MLNR (Mlinar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MLNR (Mlinar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da točno je da su izvanredni prihodi 8,038 mil.kuna, ali su i izvanredni rashodi bili9,213 mil.kun.pema tome dobit bi bila i veća.

Evo još malo vode na "naš mlin"

Vaš link

Goniči krava u Teksasu bi rekli iiiiiiiiiiiiihhhhhhhaaaaaaaaaaa! [lol]

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

MLNR-R-A za uredovni dan 25.07.2008
1. AGROKOR D.D. 41.747 21,36 Osnovni račun
2. BRZICA MARINA 22.000 11,26 Osnovni račun ?
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.421 1,75 Skrb. račun -9

22.7 samo 5 transakcija i 41 komad, a skrbnicka zaba uspijeva biti u toj prici sa -9 [lol]
stanjila se debeljuca, od 3.6 do 22.7 sporadicno otpustivsi vidljivih 191 komada…
i sad jos nekakva marina brzica u top10 umjesto odmah podebljanog agrokora [tongue]

kakve su to sve igre i igrice, ne moze covjek a da mu ne padne na pamet da sto cvrsca vlasnicka pozicija u mlinaru todoricu vrijedi vise nego sto mi mozemo/zelimo zamisliti [lol]
1362 kn bi mozda imalo smisla kad bi se pomagala nekakva sirota, koja iza sebe nema toliku masineriju…
1562 bi mozda bila pristojna cijena u ponudi, obzirom na sve do sad vidjeno… bar sto se mene tice [proud]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

MLNR-R-A za uredovni dan 25.07.2008
1. AGROKOR D.D. 41.747 21,36 Osnovni račun
2. BRZICA MARINA 22.000 11,26 Osnovni račun ?
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 3.421 1,75 Skrb. račun -9

22.7 samo 5 transakcija i 41 komad, a skrbnicka zaba uspijeva biti u toj prici sa -9 [lol]
stanjila se debeljuca, od 3.6 do 22.7 sporadicno otpustivsi vidljivih 191 komada…
i sad jos nekakva marina brzica u top10 umjesto odmah podebljanog agrokora [tongue]

kakve su to sve igre i igrice, ne moze covjek a da mu ne padne na pamet da sto cvrsca vlasnicka pozicija u mlinaru todoricu vrijedi vise nego sto mi mozemo/zelimo zamisliti [lol]
1362 kn bi mozda imalo smisla kad bi se pomagala nekakva sirota, koja iza sebe nema toliku masineriju…
1562 bi mozda bila pristojna cijena u ponudi, obzirom na sve do sad vidjeno… bar sto se mene tice [proud]

Ha, moramo se stavit u kožu Todorića. Nije mu u interesu pričat okolo da mu je jako stalo do Mlinara jer bi cijena mogla u nebesa.
Koliko ja vidim stvari, Todorić ima sasvim dovoljno utjecaja na svoje poslušnike (ZABA i slični) da im može sugerirati da se prema Mlinaru ponašaju hladno i nezainteresirano tako da se ostavi dojam da bi zapravo svi trebali biti sretni prodamo li Mlinara po 1362.
Neznam kako vi kolege, ali moj mi filing govori da nema boljeg pokazatelja da mu je JAAAKO stalo do cijelog Mlinara.
Ja ove dionice stavio u ladicu i preporuka svima da učine isto. Mislim da nećemo čekati duže od 2 – 4 mjeseca da se vidi pravo stanje stvari. [proud]

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

zaba kao Todorićev poslušnik 🙂
pa prije je Todoić zabin poslušnik ,oni kreditiraju njega a ne on njih

Good artists copy. Great artists steal.

u gotovo svim Todinim dionicama imas ZABIN skrbnički. ZABA skrbnicki = Todini manageri [wink]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Jao, ne.
Pa ljudi, ZABA raste na Todoriću!
Svaka banka drži svoje velike mušterije kao kap rose na dlanu. Nitko sretniji od ZABAe nego kad ih Todorić zatraži za novac. Znaju da će dobro zaradit a sigurnost ulaganja 99%! [rolleyes]

vidim da je pocela guzva na 1300 na Bidu. bilo bi lijepo da ukoliko netko zna, podjeli s nama sa kojom ce cijenom Agrokor izaci?

vidim da je pocela guzva na 1300 na Bidu. bilo bi lijepo da ukoliko netko zna, podjeli s nama sa kojom ce cijenom Agrokor izaci?

Pa, ako želi kupit više od 200 dionica, morat će dobrano preko 1400…
A ako će kupovat do "squeze out"-a onda se nemamo kaj spominati ispod 2.200…

ovakvi postovi su sada bespotrebni. nemoj se nadati da ce Toda dati neku bitnu premiju na prosjecnu cijenu. mozda da par kuna vise, ali nesto bitno cisto sumnjam, pogotovo jer nam je trziste na dnu. svi ce biti zadovoljni i sa 1.400 kn, jer ako se ova letargija nastavi, nakon isteka ponude, mogao bi Mlinarko i na 1.000 kn

Ovaj komentar "saska" kao da ga je sam "Toda" naručio!!!!!!!!!!!!

ovakvi postovi su sada bespotrebni. nemoj se nadati da ce Toda dati neku bitnu premiju na prosjecnu cijenu. mozda da par kuna vise, ali nesto bitno cisto sumnjam, pogotovo jer nam je trziste na dnu. svi ce biti zadovoljni i sa 1.400 kn, jer ako se ova letargija nastavi, nakon isteka ponude, mogao bi Mlinarko i na 1.000 kn
[/quote]

Je, ide osmi mjesec i zatišje na burzi pa će sve lagano dolje…

No, ima par stvari koje meni ido po glavi kaj se tiče Mlinara.
Mislim da je Todoriću do Mlinara stalo više nego bi to bilo uobičajeno.
Volio bih da mi ovo prokomentira neki školovani ekonomist (ja sam profesionalni kockar).
Todorić je kupnjom Mlinara postao večinski vlasnik Žitnjaka koji uz ostalo ima podosta vrlo atraktivnih zemljišta. Ako to želi sve iskoristiti, koliko mu je to sve bitno/nebitno u cijeloj priči sa posjedovanjem cijelog/polovičnog Mlinara?

New Report

Close