MLNR (Mlinar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MLNR (Mlinar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Aaa.. kako to ide kod uvezanih društava? Kad je MLNR otpustio ZTNJ, jel dobio koji novčić il se to onako birtijaški riješi turom pića.. iz Beljskih podruma. ?
Ako su išta dobili onda gornja računica ne stoji. A po meni su trebali dobit jer inače manjinski dioničari MLNR-a puše.. al ne na javnom mjestu već privatno.

http://www.poslovni.hr/120798.aspx

http://www.slobodnadalmacija.hr/%C5%A0ibenik/tabid/74/articleType/ArticleView/articleId/63089/Default.aspx

nova pekara u bogovićevoj je 1A, čestitam na uspješnom ribrendingu. [thumbsup]

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=332bdf64-6e12-4b5c-8764-aa602fed1a7b
To je to!!!

Todorić prodao Mlinar Mati Škoji.
Osječka pekara Kruna novi vlasnik.
E dugo je Toda i bio u pekarskoj igri…
Očito je Agrokoru dobro zagustilo.

opet bu javna ponuda…tko zna po koliko!?
[/quote]

785 kuna

[/quote]

dobro sam fulao – 637 kuna

jeli netko od vas prihvatio javnu ponudu i
kakve su šanse da ovaj u javnoj ponudi dođe sa 90% na 95% pa da svi mi mali izletimo naglavačke van

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

kakve su šanse da ovaj u javnoj ponudi dođe sa 90% na 95% pa da svi mi mali izletimo naglavačke van

Vrlo velike 🙁 Nažalost, nitko više ne vjeruje u perspektivu ove dionice na burzi.

Ali ne mogu vjerovati da svi vi koji još imate ovu dionicu prelazite preko činjenice da je Agrokor beskrupulozno UZURPIRAO veći dio imovine Mlinara i tako ga okrnjenog prodao?
Pa zar zaista i takve stvari mogu samo tako u našoj državi proći?

Zrno po zrno - pogača

Vrlo velike 🙁 Nažalost, nitko više ne vjeruje u perspektivu ove dionice na burzi.

Ali ne mogu vjerovati da svi vi koji još imate ovu dionicu prelazite preko činjenice da je Agrokor beskrupulozno UZURPIRAO veći dio imovine Mlinara i tako ga okrnjenog prodao?
Pa zar zaista i takve stvari mogu samo tako u našoj državi proći?

[/quote]
Izgleda da kod nas sve može proći!

Od ovog Mlinar d.d. koji se sada prodaje u javnoj ponudi je ostalo samo M d.d. ili još i manje, u odnosu na onaj Mlinar d.d.-a koji je Agrokor kupio u javnoj ponudi prošle godine.

Strašno!!!

Ima li koga da je bio danas na skupštini? Ako ima, molim da podijeli sa nama.

Kad isplačuju pare za dionice, čini mi se da su trebali isplatiti 26. ili su se predomislili???

Molio bi savjet sto uciniti s ovom dionicom? Nisam prihvatio niti jednu javnu ponudu. Imam 20 komada i kupovao sam po 1755kn. Sto sad uciniti? Ostalo je jos na 5,81% malih dionicara.

Prvo me je todoric prepao s svojom javnom ponudom, svom srecom pa nije sve uspio kupit, rekoh super to je to, sad moze samo ic gore dionica. A sad pak ova "kruna" za koju prvi put cujem. Ko je slijedeci? Za poludit!

New Report

Close