliti, opljackati, rijesiti .. i tek tada, nakon dvije godine divljih nemira, sukoba, paleza, 2013. nastat ce zatisje, potpuna tisina, praznilo .. Covjek ce napokon shvatiti sta je ucinio, hraneci se na ovoj prelijepoj zemlji samo strahovima , zavisti, pohlepom …
Zrtve ce padati i s jedne i s druge strane izvrnutim redoslijedom, ocevi ce pucati na podivljale sinove, ljubavnike njihovih kceri, sinovi ce se braniti od podivljalih radnika, oceva svojih siromasnih djevojki …
Dame i gospodo, let me present you what is about to happen … jednom rijecju … slijedi nam .. TOTALNI KAOS.
ZSE u medjuvremenu biljezi hrabar oporavak .. ipak smo mi jos daleko i od Kosova, pa i od Londona …

Kressho

Sječate li se kako su naši Zgubidani tzv Fejzbukovci zgubidanili noćima po ulicama i nikom ništa .

Policija ih je sredila bez nasilja .

Ipak smo više Europski narod nego Londončani .

Oni su ustvari Boduli .

.

Plejboj
jednom rječju ništa se neće dogoditi. Tako je prije godinu dvije bilo u Francuskoj pa su svi pričali da će biti opće narodni ne posluh. Pa se ništa nije dogodilo. Dogodilo se palež i pljačka i iiiiiiiii nita s vremenom se sve smirilo.

Uglavnom to što se događa u Londonu i u Engleskoj to je krivo multietično društvo. Došli su ljudi iz domicilnih država u kojim im nije štimalo pa su počeli uvoditi svoje zakone i pravila kontra domicilne povijesti i kulturološkog uređenja. Znači sami Englezi su si krivi za ovakove događaje. Nije da zagovaram fađizam illiti slično ali ako si došao u drugu držau ponašaje se prema njihovim pravilima. Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin.

Nemira će biti uvijek i sugdje ali bitno je koliko DRŽAVA STOJI iza povijesno-kulturoloških zakona, tj. pravila, barem je tako moje mišljenje.

Tražimo legalizaciju silovanja i blaže kazne za pljačku i palež.

Nek sve izgori, ionako su opljačkali cijeli svijet

New Report

Close