MOST: Na stolu želimo vidjeti samo mjere za hrvatski strukturni oporavak

Naslovnica Forum Komentari članaka MOST: Na stolu želimo vidjeti samo mjere za hrvatski strukturni oporavak

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nemate vi pojma što želite. Kakva crna velika koalicija? Vi ste inzistirali na tome da budete višak a otklonili mogućnost da provedete reforme. Jeste li zbog toga birani? Nije li to uhljebničko ponašanje? I nakon svega smo mi (građani) nestrpljivi. Igrajte svoje političke igrice negdje drugdje zajedno sa vašom starijom braćom HDZom i SDPom a nas pustite na miru .. ili barem prestanite pričati o trećoj opciji.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Izdržite! Pritisci štetočina s obiju strana su veliki, ali vjerujemo da nas nećete iznevjeriti! Hvala

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Ne bih htio prodavati maglu i pamet no čini mi se da ova garnitura s brda s dola skupljena u simbolično nazvanu asocijaciju MOST ili je prenaivna ili imbecilna kad u ova vremena posvemašnje histerije i mržnje crni crveni traži veliku koaliciju. Zar im nije jasno da do toga ne može doći a oni ne posjeduju čarobni štapić za to provesti u djelo.MOST i gosp. PETROV bi trebali hitno sažeti svoje zahtjeve u realne okvire mogučnosti i ultimativno tražiti ono što se u ovom trenutku i sa ovakovim političkim postavama može postići.Bilo da se priklone ljevoj ili desnoj strani moraju imati aktivnmi gard prema političkom djelovanju i na sebe preuzeti i odgovornosti koje iz toga proizlaze. Znači moraju tražiti participiranje u vlasti i stati iza svojih programa no ako se dogodi samo politička trgovina imaju pravo na opstruiranje i dovođenje vlasti do sloma tražeči ono najbolje pa neka onda opet budu izbori no sada bi izbori ovome jadnome i siromašnome narodu iz đepa izbili još desetke milijuna kuna a to je neprihvatljivo. Zato MOST i PETROV naprid ali pametno no iz iskustva do sada kad su se psihijatri laćali politike nije baš dobro svršavalo no vidit ćemo.

Ovaj je vec treci psihijatar u politici na ovim prostorima.
Za prvu dvojicu znamo kako su zavrsili.
Psihijatrija je jedino podrucje medicine gdje stoljecima nema napretka, i samo prevaranti se odlucuju za nju pored ostalih casnih grana.

New Report

Close