MLNR (Mlinar d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska MLNR (Mlinar d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[thumbsup]
game over

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

http://www.zse.hr/default.aspx?id=19944

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Zanimljivo. [thumbsup]

Forum: Moj novac

Tema : Zitnjak

Vrijeme: 28.4.2008 23:49h

Autor: Player

“Ajde konacno smo i u Mlinar/Zitnjak slucaju docekali pocetak raspleta ove trakavice. Sad kad je finalna faza u tijeku evo da podijelim neka saznanja koja imam vec neko vrijeme. Kako se Konzumov udio penje blizu dopustenih 30% trzista, Agrokorov je plan da mu ubuduce Zitnjak bude drugi lanac ducana u koncernu, koncentriran iskljucivo na male ducane. Drugim rijecima, nakon sto ovlada sigurnom vecinom u Zitnjak ce ubaciti Mlinarove maloprodajne prostore, a u planu je i ubacivanje manjih kvartovskih Konzumovih ducana pod Zitnjak. Za nekoliko godina bi se mogli stvarno iznenaditi u sto se ova organizacijski i mentalno jos socijalisticka firma pretvorila. Takodjer informacije (doduse neprovjerene) mi govore da se uz javnu poudu za Mlinar Agrokor sprema objaviti ponudu i za dionice Zitnjaka. Naime na to ga zakon ne obvezuje, dakle Todoric to cini jer to zeli odnosno jer mu Zitnjak treba. Sto veca kontrola to bolja. “

PBZ INVESTOR - nikad vise!

sad jos samo ovo treba izaci u novinama. znamo kakvo smo trziste. dok novinari ne napisu, informacija ne vrijedi.

bravo jazavac [wink]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Kolega jazavac.[thumbsup][thumbsup]

PBZ INVESTOR - nikad vise!

Zanimljivo. [thumbsup] Forum: Moj novac Tema : Zitnjak Vrijeme: 28.4.2008 23:49h Autor: Player “Ajde konacno smo i u Mlinar/Zitnjak slucaju docekali pocetak raspleta ove trakavice. Sad kad je finalna faza u tijeku evo da podijelim neka saznanja koja imam vec neko vrijeme. Kako se Konzumov udio penje blizu dopustenih 30% trzista, Agrokorov je plan da mu ubuduce Zitnjak bude drugi lanac ducana u koncernu, koncentriran iskljucivo na male ducane. Drugim rijecima, nakon sto ovlada sigurnom vecinom u Zitnjak ce ubaciti Mlinarove maloprodajne prostore, a u planu je i ubacivanje manjih kvartovskih Konzumovih ducana pod Zitnjak. Za nekoliko godina bi se mogli stvarno iznenaditi u sto se ova organizacijski i mentalno jos socijalisticka firma pretvorila. Takodjer informacije (doduse neprovjerene) mi govore da se uz javnu poudu za Mlinar Agrokor sprema objaviti ponudu i za dionice Zitnjaka. Naime na to ga zakon ne obvezuje, dakle Todoric to cini jer to zeli odnosno jer mu Zitnjak treba. Sto veca kontrola to bolja. ”

O tome sam govorio još u 11 mjesecu i to pto kolega tvrdi je sve istina. Ja ću samo dodat da je to sigurno jer je kolega rekao da je možda

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Jazavac, majstore[thumbsup]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

dok novinari ne napisu, informacija ne vrijedi.

itekako vrijedi vec i sad, al ovo je tek mlinarovo ocitovanje o 35 747 (25 747 CM + x)…
sad cekamo ivicu da objasni svoje postupke [tongue]

a, kad bolje razmislim, mozda cekamo ocitovanje FED-a o kamatnim stopama [lol]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

MLINAR d.d. Križevci – obavijest o stjecanju/otpuštanju dionica

Temeljem članka 118. Zakona o tržištu vrijednosnih papira (NN 84/02 i 136/06) obavještavamo Vas, da smo od AGROKOR d.d. Zagreb, Trg Dražena Petrovića 3, dana 29.04.2008.godine, zaprimili obavijest da je temeljem ugovora o prodaji i prijenosu dionica, stekao 35.747 redovnih dionica MLINAR d.d. Križevci, serije A,oznake MLNR-R-A, svaka u nominalnoj vrijednosti 400,00 kuna, što predstavlja 12,14 % temeljnog kapitala društva Mlinar d.d. Križevci.
Nakon gore navedenog AGROKOR d.d. s već postojećih 6.000 redovnih dionica serije A u svom vlasništvu, raspolaže sa ukupno 41.747 redovnih dionica serije A, što predstavlja 21,36% od ukupnog broja izdanih dionica serije A, odnosno sa 16,34 % glasova na glavnoj skupštini, te 14,18 % temeljnog kapitala .

Mlinar d.d. Križevci

...14.4., zauvijek će ostati zapisan u našem zdravlju...

Kolega JazavacIII[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

kao da se nista nije dogodilo! [shocked]

Todorić stekao još 12,14 posto temeljnog kapitala Mlinara
Business.hr/Hina
30.04.2008 12:27

Nakon što je Business.hr u današnjem broju objavio informaciju da je Agrokor platio 60 milijuna kuna za okrupnjavanje udjela u Mlinaru, istu informaciju potvrdio je i Mlinar u priopćenju javnosti.

Tako je Mlinar izvijestio da je od Agrokora zaprimio obavijest o stjecanju 35.747 redovnih dionica Mlinara, serije A, svaka u nominalnoj vrijednosti 400 kuna, što predstavlja 12,14 posto temeljnog kapitala Mlinara.

Nakon tog stjecanja Agrokor, s već postojećih 6000 redovnih dionica serije A u svom vlasništvu, raspolaže s ukupno 41.747 redovnih dionica serije A, što predstavlja 21,36 posto ukupnog broja izdanih dionica serije A, odnosno sa 16,34 posto glasova na glavnoj skupštini, te 14,18 posto temeljnog kapitala

P.S. sad još samo čekamo objave da je kupio dionice i od Barešića te TIM-ZIPa [thumbsup]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

New Report

Close