Nakon blokade nije baš krenulo euforično..baš čudno!
Ako preuzimanje ide po cijeni od 1363 kune zašto netko danas kupuje po 1370? Ovo za 1363 sam nabrzaka našao na forumu i možda nije točno.
molim da netko potvrdi ili ospori moj izracun koji ispada 1401 kn.
zakljucna (zadnja) cijena u zadnja 3 mjeseca – ponderirano prema prometu.
kolege?
Ako preuzimanje ide po cijeni od 1363 kune zašto netko danas kupuje po 1370? Ovo za 1363 sam nabrzaka našao na forumu i možda nije točno.
ako agrokoru vrijedi (a znamo da on nikada nista nije skupo platio) 1363 tj 1400, koja je prava vrijednost kompanije?
[lol]
ako agrokoru vrijedi (a znamo da on nikada nista nije skupo platio) 1363 tj 1400, koja je prava vrijednost kompanije?
[lol]
[/quote]
Naglasak je na agrokoru kojem je to ne znam po redu kompanija. ja to gledam kao partiju šaha. moguća je žrtva i kraljice da bih matirao protivnika. Ne znam što smjera Agrokor i ne mislim platiti skuplje od njega. Možda jednostavno želi da Konzum ima najnižu cijenu pekarskih proizvoda i možda će mlinar puno više proizvoditi, a neće ništa zarađivati.
Bravo svima koji su skupljali dionicu po niskim cjenama. Osobno bih prodao agrokoru da sam kupovao ispod 1200, a onda ako baš vjerujem da će Mlinar super zarađivati kupio to za pola godine. Ne vjerujem u neki porast cijene nakon što se završi preuzimanje.
[lol]
[/quote]
Naglasak je na agrokoru kojem je to ne znam po redu kompanija. ja to gledam kao partiju šaha. moguća je žrtva i kraljice da bih matirao protivnika. Ne znam što smjera Agrokor i ne mislim platiti skuplje od njega. Možda jednostavno želi da Konzum ima najnižu cijenu pekarskih proizvoda i možda će mlinar puno više proizvoditi, a neće ništa zarađivati.
Bravo svima koji su skupljali dionicu po niskim cjenama. Osobno bih prodao agrokoru da sam kupovao ispod 1200, a onda ako baš vjerujem da će Mlinar super zarađivati kupio to za pola godine. Ne vjerujem u neki porast cijene nakon što se završi preuzimanje.
[/quote]
Po analogiji to bi značilo da ni Ledo ni Jamnica a ni Dukat ne trebaju zarađivati nego samo Konzum.
pretpostavljam da ledo, zvijezda, tisak, jamnica su takoder u toj partiji saha?
i ne zaraduju puno? jel tako?
jos vam nije kasno za ukrcaj kolega…
otkupna (1401) ce se objaviti u roku od 3 dana… i ako danas udete mozete prodati agrokoru i zaraditi.
Nakon blokade nije baš krenulo euforično..baš čudno!
pa u 90 posto slucajeva je tako
kakvo nam je tržište zadnjih dana ovo je super
čekajte ponedjeljak i poslovni
cekaju da se pojaca bid pa da ga poklope…
treba cekati objavu otkupne cijene…tad ce nastupiti prava reakcija.
[lol]
[/quote]
[/quote]
Neznam ja kolega kako Vi igrate sah ali ovo za Agrokor Vam ne pije vodu.
Todoric sigurno nije kupio Mlinar kako bi gubio na njemu ili zato sto je Mlinar skup nego zato jer mu treba i zato sto valjda ima neke planove vezane za njega. Da sad ne pisem o tome sve Vam je lijepo objasnjeno na ovoj temi.
Pa Konzum valjda ima i najnizu cijenu Ledo proizvoda,Jamnice,Zvijezde….itd,itd pa pogledajte kako se ponasaju te dionice.
Ovo sto Vam je napisao kolega STH potpuno se slazem s tim,sigurno nece od Vas otkupljivati po cijeni od 136x kn da bi mu kasnije vrijedila manje.
Dok je ovakva situacija kako na nasem trzistu tako i u Europi i Americi normalno da dionice nece skakati u nebo pa tako nece ni Mlinar,ali kad se situacija smiri tj. stabilizira bit ce to sasvim druga prica ne samo sa Mlinarom nego i sa dosta ostalih dionica na nasem trzistu koje su vec sad na smijesnim cijenama.
To sto bi Vi prodali Todoricu po ovoj cijeni to je Vasa stvar,da ste to napravili sa Tiskom – prodali ga Todi za 410 kn a dva-tri dana je iza javne ponude skocio na 1300 kn,izgubili bi dobre novce.
Meni bi cak i odgovaralo da vecina ljudi proda dionice Todoricu kako bi mi danas- sutra bila manja guzva na prodaji i puno bi brze rasli,i kako bi bilo sto manje dionica kad dode na neke vise razine koje cekam,ali uvijek sam pisao ono sto mislim pa tako i sada.
Uglavnom,novi vlasnik Mlinara od danas je Todoric i to dovoljno govori sto ceka Mlinar u buducnosti.
Pozdrav.