106 XR: ” ovoga sam se nacitao za dva zivota… ne kuzim, pojasnite sto zanimljivo propustam ? ” Upravo to : “Na upit Upravi Društva MLINAR d.d. o postojanju novih materijalnih cinjenica, ista se nije očitovala” Ako čitaš obavijesti sa ZSE-a, druga društva barem odgovore na upit da li ima novih materijalnoh činjenica![thumbsup]
pa, upravo to , ako pratite mlinar (a cini se da bas i ne, nhf) znat cete da se ovi nisu izjasnili bar 6 mjeseci, a blokada i prostora za odgovor o materijalnim cinjenicama je bilo kako rekoh ‘za dva zivota’ dosta…
osobno sam bio naporan i time ovdje masirao ekipu svako malo, pa se smatram kvalificiranim za tu problematiku [tongue]
jucer je bila blokada, pogodite sto je bio odgovor… ako sutra opet mozebitno bude- ne morate se ni truditi traziti kladionicu koja ce zaprimiti vasu okladu [lol]
a ovo da druga drustva uvijek odgovore i jest i nije, al vise da nije…
u odnosu na mlinksi definitivno jest [cool]
stojte dobro [thumbsup]
dajte ljudi lupajte po Bidu. ostalo mi nesto casha od trejdanja pa reko da ulozim dok jos nismo krenuli. [lol]
dajte ljudi lupajte po Bidu. ostalo mi nesto casha od trejdanja pa reko da ulozim dok jos nismo krenuli. [lol]
pa podigni se malo brale !
nemoj škrtariti kad znaš da ćemo krenuti…[wink]
sasko:
”
”
pa podigni se malo brale !
nemoj škrtariti kad znaš da ćemo krenuti…[wink]
ma ja bi okruglo, a taman mi toliko casha ostalo [wink]
eto – netko ti uvalio [lol]
nadam se da si sretan. [wink]
naravno da jesam. nadam se da ce neke druge stvari ovih dana porast da prodam i spremim jos nesto casha u Mlinar [thumbsup]. hvala prodavacu. placam kavu, kad rijesimo stvari sa novim gazdom [lol]
zvone101: ” eto – netko ti uvalio [lol] nadam se da si sretan. [wink] ” naravno da jesam. nadam se da ce neke druge stvari ovih dana porast da prodam i spremim jos nesto casha u Mlinar [thumbsup]. hvala prodavacu. placam kavu, kad rijesimo stvari sa novim gazdom [lol]
uvalio je i meni…[smiley]
a ja samo brojim dane…[thumbsup]
btw. ima li tko seriju B?
molim da mi se javi na PM.
KUPNJE – MLNR-R-ACijena Količina Ukupno
1.104,00 3 3.312,00
1.102,00 13 14.326,00
1.040,00 20 20.800,00
PRODAJE – MLNR-R-ACijena Količina Ukupno
1.219,99 30 36.599,70
1.220,00 10 12.200,00
TRANSAKCIJE – MLNR-R-ABroj Vrijeme Cijena Količina Ukupno
K i P se gledaju preko nisana, a od transakcija ni t [tongue]
Hmmm… Cudna i rijetko videna kupnja
evo transakcija a boga mi se skupilo nesto i na kupnji [lol]
KUPNJE – MLNR-R-ACijena Količina Ukupno
1.150,00 3 3.450,00
1.140,00 350 399.000,00
O da, skupilo se[proud]
Nije to neka lova za nes likvidnije, ali za ovakvu dionicu moze bit mlazno gorivo[thumbsup]