MLNR (Mlinar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MLNR (Mlinar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da bi u ovoj situaciji vrlo teško mogao potegnuti cijenu iznad todine ponude
a da li toda kupuje , trbam malu pomoc,ovo je zadnje stanje u sda.

vrlo tesko nije isto sto i nemoguce… meni se cini itekako moguce… financijski isplativo za probati ako nista drugo… i to cu reci- ja bih probao da sam veca riba ili dio organizirane skupine [tongue]
sto se sda tice- who cares for sda u mlinki… deset petrovic petra mogu kupovati za todorica, moze i 47 skrbnickih racuna, itd… sda tu pokazuje ono sto je neizbjezno pokazati ili ono sto se zeli pokazati… gore navedena imena se medjusobno jako dobro poznaju i nema sanse da kupuju jedan od drugoga a da to ne znaju… bilo osobno bilo preko drugih racuna i time recimo premase 3000… i vi ih uocite…

tablica gore- jedino brizar odstupa (to je vec spomenuto), dok pbz po sitno vrluda (vjerojatno investor inside)… od 5.9 protrgovano je 4945 mlinara + ovih danasnjih 405 do 15 i sitno sati [wink]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

da ali koga ces navući da kupi po većoj cijeni 🙂
pa ipak je većina ovaca ovdje ošišana barem dvaput 🙂

Good artists copy. Great artists steal.

ja mislim da cu o eventualnoj prodaji odluciti zadnji dan… 🙂

a i to nece biti vise od 50% mog ukupnog broja serije A.
ovo sitnisa serije B, prodajem tu vise nema dileme…

da ali koga ces navući da kupi po većoj cijeni 🙂

sto je to ‘veca cijena’ ? veca od cega ?
ako mislite na ponudu, zasto bi ta ponuda izrazavala pravu vrijednost i bila nekakva konacnost ?
sugerirate mi stecaj Lehman Brothersa i negativan utjecaj tog americkog cirkusa na proizvodnju i prodaju kruha, smrznutog programa, ili na vrijednost nekretnina u hr dobivenih ovom akvizicijom ? [lol]
ovdje nema zla, nema fondova koji bi bilo kakvom padu (rusenju), zbog takvih insinuacija, mogli dati nekakvu kvazi opravdanost…ni bdi ovdje ne pada…ovdje, s vremena na vrijeme, pada samo stanje uma… i to proporcionalno rastu drzavnih subvencija [lol]

u ostalom, zasto bi bilo tko trzisno morao prihvatiti da je iznos u ponudi prava i fer vrijednost firme…
vi mislite da todoric ovo preplacuje ? da nije svaku kunu tri put okrenuo ?
… mozda je i tako, ali imao je svu silinu nacina da ponuda bude na recimo 1130…
sam je odlucivao kad ce se izracunavati 3 mj. i sjetite se zabe koja je nemoralno po sitno odlazila u minus u sda u sumraku mlinke u lipnju mjesecu… samodol se vjerojatno ne sjeca, al ja se sjecam…
ova dionica je u cijelosti pod nadzorom od pocetaka glasina do danas, cak i medijski… a usudio bih se reci i prije…
ali je uvijek bilo i onih koji se na terenu nisu s tim mirili… njih su slijedili neki drugi… dosli su i treci… sve do zavrsetka ciklusa… dakle, uopce ne mora biti stvar u ‘ovcama’… to govori da mogucnost iz prijasnjeg posta ima svoju opravdanost… novac tjera ljude da rade i ono sto su mislili da nece…

bilo je nedavno ovdje i ekipe koja se hvalila razlikom od stajaznam 50 kn u dan-dva… i to na stajaznam 30tak komada…
ako takav prije ulaska na npr 1380 procijeni da moze izaci na 1430 sta njega briga za ponudu, fundamente, slom trzista, i sl… tako ce misliti i onaj nakon njega s ulazom na 1420… itd… ask ce takodjer tu pomoci laganim povlacenjem… svima treba ‘noga u guzicu’… ok, kratkorocno netko uvijek ima krivu procijenu i popusi… ili ga satare pohlepa… u tome i jest sadrzana cijela lijepota bivanja u ovom adrenalinskom nemoralu…

takodjer, po ovome sto vi pricate krivulja atpl zadnjih dana imala bi ugl. strmoglavi pad… ili stagnaciju s tendecijom pada…jer po vasem- koga mozete navuci da to ‘preduzece’ trenutno kupuje iznad 2 soma ? ili hocete reci da je atpl ‘fundamentalno’ opravdana pri bilo kojoj kupovini ispod 2500, dok je mlinar smece i nema bas nikakvu opravdanost na ovim razinama ? u ostalom, who cares… duljim bez veze…
no, ne zaboravite- ovo ipak nije od drzave za kunu dobio… ovo je sam pozelio… i odlucio platiti… i dugo je oblijetao dok nije dobio mlinku…

