ZTNJ u blokadi! minus 10,23%… po svemu sudeci po objavi idemo dole još 10% – 20%
[lol] [lol] [angry]
da sa 30 kom. Bumo vidli kaj bu s mlinarom, jer na kraju kupio je mlinar, ovo sa žitnjakom je za inteligentnije,al ko prvi njegova djevojka
ZTNJ u blokadi! minus 10,23%… po svemu sudeci po objavi idemo dole još 10% – 20%
[lol] [lol] [angry]
da sa 30 kom. Bumo vidli kaj bu s mlinarom, jer na kraju kupio je mlinar, ovo sa žitnjakom je za inteligentnije,al ko prvi njegova djevojka
[/quote]
a sto ako je svadba tek na jesen?
dok ne vidim, ne vjerujem.
kupnja je prenervozna na ovaj crni cetvrtak. mislim da ce objava ovih dana…
kupnja je pametna na crni četvrtak
kupnja je pametna na crni četvrtak
da, ali svi znamo iz iskustva sto se događalo sa cijenom ove dionice kad smo gledali intenzivno nabidavanje kao sto to gledamo danas [thumbsup]
da, ali svi znamo iz iskustva sto se događalo sa cijenom ove dionice kad smo gledali intenzivno nabidavanje kao sto to gledamo danas [thumbsup]
[/quote]
nije da osporavam, ali nedostaje nabidavanje na ZTNJ…
kolege imam informacije koje i vi ("ovih dana"), i dijelim iste nade….
ali opecen iskustvima od prije pusem i na hladno.
Sada bi svi malo Mlinara vidim. Neka, neka, i ja bi ga jos malo!
počelo lijepo nabidavanje , ovo može jako potegnut . također i ztnj može ugodno iznenaditi, ne bi bilo prvi put.
imaju 4 radna dana da objave [thumbsup]. taman ce se poklopiti objava i ovaj odbijanac. fino, fino…
imaju 4 radna dana da objave [thumbsup]. taman ce se poklopiti objava i ovaj odbijanac. fino, fino…
ja cuo da je utorak dan objave…
[pray] [pray] [pray]
Na upit o postojanju novih materijalnih cinjenica, Uprava Žitnjak d.d. Zagreb se očitovala da nema saznanja o nikakvim novim materijalnim činjenicama koje bi mogle utjecati na smanjenje cijene dionica .
ovo su odgovorili za zitnjak…nije li to malo previse diplomacije u odgovoru ?
obicno se ovako odgovara: nisu poznate nove materijalne cinjenice a koje bi utjecale na promjenu cijene dionica