Odgođeno je pruzimanje za kraj lipnja! ništa nego se još malo strpiti[proud]
http://www.poslovni.hr/79325.aspx
Poljoprivreda predstavlja područje sektora roba koje najviše obećava, kazao je investicijski analitičar Jim Rogers prilikom osnivanja poljoprivrednog fonda Barclays, a prenio The Straits Times…
…Industrijski igrači očekuju da će ti fondovi nositi godišnji prinos od 20 posto…
[cool]
http://www.seljaci.org/vijesti/novosti/do_2013._za_razvoj_sela_osam_milijardi_kuna.html
Program HSS-a za selo, koji je dio koalicijskog sporazuma, dobio je prvi konkretni dokument – Strategiju ruralnog razvoja. Prema njoj bi se do 2013. godine u seoski prostor trebalo investirati gotovo osam milijardi kuna , odnosno od iduće godine po 1,5 milijardi kuna godišnje…
…Osim državnog novca, u sklopu programa IPARD za razdoblje do 2011. godine Hrvatska će na raspolaganju imati i iznos od gotovo 130 milijuna eura…
[rolleyes]
moze biti odgodjeno i do kraja limburga sto se mene tice…
pisljivi komad papira, davno napisan, da ovaj ovome drugom (koji je ionak vec
duboko ugazio) za masne pare ustupa potpunu vlast…
pih, kako rece jedan kolega nedavno, pa zar je to stvarno jedino bitno ?!
previse je dobrih vijesti u prehrambenom sektoru… dugorocno dobrih…
gdje god covjek uputio pogled…i sve ih je vise…
i jos pride imamo price s nekretninama… skupim nekretninama…
bog zna sto sve jos cuci skriveno…
kako god okrenuo, kratkorocno ili dugorocno, iz pticje ili zablje perspektive,
ovo definitivno ima svijetlu buducnost
sto vise od toga malom ili velikom ulagacu treba da utrpa pare
u nesto ovog tipa, stavi prst u uvo i ode na godisnji odmor ?
ne moze ovo jos dugo ovako izdrzati, bila ovo hrvatska ili ne…
ova firma kao kombinacija prehrambenog i gradjevinarskog sektora
vrijedi puno vise od jednog odavnopoznatog ‘preuzimanja’
[thumbsup]
ukoliko je odgođeno sumnjam da ce to biti kraj lipnja. sad vjerojatno kaklkuliraju kad ce im cijena za preuzimanje biti najpovoljnija. ukoliko uzmes cijene u zadnja tri mjeseca i malo analiziras, vidjet ces da je to u biti pocetak lipnja. moja je procjena 10.06. [wink].
no kako je i pežo to napisao, to sad vise uopce ni nije bitno. sve je poznato. vjerojatno sad dobar dio ekipe ceka da vidi i na SDA da Agrokor drzi 21%. ukoliko su ugovore poslali to bi se moglo vidjeti ovih dana [thumbsup]
vjerojatno sad dobar dio ekipe ceka da vidi i na SDA da Agrokor drzi 21%
a mozda taj ‘dobar dio ekipe ceka da vidi’ tko ce popuniti 2 prazne fotelje u top10
to mi zvuci ipak nesto malcice smislenije
whatever… wgas [yawn]
http://www.ft.com/cms/s/0/76df89f2-2051-11dd-80b4-000077b07658.html
Food investment, not imperialism
…other resource-rich but food-poor nations – oil producers such as Saudi Arabia and Libya – are looking abroad to secure their food supplies… Foreign investment in agricultural land should not be a problem…
The only exception is if investment in agriculture turns into imperialism… In a world of scarce resources, there is a risk that powerful nations will use aggressive foreign policies to secure food supplies and exclude their competitors…
moralni relativizam hrabrog novog svijeta, dok se ceka prikaz top10 stanja mlinke u sda [lol]
A dokaz je???
jazavac: ” Odgođeno je pruzimanje za kraj lipnja! ništa nego se još malo strpiti[proud] ” A dokaz je???
Dokaz je sto sam upoznat sa situacijom i sto sam dosada uvijek davao tocne informacije glede mlinara
[proud]
Preuzimanje koje je trebalo biti prije 15-ak dana odgodeno je za dva mjeseca…informacija iz tranu…a za tako nesto nema dokaza…
Budite strpljivi[pray]
evo konacno neki promet na MLNR opet. netko upravo skinuto 100 komada na 1.500. imamo ocito prikrivenu kupnju [wink]
spekulantima se zuri van iz ove dionice, da bi se ukrcali u neki drugi vlakic. bas me zanima kakav ce im biti izraz lica kad navecer pogledaju TOP10 na SDA.
Dobili ste i jednog pokajnika nazad[tongue]
Za ovu dionicu koju sam prodao (da ne drukam) ima vremena, odnosno nije presudan svaki dan, sat, ili minuta..dok Mlinka nam je sav vrazji i tu nema mile lale, ili si nutra minutu prije, ili čelom nazad[sealed]
Jazavče, nadam se da si i dalje sretne ruke s prognozama[pray]