da su neka druga(zelenija) vremena ulazak Agrokora bi definitivno značio snažan rast za ovu dionicu.No,kako je opći pesimizam na burzi ,i u dogledno vrijeme mu se ne vidi kraj,svi scenariji su mogući
pitao sam na žitnjaku pa ću i ovdje ,prodajete ,ili držite i dalje,
ja osobno ne namjerav prodati u ova crna vremena
Budući da se i sada solidno prodaje po cijeni manje od ponuđene u ponudi za preuzimanje, meni se čini logičnim da će većina dioničara prihvatiti Tošinu ponudu i prodati svoje dionice.
[/quote]
mislim da to najvise ovisi o ZSE i kretanju indeksa.
ako krenemo gore – nema prodaje, a ako odemo dolje… prodaja.
a nesumljivo da je MLNR odlicna firma, kojoj slijedi sjajna buducnost… i mislim da ce to biti vidljivo jako brzo… a sad kakvo ce stanje biti na TK… to je druga prica…
hmm, zanimljiv nalog na kupnji MLNR 551 komad na 1340 kn…
ako znamo da su prije bili uglavnom skriveni na kupnji… a sad se otkrivaju…
ne znam, nisam pametan… samo glasno razmisljam.
neka mi netko objasni zato sad ljudi prodaju Mlinar i Zitnjak ispod cijene koju je ponudio Toda?
treba i meni… ali ne prodajem.
a na ponudi mozda prodam ovo sitnisa serije B sto imam.
iako B vrijedi vise nego A, ali tko ce docekati promjenu statuta…
pitao sam na žitnjaku pa ću i ovdje ,prodajete ,ili držite i dalje,
ja osobno ne namjerav prodati u ova crna vremena
Budući da se i sada solidno prodaje po cijeni manje od ponuđene u ponudi za preuzimanje, meni se čini logičnim da će većina dioničara prihvatiti Tošinu ponudu i prodati svoje dionice.
[/quote]
oprostiti cete mi, al ovo mi zvuci vise kao nekakva Tosina zelja nego kao nesto logicno… a nismo jos niti jedan puni trgovinski dan proveli u Tosinoj ponudi…
+ da se umjesto ‘prodajom’ bavili ‘kupnjom’ – ova recenica je mozda mogla i potpuno drugacije zavrsiti [tongue]
da ne duljim, cini mi se onako od oka da vi do sada nista niste uocili ili naucili o kupnjama i prodajama na mlinki… sve ono sto se do sada dogadjalo ne smatrate nimalo neobicnim i uzimate kao logicnu premisu za svoj zakljucak…
cijelo vrijeme ‘macak u cizmama’ hoda mlinkom a vi upravo o logici… nhf [thumbsup]
Ako se mene pita..Todorić mi je najmanje simpatičan kao poslovni čovjek – razloga ima nebrojeno (čak mi je I Kerum draži)..zato se nadam da će jednog dana u bliskoj budućnosti njegovo "poslovno carstvo" netko preuzeti ?
On neka uživa u svom dvorcu, jahtama, privatnim plažama, avionima…itd.
preuzeti će netko ,ali će se opet prezivati Todorić
napravio je todo dosta klonova 🙂
preuzeti će netko ,ali će se opet prezivati Todorić
napravio je todo dosta klonova 🙂
Svejedno..to mu baš ništa pomaže. On je i dalje "papalina" u ozbiljnom poslovnom svijetu. (naravno tu mislim na ozbiljne igrače iz vanjskog svijeta, a ne iz našeg malog tržišnog sela (bivše Juge) ljepšeg od Pariza)
I zato tko baš nužno ne mora, bolje mu je da ne prodaje dionice Mlinara ovako prejeftino.