MLNR (Mlinar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MLNR (Mlinar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molim vas, možete li mi objasniti korelaciju pomicanja datuma preuzimanja, od Nove godine do danas, sa Ugovorima koje Ivica Todorić ima sa određenim fiktivnim vlasnicima Mlinara d.d. koje vidimo u SDA. Te je Ugovore navodno potrebito obnavljati kako se ne bi izgubila zakonska valjanost. Ta me informacija zbunjuje, ali vidim da datumi ipak slijede određeni obrazac. Hvala.

Moramo neprestano raditi i biti strpljivi jer će se rezultati vidjeti kad Bog to želi, a ne kad mi to hoćemo !

mozda na ugovorima stoji da sve mora biti relizirano do datuma 31.12.2008. pa se mi mozemo nadati 20tog ili 30tog, a u stvari ima fore…
ali to mogu znati samo potpisnici i javni biljeznik… ja iskreno ne vidim nikakav obrazac "prolongacija" preuzimanja tj. objave…

Drustvo, kolega Jazavac se ne javlja, a on nas nikad nije iznevjerio, prema tome za sada nista novo.

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

danasnjih -6,26 izgledaju jednako glupo kao i onih +5,66 od 11.6.

18.6.2008 prosjecna 1.312,46 kn promjena -6,26% kolicina 89
17.6.2008 prosjecna 1.390,00 kn promjena 0,0% kolicina 10
13.6.2008 prosjecna 1.312,18 kn promjena -0,71% kolicina 55
11.6.2008 prosjecna 1.338,01 kn promjena 5,66% kolicina 127
10.6.2008 prosjecna 1.349,64 kn promjena -4,68% kolicina 83

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

nema objave dok agencija za zaštitu trž. natjecanja ne odobri preuzimanje tak da prestanite sanjat o nekim datumima. mlinar ide na 1000 kn al u neku ruku to je dobro jer budu svi špekulanti izletili

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

mlinar ide na 1000 kn al u neku ruku to je dobro jer budu svi špekulanti izletili

jel vi to po osjecaju,
neko vam je rekao do kuda ide rusenje,
ili tek time zelite reci da je ono vasih 10 komada na bidu na 1100 ?
zasto ne na 840 kao zadnji put ?

btw- i sto onda kad svi spekulanti izlete ? onda cemo definitivno postati nova agrolaguna na zse ili sto ? jel to vas cilj/misao/zelja ?

Ovo nitko neće prodavati ispod 1300.

Pa nitko nije lud s obzirom na situaciju i preuzimanje.

vi sad pak u drugi ekstrem, a sto je s onima na 840 few months ago ? [wink]

primjetna je stanovita nervoza i na ovoj temi… ajde ajde, ako vam hitno ne treba lova za karte za finale, strpite se malo.
strpljen spašen.

Opet skriveni nalozi!Zato još nije kasno za ukrcati se po ovoj cijeni koja je znatno nižea od tromjesečnog ponderiranog prosjeka!

Ovo nitko neće prodavati ispod 1300.

bez obzira na preuzimanje, mlnr ce pratiti trend kao i druge dionice na zse…
a kad se preuzimanje napokon vise i realizira (30.06….2009[lol]) tada cemo odskociti…

do tada bolje ne gledati, uostalom kao i vecinu dionica…

danas mi je posebno zanimljivo na ZTNJ… odjednom se stvorili nalozi za kupnju.
a prije ih nije bilo ni za lijek…

nema objave dok agencija za zaštitu trž. natjecanja ne odobri preuzimanje tak da prestanite sanjat o nekim datumima. mlinar ide na 1000 kn al u neku ruku to je dobro jer budu svi špekulanti izletili

Neznam kolega cemu ovakvo pisanje i cemu ovakvo skakanje samom sebi u usta,sto Vam to treba!
Ima nas koji smo malo duze u Mlinaru i dobro znamo sto ste pisali i kako ste branili ovu temu u 8. mj. od Tenkiste i slicnih koji su na ovoj temi pisali upravo ovakve poruke kakve Vi sad pisete.

Kad ste u Mlinaru onda on vrijedi 4000-5000 kn a kad niste u njemu onda vrijedi 1000 kn,dolazim do zakljucka da Vase znanje i iskustvo toliko vrijedi za Mlinar – da kad ste u njemu on samo zbog Vas vrijedi 3000-4000 kn vise – jer u razdoblju od kad ste ovo pisali do danas se nista nije promijenilo osim sto Vi niste u Mlinaru.

Ovo je Vasa poruka od 22.08.2007

točno kolega,ali jeftin dokup je i 2000 ak se mene pita.samo nebo je granica dok je mlinar u igri.još malo i svi budemo pšenicu sadili…hehe…..ja da sam tenkista,a nisam jer,hehe, imam mlinar ,bi sutra odma po asku lupio i sa smješkom započeo dan jer sam dobar posao napravio,ali to bi ja napravio da sam tenkista..
ljudi moji ova dionica ide na 4000-5000 tisućica i to brzo…i opet će biti ko i uvjek ko je jamio jamio je

Pozdrav.

PBZ INVESTOR - nikad vise!

New Report

Close