Nema nikakvih postova zadnje vrijeme. Ja sam odlucio ostaviti dio (40%) Mlinara sebi a ostali dio cu prodat gdinu T. Danas je nestalo kupnje u odnosu na protekle tjedne, medutim pogledajte ask- kada se vidjelo do 1942kn zadnji put?!
Pitanje za one koje zele odgovorit: Hocete prodat (ilil vec jeste) Mlinar ili cete ga zadrzat?
većina će prodati , ja prodao, bilo je zanimljivih prilika ovih dana
nakon zadnjeg dana cijena pada dole po mojoj procjeni , primjer je INA
a vidim da je netko danas platio i 1378
Covjece, Toda je garant vecinski vlasnik, tko je ostao neka se spremi za skviz-out [lol]
Covjece, Toda je garant vecinski vlasnik, tko je ostao neka se spremi za skviz-out [lol]
po kojoj cijeni se to desava? ima li primjera u novijoj proslosti?
Osjecam se duzan reci: prodao sve gdin.Todi. Mislio si ostaviti dio ali trenutna situacija me stavila u kostac a i mora se nekako do casha. Sretno svima koji nisu prodali!
Osjecam se duzan reci: prodao sve gdin.Todi. Mislio si ostaviti dio ali trenutna situacija me stavila u kostac a i mora se nekako do casha. Sretno svima koji nisu prodali!
Isto tako prodao Todimenu.Bježim sav iz mlinara u cash. Zašto ne duplirati količinu dionica kroz koji tjedan.
Zanimljiv nalog na kupnji
2100 0,50
steta da nema jos saljivdzija pa da se malo liparimo [lol]
stojte dobro [thumbsup]
po kojoj cijeni se to desava? ima li primjera u novijoj proslosti?
kada se sve proknjizi u sda, pogledaj koliko on ima. ako preko 98,5 ili tako nesto, obavezan si prihvatiti njegovu ponudu i prodati mu, ako je tebi posalje. ako ne, nikome nista.
[/quote]