MLNR (Mlinar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MLNR (Mlinar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas opet rast…

ali najvise me vesele malo veci nalozi i na ZTNJ-R-A…
u ne tako davnoj proslosti, rast je uvijek kretao koordinirano i paralelno na MLNR i ZTNJ…

Top bid CIJENA KOLIČINA
1.430,00 13
1.420,00 1
1.415,00 10
1.410,01 8
1.402,00 97
1.361,03 15
1.361,00 8
1.360,08 12
1.325,00 1
1.301,00 1

Top ask CIJENA KOLIČINA
1.479,89 4
1.480,00 8
1.505,00 5
1.509,00 15
1.510,00 37
1.512,00 17
1.517,00 16
1.520,00 20
1.530,00 8
1.535,00 10

Samo još 7 komada na prodaji ispod 1500
[thumbsup]

a danas na kraju iznenađujućih + 7% [smiley]

i izgledalo je kao da su ovi na Bidu jako nervozni. cini mi se da ce se sutra ponoviti vec vise puta vidjen scenarij
[/quote]

izgleda da sam jucer bio u pravu. predvidjan vrlo slican scenarij i za pocetak slijedeceg tjedna [wink]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ovo je jedna od rijetkih dionica za koju znamo kako ce se ponasati…
zbog tolikih najava i odgoda preuzimanja, imali smo svi prilike vidjeti kako djeluje priblizavanja "dana D"… deset dana prije "dana D" svaki dan po +10%…
sad je "dan D" 20.06. (ja imam takvu info), ali sudeci po danasnjem i jucerasnjem rastu mozda je i prije…

kolega IKRANJ niste se odavno javili… ima li sto novoga?

Ova je dionica sa visokim stupnjem sigurnosti rasta…
Ako i krene prema dolje zna se neka minimalna razina dok se prema gore može samo nagađati i uz visoka očekivanja samo čeka…

opala!

Netko očigledno zna više od nas.
Samo se nadaj kolega.
Sad vjerovatno idemo opet do cca 1700kn,pa onda ponovno nazad.
Po lojtrici gor,pa po lijtrici dol.
Pametni koriste i zarađuju na lojtrici.
[thumbsup]

mislim da toga vise nece biti na MLNR-R-A, bar sto se tice oscilacija cijene vezanih za temu preuzimanja…

E sad bih volio da se svi mlinaroljupci sjetite što sam vam govorio….

Opušteno, do kraja lipnja ide preuzimanje i nema više nikada pada našeg mlinke ispod 1700, a što je jedan kolega gore naveo, kad Agrokor to konsolidira (što će ići puno brže od Tiska) bro će probiti granice maximuma (dakle 2000)…

A ove drukere, zavidne te one koji nemaju pametnijeg posla nego pametovati bez ijedne uložene kune (a sa 3ooo postova)…pustimo da plaču [lol]

...14.4., zauvijek će ostati zapisan u našem zdravlju...

E sad bih volio da se svi mlinaroljupci sjetite što sam vam govorio….

Opušteno, do kraja lipnja ide preuzimanje i nema više nikada pada našeg mlinke ispod 1700, a što je jedan kolega gore naveo, kad Agrokor to konsolidira (što će ići puno brže od Tiska) bro će probiti granice maximuma (dakle 2000)…

A ove drukere, zavidne te one koji nemaju pametnijeg posla nego pametovati bez ijedne uložene kune (a sa 3ooo postova)…pustimo da plaču [lol]

Tako je. [thumbsup]

Šteta, baš sam mislio kapnuti još par desetaka komada po ispod 1300, kad tamo – rast.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Šteta, baš sam mislio kapnuti još par desetaka komada po ispod 1300, kad tamo – rast.

Ma i ja sam htio kupiti ispod 1300, ali na kraju sam rekao brokeru uzmi po 1300.

Zasad nije loše.

Tisak je bio jedini dobavljac tiskovina u Konzumu kada ga je Agrokor preuzeo…
a Mlinar trenutno ima 10 konkurenata na policama Konzuma. (za sada :))

u prvom tromjesecju nakon preuzimanja, prodaja ide gore puta 2. to je 100%.
a kad Agrokor sreze troskove, ulazne cijene sirovina, ljude…
ali napominjem, mislim da cemo najvise dobiti kada se ostale pekare (sibenik, dubrovnik, porec + X mini pekara u super konzumima ) pripoje (mozda dokapitalizacijom?) Mlinaru…
Tad cemo imati prvog nacionalnog proizvodaca kruha. A tada ce se moci razvijati i brand "Mlinar"…
kao jedini nacionalni brand… a kad pokorimo RH…idemo na regiju! :):)

http://www.krizevci.info/index.php?option=com_content&task=view&id=4367&Itemid=9

"… koncern je zainteresiran za stvaranje jake tvrtke u mlinsko-pekarskoj industriji koja bi bila partner Konzumu na nacionalnoj, pa i regionalnoj razini. To je srž komentara visokih krugova koncerna…"

molio bih K/P, hvala!

New Report

Close