MOST objavio 7 jamstva koja traži od HDZ-a i SDP-a

Naslovnica Forum Komentari članaka MOST objavio 7 jamstva koja traži od HDZ-a i SDP-a

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

MOST je jedini protuotrov za dvoglavu partiju! Imaju moj glas!
.

A zajedno sa Mostom bi se mogla nazvati troglavom partijom .

Ako opet zajebu birače, i ujedine se …pa, to će biti tragedija…

Ispada, da je cijeli cirkus napravljen, radi izbacivanja Karamarka…? …………….ovo je tragedija….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Draga miami nas birače su najvise z.ebali milanovici, snaderi, kosori, bandici… Ja sam na proslim izborima glasao za Most i uopće nisam razočaran njima, decki su u datim okolnostima dobro odigrali… nije se još u povijesti desilo da manjinski partner traži odgovornost većinskog, i sama promjena te paradigme je velika stvar.
I još prtom natjerati većinskog da si puca u glavu haha…carevi
Do sada su razni hslsi, hnsi, hssi, samo prodali gzicu većinskom i pravili se da nemaju nikaku odgovrnost za lopovluke i nesposbnost većinskih stranak , zato danas ni nemaju više od 1% glasova

@neo-potpisujem! Naš narod sve može oprostit osim uspjeha i profesionalnog stava!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Neo, ku-rve su se već sve dogovorile, a ova parada . bila je samo radi izbacivanja Karamarka.

Zdravstvo je u teškoj situaciji. Ponovno nismo primili cjelokupan mjesečni iznos plaćanja.
Veledrogerije sve teže podnose teret opskrbe , bez plaćanja.
Ima defektura . Jučer smo čuli- PHARMAS se prodaje ! ….Riknuli su, a tko ne bi u ovim uvjetima ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close