pa nisu prošla 3 radna dana od te transakcije.
Pa imovina fonda se automatski obračunava po cijeni dionica od prošlog trgovinskog danar. Ne igra ulogu imaju li ih xxx ili xxx+1, nego se zadnji poznati broj množi sa zadnjom cijenom, a u ovom slučaju to je omogućilo Aureusu da skoči 2,62%. Ovi koji dijele jedinice sigurno znaju bolje, pa nek ti oni bolje objasne [tongue] [tongue] [tongue] Čak nije ni bitno da je fond za sebe kupio tu jednu dionicu. Jedino logično objašnjenje je da ju je kupio netko blizak fondu ili sam fond jer ne rade baš najbolje ove godine. Ovako su konačno prešli ove godine u pozitivu.
Nitko ne kometira prvo izvješće Montmontaže u povijest zse.
Meni izgleda dobro, gotovo nikakva zaduženost, izvrsna likvidnost, Čini mi se da je trenutno na pola booka P/E malo manje od 20.
Ako budu htjeli raditi i budu transparentni ovdje bi se moglo fino zaraditi.
Ja bih pitala zaposlenike/ upravu/ MMTZ- ako su na forumu…koliko su iskreno poslova ugovorili
za ovu 2010 i 2011.g. ….pozdrav.
Imas na web stranici da su ugovorili 60m€ u Bengaziju.
Zatim da su ugovorili posao za plinofikaciju do Dalmacije.
Jedino ne znam gdje zapinje sa plinofikaciju u Karlovcu
Montcogim dobro posluje i jedna je od malo firmi koja ima licencu.
Isto tako i NEP i ostale firme. Mene zanima konsolidirano i gdje je lova od prodaje
one dvije firme krajem 2008.
sjetili su se da bi bilo pametno promijeniti web:
Dobiven posao za Jnaf veći od tržišne kapitalizacije, no uz veliki diskont, dobro ili loše za MMTZ ?
Vrijednost zemljista i hale u MM Greben veca od trzisne kapitalizacije … nebulozna cijena, ali dobro je dok se moze ovako jeftino kupiti
A što ste se raspisali, fala bogu da je jeftino. Al neće ovo previše gore dok je u svijetu kako je. Kad jednom odčardamo svijet ovdje će postotna zarada biti mjerljiva u 3 znamenke, na vama će biti odluka koja znamenka će biti prva. Mislim da svi vidite da netko želi može već sad podići vrijednost za par xxx %, al ćemu? Premalo dionica je protrgovano ovako nisko, traže se prodavaći, pa kad i to ispunimo onda ćemo, kamo nas voda odnese [thumbsup]