odeeee Mlinarkooo. kaj je negdje objavljena kakva vijest?
Nisam kupio ne brini, bez obzira na sve ja bih bio jako oprezan s kupnjom, čak i da je istina to što pričate, i ako je g. Todorić kupio neće dati cijenu veću nego što ja mislim. Ionako, ponavljam, na današnjoj cijeni Mlinar je iznimno precijenjen[bye]
Nisam kupio ne brini, bez obzira na sve ja bih bio jako oprezan s kupnjom, čak i da je istina to što pričate, i ako je g. Todorić kupio neće dati cijenu veću nego što ja mislim. Ionako, ponavljam, na današnjoj cijeni Mlinar je iznimno precijenjen[bye]
Toda ce dati cijenu koju mora dati. ni kunu vise. to je sasvim sigurno. ali kad objavi ponudu po 1.500 kn, kaj mislis da ce cijena pasti ispod 1.800?
ovi u jutarnjem listu su razvalili finu naslovnicu kakva nas poskupljenja ocekuju,
i onda to jos fino razvukli na str. 2 i 3…
a sto je najgore prava buducnost s cijenama hrane bi mogla biti i puno gora…
rast cijena kruha, tjestenine itd. od, kako pisu, 25, 46 i sl. %
a proteklih godinu dana je raslo i puno vise…
u svakom slucaju, fokus na ovu (i sl. dionice) ce ostati i nakon sljedeceg tjedna [thumbsup]
Toda ce dati cijenu koju mora dati. ni kunu vise. to je sasvim sigurno. ali kad objavi ponudu po 1.500 kn, kaj mislis da ce cijena pasti ispod 1.800?
Sumnjam, ali reci ijedan argument zašto se cijena drži ovako visoko, nema ga.
Koji su fundamenti na ovim razinama?
Sjeti se Belja, puno očekivanja, a onda ponor, nije Agrokor tako sjajan kao što izgleda,velika mašinerija, puno troškova, ljudi se samo tako zapošljavaju…
[bye]
Koliko ja znam cijela burza je bila crvena i pred ponorom…
Padale su sve, ali najviše one koje nemaju nikakvih fundamentalnih opravdanja, uključujući i Mlinar, i onda umjesto da se opamete opet pumpanje.[bye]
valentine: ” Nisam kupio ne brini, bez obzira na sve ja bih bio jako oprezan s kupnjom, čak i da je istina to što pričate, i ako je g. Todorić kupio neće dati cijenu veću nego što ja mislim. Ionako, ponavljam, na današnjoj cijeni Mlinar je iznimno precijenjen[bye] ” Toda ce dati cijenu koju mora dati. ni kunu vise. to je sasvim sigurno. ali kad objavi ponudu po 1.500 kn, kaj mislis da ce cijena pasti ispod 1.800?
kad je Agrokor objavio ponudu za preuzimanje Tiska trzisna cijena je bila 650,00 kn i u roku nekoliko dana je otišla na 1310 kn!!! a ponuda Agrokora za otkup je glasila na 432,56!!!
omjer trzne mlinara u 5 mjesecu i ponudene za otkup ce biti tu negdje…
a kad se objavi ponuda za preuzimanje na 1400 kn, po gornjem slucaju na trzistu bi trebali imati nevjerojatnu cijenu od 4200 kn!!!
[pray][pray][pray]
mozda za neke nije komparativno, ali ja vidim slicnosti…
mkovacev:
”
Koliko ja znam cijela burza je bila crvena i pred ponorom…
”
Padale su sve, ali najviše one koje nemaju nikakvih fundamentalnih opravdanja, uključujući i Mlinar, i onda umjesto da se opamete opet pumpanje.[bye]
pa ne kuzis ti nista. bolje se ti ostavi corava posla i stavi lovu u fond. manje ce ti stete oni fond manageri napraviti.
kaj ti jos uvijek nije jasno zasto ce cijena u ponudi biti cca. 1.500 kn. pa kolege su ti objasnile.
fundamenti…
Od kad to lijepa naša burza ima ikakve veze s fundamentima?
Padale su sve, ali najviše one koje nemaju nikakvih fundamentalnih opravdanja, uključujući i Mlinar, i onda umjesto da se opamete opet pumpanje.
– Može par primjera?
[rolleyes][thumbsup][thumbsup][thumbsup]ZSE uživo: Dobar dan za Mlinar i IPK Kandit
Dopunjeno 25.04 15:15!
Sat vremena prije završetka trgovniskog tjedna Crobex je porastao 1,21 posto, na 3740 bodova. Glavno obilježje trgovanja je mali promet, dionicom HT ostvareno je samo 3,5 milijuna kuna likvidnosti. [thumbsup][smiley][wink]
Apsolutno agree…..možda neće pratiti vrijeme euforije kao onda, al svakako prilikom ulaska Tode raćuna se na moderniziranje i optimalizitranje prodaje…
Ljudi pa dionce se kupuju zbog očekivane vrijednosti budućnosti..
A primjeri firma koje je Agr akvizirao su više nego sjajni!!!!
[lol]