zakljucno, desetorica organiziranih sa solidnim brojem dionicama i dovoljnim kesom mogu ovdje napraviti sto zele… uvijek su mogli… pogotovo ako se prije toga nakrcaju dovoljno ispod ponudjene cijene… i nitko im ne moze staviti soli na rep ako pametno igraju… jedino sto ne mogu jest predvidjeti uspjesnost… no, ako ne prodje- todoric ce daje ovu cifru iz ponude i kraj price…

raspisao sam se…sori… na poslu sam a ne da mi se raditi jer smatram da sam s ovom placom fundamentalno podcijenjen i da mjesecno vrijedim bar 5 dionica mlinara sto trenutno nije ni priblizan slucaj [tongue]
shvatit cu ako pocnete isukavati jedinice iz rukava, aj zivili [lol]

1.363,00 130
1.364,00 3
1.365,00 49
1.376,50 18
1.379,90 20
1.385,00 44
1.389,90 131
1.390,00 38
1.399,00 20
1.400,00 537
Sad mi je zao sto mi Mlinar ne predstavlja veci dio portfelja. Usred ove krize!

Castro, 16.09.2008. u 11:10
ja mislim da cu o eventualnoj prodaji odluciti zadnji dan… :)

Slazem se. Ja cu isto vidjet koliko cu prodat a koliko sacuvat, bojim se jedino da cu morat prodat sve da spustim prosjek drugih dionica.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Sad mi je zao sto mi Mlinar ne predstavlja veci dio portfelja. Usred ove krize!

ja sam prije mrzio sam sebe zbog toga, naglasak na "prije"…
i odlucio sto prije disperzirati kapital, ali nisam uspio… Bogu hvala.

ljudi pošto sam bio jedan od najvecih zagovaraca Mlinara i Žitnjaka (zato sam i došao na forum) i to još od 6 mjeseca 2007, osječam se duznim reci da sam sa danasnjim danom prodao zadnje dionice Mlinara i Žitnjaka. Vise puta sam na njima zaradio i moram iskreno priznat da nije bilo njih da bi vec odavno moja karjera bila zapecacena.

Ljudi svima sretno i vidimo se u njoj ponovo al u nekim boljim vremenima.

P.S. Pljesak imaocima dionice jer su svima zacepili gubice na jako jako dugo vremena

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

ljudi pošto sam bio jedan od najvecih zagovaraca Mlinara i Žitnjaka (zato sam i došao na forum) i to još od 6 mjeseca 2007, osječam se duznim reci da sam sa danasnjim danom prodao zadnje dionice Mlinara i Žitnjaka. Vise puta sam na njima zaradio i moram iskreno priznat da nije bilo njih da bi vec odavno moja karjera bila zapecacena.

Ljudi svima sretno i vidimo se u njoj ponovo al u nekim boljim vremenima.

P.S. Pljesak imaocima dionice jer su svima zacepili gubice na jako jako dugo vremena

hvala, sretno i tebi !

kolega zg28, sretno i Vama i naglasak na vidimo se opet na ovom topicu!

ja cekam jos…

i najvise mozemo zahvaliti Todoricu i Barisicu na onim mnogobrojnim odgodama preuzimanja, jer tko zna gdje bi danas bili…

Ne znam da li je već komentirano ali ponuda AGROKORA je 1379,90 po dionici a što je poznato još prije a na našoj jadnoj burzi trži se po 1350 i oko te cijene a jučer čak 1330 ! [lol]
Tko prodaje MLNR-a jeftinije od zagarantirane cijene u preuzimanju i zašto !?

trži se po 1350 i oko te cijene a jučer čak 1330 ! [lol]

shvacam sve ,al ne ovo po 1330 i slicno… vidi se po koliko se skida s aska… i ne traje dugo da kupac nanjusi krv… cemu onda davati i jednu jedinu kunu jeftinije… okolni padavicari ionak jos ne bjeze nikuda [tongue]

Prodaje se jer je imatelje dionica mlnr-a spasio od eventualnog ulaganja u dionice koje su ovih dana pale u prosjeku od 10-20%. I sad je prigoda za kapitaliziranje iste love.Naravno, pod uvjetom da je danas Crobi dotaknuo dno, a u to ne vjerujem. Zato u cash i pripremljenost za ulet.

New Report

Close