MMF upozorio: Saudijska Arabija bi do 2020. mogla bankrotirati

Naslovnica Forum Komentari članaka MMF upozorio: Saudijska Arabija bi do 2020. mogla bankrotirati

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Bez brige, mi bi to mogli i puno prije. Kretenski naslov u duhu “click-baito-va” uobičajenih za naše novine.

Vjerojatno upozorenje da se ne priklanjaju slobodi i istini (Rusija), inače će im njihovi Izraelski gospodari zatvoriti pipu.

Bojim se da do 2020 godine nafta neće više trebati u količini recimo do 20% današnjih potreba, što znači da će tam neki šeikovi papati pijesak, ako nešto ne poduzmu! Svi auti do 2020. g. ići će na struju, a nju možeš napraviti od čega hoćeš, od sunca, od vode, od vjetra! Sve je to Bogek znal, ali nije štel šapnuti Alahu, da ne izda istinu! Zaboravi više naftu, osim malo kemijske industrije i asfalta, smole! Bojim se da će ljudi do 2020. g. doći k svijesti da sa tim zmazanim bljuvotinama prestanu zagađivati Zemlju!!!!
Što ćete onda kada budete morali davati 100 barela nafte za 1 barel čiste izvorske vode! A to ti je ovak, jedan tanker vode k vama, 20 tankera nafte k nama! Budete manji od makovog zrna i vi i Rusi i sve njihove zalihe nečega što više nitko neće trebati! Isto to čeka i USA! Mogli bu si napraviti naftalane da se kupaju i liječe s naftom! Tak je isto nekak nestal i ugljen, pa bu tak nestala potreba za naftom!

više me brine, gdje ćemo mi biti, kad oni bankrotiraju, mi smo toliko osiromašeni da nemamo ni za bankrot

A vidi nas rastemo ka sparoge nakon kise. E da je Saudijskoj Arabiji posudit ove nase genijalce na po ure. Sretan je narod koji ima ovakvu vlast. Sposobnu i postenu.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close