Na hrvatskim cestama 38 posto vozila tehnički neispravno

Naslovnica Forum Komentari članaka Na hrvatskim cestama 38 posto vozila tehnički neispravno

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Potpuno pogrešna primjena statistike… Na ovaj pregled ljudi kreću prije obaveznog tehničkog pregleda, mahom oni koji su svjesni da automobil nije sasvim ispravan. Zato ih ima tolki mnogo neispravnih. Vrsta neispravnosti je sasvim druga stvar, to je ono što ne možete doznati kod “običnog” servisera.
Čak ni da je to službeni podatak iz mase svih registriranih vozla u nekoj godini (a to, nažalost, nikad nitko ne objevljuje, podatak nije relevantan jer su kriteriji svake godine drugačiji, nisu objektivno zadati, nisu javni, nisu mjerljivi. Ovaj posao odrađuju zainteresirane strane u dogovoru s drugim zainteresiranim stranama, a o trošku zakonski propisanih obveznika plaćanja… DAkle, jaaako daleko od tehnike, statistike i zakonitosti.

A naslov je senzacionalistički nepismeni neprofesionalni uradak. Oprostite za tipfelere u gornjem komentaru.

ovaj podatak nije sigurno točan,to bi već bilo zabrinjavajuće za sigurnost na cestama i rad stanica za tehnički pregled vozila, ali ako usporedimo sa našim ministrima, gdje je 78 % nesposobno, koji još uvijek voze, doduše u pogrešnom smjeru

ovaj podatak nije sigurno točan,to bi već bilo zabrinjavajuće za sigurnost na cestama i rad stanica za tehnički pregled vozila, ali ako usporedimo sa našim ministrima, gdje je 78 % nesposobno, koji još uvijek voze, doduše u pogrešnom smjeru

Ne znam jeste li prije nekoliko tjedana čuli za sjednicu Vlade na kojoj je Vlada jednoglasno zaključila da je uspješna. To ne odgovara vašoj tvrdnji da ih je 78% nesposobno. Ja dapače tvrdim da je 100% nesposobno uključujući bivšeg predsjednika.

Ne znam jeste li prije nekoliko tjedana čuli za sjednicu Vlade na kojoj je Vlada jednoglasno zaključila da je uspješna. To ne odgovara vašoj tvrdnji da ih je 78% nesposobno. Ja dapače tvrdim da je 100% nesposobno uključujući bivšeg predsjednika.
[/quote]
najveću štetu uvijek čine neznalice, koje misle da znaju, zato su i bili jednokukurikavni

New Report

Close