Moguća rekonstrukcija Vlade, ali Mrsićev položaj siguran

Naslovnica Forum Komentari članaka Moguća rekonstrukcija Vlade, ali Mrsićev položaj siguran

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ministar koji mrzi.sve institucije koje počinju sa H je najsigurniji….to sve govori o vladi i Milanovicu….

Ne bi trebali uopće preispitivati ulogu Miranda Mrsića, nego mu povjeriti još zahtjevnije programe, on je sposoban i korektan …………

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Iako je pobjedio jucer na Glavnom odboru SDP-a, Milanovic ce biti nemoguce ista napraviti i konzistentno voditi Vladu. Pola Vlade je glasalo suprotno njemu i to su javno naglasavali. Da imaju imalo obraza i postenja, sada bi ti ministri dali ostavke. Milanovic ih treba odmah smjeniti, ali ako to napravi, svi ce poceti vikati da se radi o revansizmu. Dakle, Vlada koja je i do sada bila losa, sada ce biti jos gora i neucinkovitija. Omladinci iz Vlade koji su mu jojalni su nesposobni, neiskusni i neupotrebljivi. U ionako vrlo teskoj situaciji, Milanovic ima vrlo malo manevarskog prostora za povlacenje odlucnih i efikasnih poteza. S obzirom da nema sta za izgubiti (jer ce slijedece izbore sigurno izgubiti) bilo bi mu najbolje da se rijesi prezivjelih komunistickih mastodonata iz SDP-a koji jedino sto znaju raditi je spletkariti i politizirati po birtijama uz janjetinu i gemiste i rekonstruirati Vladu sa novim i uspjesnim ljudima. To naravno nije jednostavno, kadrovski je limitiran i godinu i pol prije izbora nitko normalan ne zeli uci u Vladu koja ce izgubiti izbore.

Nisam vidio ni jedan dobar komentar o SDP-u u zadnjih nekoliko mjeseci. Ljudi samo traže nove izbore, mislim da to i previše govori o Milanoviću i SDP-u.

@miami … u kojoj drzavi ti zivis?

bambam99

Miami je komunjara. Ostarila je u posljednjih godinu dana cijelo desetljeće jer osobno doživljava svaki neuspjeh vlasti a neuspjesi vladajućih se nižu kao na pokretnoj traci.

Hrvati su neuki i nesposobni.

New Report

Close