Vidim da koelga 106 XR jako jako dobro obratio pažnju na detalje. Kolega svaka čast, ja osobno poznajem situaciju u milimetar u Mlinaru i moram Vam reči da ste iskopali nemoguće svaka čast
Vidim da koelga 106 XR jako jako dobro obratio pažnju na detalje. Kolega svaka čast, ja osobno poznajem situaciju u milimetar u Mlinaru i moram Vam reči da ste iskopali nemoguće svaka čast
Nas kolega 106XR ne tako davno utukao sav svoj portfelj ovdje, kako i sam priznao, ako pratite njegove postove, a on nista nikada ne radi u afektu nego poslije” kopanja”, zato sto zna da nema kruha bez motike
[lol]
dajte kolega onda napisite vase razmisljanje na temu onog zamljista na ksaveru i vjerojatnosti da je moslavka uistinu suvlasnik istog [proud]
obzirom na gradjevinske i ine krugove isprepletene u mlnr-ztnj skoro pa sam uvjeren da tu di se pojavio dim bit ce i lagane vatrice [thumbsup]
btw, direktor moslavke je izvjesni talajic, koji u B seriji drzi neku sicu… a taj je, koliko se da na brzaka na webu iscitati, iskustvo s jambom ‘izgradio’ u regionalno opce popularnom razvitku iz metkovica [cool]
pih, i onda danas na zse gledam mlnr i ztnj kako ne znaju sto bi sa sobom [tongue]
u ovim firmama definitvno leze fine pare, samo im treba malo po malo definirati lokaciju…
zato smo tu, da citamo izmedju redova [lol]
ekipo kaj je s objavom? kaj je opet odgođeno?[lol] [lol] [lol]
Koji dio onoga nisi razumio kad je Mlinar obavijestio burzu da je Agrokor kupio dionice?
Malo sporije shvaćas? [rolleyes][rolleyes][rolleyes]
insider:
”
ekipo kaj je s objavom? kaj je opet odgođeno?[lol] [lol] [lol]
”
Koji dio onoga nisi razumio kad je Mlinar obavijestio burzu da je Agrokor kupio dionice?
Malo sporije shvaćas? [rolleyes][rolleyes][rolleyes]
kada je agrokor kupio dionice?
Društvo Mlinar d.d. obaviještava da je od društva Agrokor d.d. dana 29.04.2008.godine, zaprimilo obavijest da je temeljem ugovora o prodaji i prijenosu dionica, steklo 35.747 redovnih dionica MLINAR d.d. Križevci, serije A,oznake MLNR-R-A, svaka u nominalnoj vrijednosti 400,00 kuna, što predstavlja 12,14 % temeljnog kapitala društva Mlinar d.d. Križevci.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=19944
insider:
”
”
Društvo Mlinar d.d. obaviještava da je od društva Agrokor d.d. dana 29.04.2008.godine, zaprimilo obavijest da je temeljem ugovora o prodaji i prijenosu dionica, steklo 35.747 redovnih dionica MLINAR d.d. Križevci, serije A,oznake MLNR-R-A, svaka u nominalnoj vrijednosti 400,00 kuna, što predstavlja 12,14 % temeljnog kapitala društva Mlinar d.d. Križevci.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=19944
ma to si ti izmislio
Šta kada!? Sada ima ‘formalno 20 i nešto %….a uskoro slijedi SPEKTAKL[lol]
Kolega Insider nam stoji valjda na bidu negdje oko 1400 i pokusava nesto upecati. Hmm, i ja bi [smiley]
sve nekako ide svojim tijekom, dao bi se kladiti da ivica vec aktivira projekte i planirane investicije na relacijama ‘nasih’ firmi [cool]
http://www.poslovni.hr/78457.aspx
‘Tko se u doglednoj budućnosti odluči baviti poljoprivredom, moći će u vlasništvu imati najviše 300 hektara oranica, neovisno je li riječ o obiteljskom gospodarstvu ili pravnoj osobi’…
‘U resornom ministarstvu očekuju da će zakon biti usvojen do ljetne stanke Sabora’…
‘Za buduću prodaju, zakup ili koncesiju ključni uvjet je bavljenje poljoprivredom i nedostatak površina kako za već aktivne projekte, tako i za planirane investicije. Vrijeme jeftine hrane odlazi u povijest’