Aaa.. kako to ide kod uvezanih društava? Kad je MLNR otpustio ZTNJ, jel dobio koji novčić il se to onako birtijaški riješi turom pića.. iz Beljskih podruma. ?
Ako su išta dobili onda gornja računica ne stoji. A po meni su trebali dobit jer inače manjinski dioničari MLNR-a puše.. al ne na javnom mjestu već privatno.
nova pekara u bogovićevoj je 1A, čestitam na uspješnom ribrendingu. [thumbsup]
Todorić prodao Mlinar Mati Škoji.
Osječka pekara Kruna novi vlasnik.
E dugo je Toda i bio u pekarskoj igri…
Očito je Agrokoru dobro zagustilo.
opet bu javna ponuda…tko zna po koliko!?
[/quote]
785 kuna
[/quote]
dobro sam fulao – 637 kuna
jeli netko od vas prihvatio javnu ponudu i
kakve su šanse da ovaj u javnoj ponudi dođe sa 90% na 95% pa da svi mi mali izletimo naglavačke van
kakve su šanse da ovaj u javnoj ponudi dođe sa 90% na 95% pa da svi mi mali izletimo naglavačke van
Vrlo velike 🙁 Nažalost, nitko više ne vjeruje u perspektivu ove dionice na burzi.
Ali ne mogu vjerovati da svi vi koji još imate ovu dionicu prelazite preko činjenice da je Agrokor beskrupulozno UZURPIRAO veći dio imovine Mlinara i tako ga okrnjenog prodao?
Pa zar zaista i takve stvari mogu samo tako u našoj državi proći?
Vrlo velike 🙁 Nažalost, nitko više ne vjeruje u perspektivu ove dionice na burzi.
Ali ne mogu vjerovati da svi vi koji još imate ovu dionicu prelazite preko činjenice da je Agrokor beskrupulozno UZURPIRAO veći dio imovine Mlinara i tako ga okrnjenog prodao?
Pa zar zaista i takve stvari mogu samo tako u našoj državi proći?
[/quote]
Izgleda da kod nas sve može proći!
Od ovog Mlinar d.d. koji se sada prodaje u javnoj ponudi je ostalo samo M d.d. ili još i manje, u odnosu na onaj Mlinar d.d.-a koji je Agrokor kupio u javnoj ponudi prošle godine.
Strašno!!!
Molio bi savjet sto uciniti s ovom dionicom? Nisam prihvatio niti jednu javnu ponudu. Imam 20 komada i kupovao sam po 1755kn. Sto sad uciniti? Ostalo je jos na 5,81% malih dionicara.
Prvo me je todoric prepao s svojom javnom ponudom, svom srecom pa nije sve uspio kupit, rekoh super to je to, sad moze samo ic gore dionica. A sad pak ova "kruna" za koju prvi put cujem. Ko je slijedeci? Za poludit!