MLNR (Mlinar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MLNR (Mlinar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cestitke kolegama!

Cekanje se isplatilo.

Pozdrav.

PBZ INVESTOR - nikad vise!

Imam 30 komada i ko zeli evo ih na 14xx

za toliko ih agrokor zeli!
[shocked]

drzi, imat ces mjesec dana za prodati im po toj cijeni…

Tko čeka taj se načeka. [thumbsup]

Ja sam se zbilja načekao, ali vjerojatno će se ispaltiti.

samo kažem STH za to ja i znam i tako će biti samo dok se ne dogodi cijena minimalna je 1370 kn, sada za tisak je bila 428. Niti šta aludiram niti želim neka svako sebi izračuna kada i kako će pordavat

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

ponderirani prosjek zaključnih cijena u zadnja 3 mjeseca s današnjim danom za seriju B iznosi 1401,01 kn!

ponderirani prosjek zaključnih cijena u zadnja 3 mjeseca s današnjim danom za ZTNJ-R-A iznosi nevjerojatnih 886,73 kn!!!

Seriju b ne moraj preuzimati, imaju je više od 75%, a ztnjak ni neće jer je on već njihov kroz mlinar planovi su da ga odvoje. Sigurno hit dionica sljedeće godine

[/quote]

moraju preuzeti i seriju b makar su prešli 75% jer prelazak nisu ostvarili na javnoj ponudi.

Pridružujem se čestitkama, prva bitka je dobivena

I koliko će trajati bildanje Mlinarka. Mislim da bi do srijede trebalo potrajati. Ako se ne varam kod tiska je cijena rasla tjedan dana.

sretan dan,pozdrav i cestitke svima, izdrzali smo. a sada……..zasluzeno! Pozz!

sad me zanimaju heroji koji će ispod 1370 prodavat……aaaaahahahahahah

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

krenuo Mlinarko [thumbsup]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

krenuo Mlinarko [thumbsup]

Ali još nije prebacio u višu brzinu! [undecid]

Ako preuzimanje ide po cijeni od 1363 kune zašto netko danas kupuje po 1370? Ovo za 1363 sam nabrzaka našao na forumu i možda nije točno.

New Report

Close